Evet kızgınlığım hat safhada.5.6 ay önce evlerimizi ayırdık eşimle 8 yıllık Evliyim.terkedildim.burada çok detaylı yazamıyorum uzun sürecek.kızım olduktan sonra bu kişinin ailesiyle fazla görüşünce hem bu kişiden hem ailesinden soğudum.biliyorsunuz herkes herşeyi çok iyi biliyor o dönemde.herşeye karışmalar bana tamamen ters gelen şeyler vs vs.işe başlayınca kızıma mutlaka annem bakıcak deyince kızım babannede buldu kendini.bunda kötü hiçbirşey yok yanlış anlamayın.aksine iyi bir durum ama babannenin kimliğine bağlı.yobaz kaba sadece tavukla beslenen feci küfür eden bana bacım diye hitap eden erkek aldatır normaldir diyen bir kadın Kızımın babannesi oldu.haliyle oğluda öyleymiş.giderek annesine benzemeye başlamıştı.saçma sapan bir aile.neticede ben bunlardan soğudum sonra bir Sürü Şeyler yaşandı ve ben ilişkime sınır koydum.Kızımı babanneye Kapıdan verdim Kapıdan aldım sadece meraba.fazla samimi olunca ipin ucunu kaçırıyor çünkü.kendimi değersiz seviyesiz Önemsiz aptal bir kadın gibi hissediyorum ki bu arada ben bir öğretmenim.neticede eşim bunları öne sürerek evi terketti.o günden beri sadece kızımı almaya geliyor hafta sonları.kendiside gelmiyor arkadaşını gönderiyor kendisi de aşagıda arabada bekliyor.şimdide aylar sonra öğrendimki bu insanın yıllardır benden gizlediği bi face Hesabı varmış başka bir isimle.hiç tanımadığım kızlar erkekler ...msjlar...yurt dışı tatilleri.... Filan... Durum böyle