ayrilmak

tlglk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
8
0
31
3 senelik bir iliskim var ve artik kendi psikolajim iice bozuldu evdrn cikamiyorum televizyondan baska bir sosyal hayatim yok kendi evimde hapis hayati yasiyorum bir cok kez ayrilmayi demedin birakmadi pesimi kendi sagligimdan supheleniyorum ayrilmak istiyorum ama korkumdan ayrilalim diyemiyorum tehdir ediyor geçmişimle beni ailene soylerim diye ve bazen tehdirler buyuyorda ve ayrilmak istiyorum bunu soyleyemiyorum askerdrn yeni geldi sizce ne yapabilirim yardim edin lutfen annem bile artik halime uzuluyor sen boyle degildin eski kizimi istiyorum diyor bana yardim edin nasil ayrilabilirim

geçmişte noldu naptınız ki ??

tehditlere kulak asma
ayrılma kararı verdiysen kararının arkasında dur.
ailene anlat.
gerekirse suç duyurusunda bulun.

sende onu babam seni duyarsa yaşatmaz sen kime ne anlatıyorsun diye tehdit etsene ?

Tesekkur edrrim dusunuyorum aslinda ama ailemden alacagim tepki degisik olursa ne olacak brn ailemden vazgeznek istemiyorum Yoruldum artik psikolajim bozuldu imdat demek istiyorun basimin agrilati gun gectikce daha cok artiyor delirmek uzereyim annem surekli ustume geliyor ne yapacagim bilmiyorum yurt disina cikmak istiyorum bir süreliğine kacip gitmek istiyorum vize pasaport almak icin bile cikamiyorum evde disariya

Bu tehditlerle yaşamak daha mi iyi vur tekmeyi hic bisey yapamaz yuzde 80 90 ama kaldi ki yaptı savciya sikayet et ve hic bi sekilde kabul etme ne yani herkes hata yapar ailen seni evlatliktan mi reddedecek hata yaptin diye böylelerine korktuğunu asla belli etme yoksa ömür boyu cekersin

Tesekkur edrrim dusunuyorum aslinda ama ailemden alacagim tepki degisik olursa ne olacak brn ailemden vazgeznek istemiyorum Yoruldum artik psikolajim bozuldu imdat demek istiyorun basimin agrilati gun gectikce daha cok artiyor delirmek uzereyim annem surekli ustume geliyor ne yapacagim bilmiyorum yurt disina cikmak istiyorum bir süreliğine kacip gitmek istiyorum vize pasaport almak icin bile cikamiyorum evde disariya

ailenden kotu tepki almazsin canim benim..evlat kolay yetismiyor,ne emeklerle buyuyor yavrular..sen gecmisini ne yasadiysan yasa anlat annene..korkularini,o edepsizin tehditlerini herseyini bilsinler..annenin ustune gelme sebebi derdini bilmek anlamaya calismak sadece,kadincagiz hergun kahroluyordur seni oyle gordukce.
gunah degil mi su gencecik yasinda hayata kusmen..
toparla kendini,gec annenin karsisina butun samimiyetinle anlat herseyi..akil dedigin sey pamuk ipligine bagli,hic eziyet etme kendine.annene anlattiktan sonra koy tekmeyi totosuna o ugursuzun.gidin bide savciliga sikayet edin,doner dut yemis bulbule o densiz.

ailenden kotu tepki almazsin canim benim..evlat kolay yetismiyor,ne emeklerle buyuyor yavrular..sen gecmisini ne yasadiysan yasa anlat annene..korkularini,o edepsizin tehditlerini herseyini bilsinler..annenin ustune gelme sebebi derdini bilmek anlamaya calismak sadece,kadincagiz hergun kahroluyordur seni oyle gordukce.
gunah degil mi su gencecik yasinda hayata kusmen..
toparla kendini,gec annenin karsisina butun samimiyetinle anlat herseyi..akil dedigin sey pamuk ipligine bagli,hic eziyet etme kendine.annene anlattiktan sonra koy tekmeyi totosuna o ugursuzun.gidin bide savciliga sikayet edin,doner dut yemis bulbule o densiz.
tesekkur edrim bitirdim ve ailemlede paylastim herseyi en yakin zamansa da psikolaga gidecegim

Kac yasindasin canim? Gerekirse polise sikayet et onu. O adi kac yasinda?

anlamadım konuyu siteye açmadınızmı. yer önemlimi.
Derdimi paylasmak istedim yerin yada yurdun onemli olmasina gerek yok derdimi paylastim sadece bu hic tanimadiginiz bir insana ilgili yerlere paylasiyorum diyebileceginiz bisey degil derdimi paylastim icimi doktum hepsi o kadar

Annene anlat olayı bence oda versin ağzının payını bir kıza iki kızar annen sonra düzelir elbet aranız hela devam ederse savcılığa giden korktuğunu belli ettiğin için üzerine geliyordur o senin

X