Ayrilmak

o çok tehlikeli bir cümle. resmen sana iftira atacağım yada bir zarara uğratacağım gibi tehdit. sen korkmuyor musun böyle bir eşten. yada aynı yatakta yatarken.
Iftira degil de zarara ugratacagim gibi bir cumle.onceki kavgamizda bana senin kafani ezerim demisti ben de ez de goreyim demistim.simdi de bunu dedi.ama iste ben de erkeksen yap dedim.o da bunun karsinda bana cok kotu laflar soyledi.her kes sen cok kotu bir laf soylemissin dedi o laf hic bir erkeye denmez dediler

Yok gelip senin basina oyun acicam dedi ben de erkeksen ac da goreyim dedim.oncesinde beni rencide ediyordu ben de karsilik verdim hepsine
Bir çiftin birbirine böylesine düşmanca tavır alması çok acı. Siz evlisiniz, ortak geleceğe adım attınız, hayat arkadaşısınız, can yoldaşısınız. Çok üzüldüm gerçekten. Bence birbirinizle zıtlaşmak yerine oturup sorunlar neyse konuşun. Çözülebiliyorsa ne ala ama çözemiyorsanız bu şekilde daha ne kadar sürdürebilirsiniz ki. Evliliği ayakta tutan karşılıklı saygıdır.

Bir çiftin birbirine böylesine düşmanca tavır alması çok acı. Siz evlisiniz, ortak geleceğe adım attınız, hayat arkadaşısınız, can yoldaşısınız. Çok üzüldüm gerçekten. Bence birbirinizle zıtlaşmak yerine oturup sorunlar neyse konuşun. Çözülebiliyorsa ne ala ama çözemiyorsanız bu şekilde daha ne kadar sürdürebilirsiniz ki. Evliliği ayakta tutan karşılıklı saygıdır.
Cok denedik cozemiyoruz.her kavgada boyle kotu seyler oluyor.sanırım ayrılmak en doğrusu

Tamam derim.Yani nasıl bir soru anlamadım aslında.Ciddiye aldınız sanırım.Tartışma anında insanlar karşısındakini üzme amaçlı cümleler sarfeder.Böyle sıradan bir şey

Back
X