Ayrılmakta haklı mıyım?

İyi yapmıssın canım. Bu cocuk seni sevmiyor . Seven insan umursar . Sen 2 saatt yol gitmissin kız basına , o bir an önce tüyme pesinde .

benim sevgilim de benimle telefonda konuşurken mesaj gelirse 'bi saniye mesaj geldi' diyip onu okuyup cevap verip öyle benimle konuşamaya devam ediyodu, sinir oluyodum..

Çok haklısınız ama kimseyi onun gibi sevemem düşüncesini bir türlü atamıyorum
Niye atamıyorsun bir bilsen? Muhtemelen adamda narsistik özellikler agırlıklı ve seni travma yaratarak ilgisizlik tutarsızlık da travmadır dövme vurma düşünme sadece seni kendine bağımlı kıldı ve bilinçaltın ondan daha iyisi olmaz bile der. Tek çaresi no contact! Asla iletişim kurma engelle ve onu görme işitme duyma bir süre geçecek böyle gelgit duygularınla pes etme geçiyor. Sakın yem olma olta atarsa saygısızlığı ve soğukluğunu alıp gitsin. Sen sana adan gb davranacak erkek degil adam hak ediyorsun bunların cogu ergenlikte takılı kalmış narsistik erkek türü.

Neyi var ki neyini unutamayacaksiniz? Cok mu sevdi sizi sanki? Cok mu deger verdi size?

Arabeske baglamayi da birakin.
Böyle kızarak olmaz empati şart bilgi şart. Ben bu psikolojik kişilik bozukluklarını çok yıllardır okuyor çalışıyorum muhtemelen adam narsist kız bağımlı kişlik yapısında ve adam bu boşluğunu güzel yakalamış kızı sallamış atmış şimdi kız haklı olarak şok üzüntü her tür duyguyu yaşıyor ama sabredip onunla asla iletişim kurmazsa hem iyileşecek hem de kendine haksızlık eden ilgisiz olan kim ne varsa gelecekte eleyebilme becerisi kazanacak. Yaş genç önü aydınlık bence de hiç değmez bu cocuk için

benim sevgilim de benimle telefonda konuşurken mesaj gelirse 'bi saniye mesaj geldi' diyip onu okuyup cevap verip öyle benimle konuşamaya devam ediyodu, sinir oluyodum..
Gelen mesaja bakmak başka.

Uzaktan yeni gelmiş sevgilinin yüzüne bakmaksızın telefona bakmak başka.

Bir kadın sevildiğini anlamiyorsa tek bir sebebi vardır: sevilmiyordur.

Seven adam görünür. Bin km mesafeden anlaşılır.

Adamin narsist oldugu sonucuna nasil vardiniz hemen?

gittiğinde aralarında geçen konuşmaları bilmiyoruz. ben senin için bunca yol geldim gibi cümleler kurduysa konu sahibi adam sıkılmış olabilir.

sevgi ve ilgi açlığı değil, brşeyi isterken başkasına nasıl davrandığımız da önemli bence.

Çok haklısınız ama kimseyi onun gibi sevemem düşüncesini bir türlü atamıyorum

Ohoooo... En son bu cumleyi kurdugum sevgilim su an sag mı olu mu haberim bile yok. Bırakalım artık su erkeklere baglılıgı yahu, oyle bir seversin simdiki sevgilin aklına bile gelmez.

Sevgiliniz pekala bir çocuk, siz de öyle. O yanlış bir davranışta bulunmuş ama her yerden engelleyerek siz de yanlış davranmissiniz. Ayrılmama gerek yok sadece uyarman yeterli.

19 yaşındasın illa ki karşına daha iyi biri çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…