Ayrılmalı mı devam mı etmeli?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Herkese merhaba. Bu konuda birilerine danışıp devam edilecek bir konu değil biliyorum ama o kadar kafam karışık ki. Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz 1,5 senedir beraberiz evlilik düşünüyoruz ama ona göre buunun için 1-2 senemiz var bana göre de ben beklemek istemiyorum. Bana kalsa hemen nikah kıyalım bitsin gitsin. Her konuştuğumda acele etme diye beni bir şekilde savuşturuyor. Onu çok ama çok seviyorum. Fakat bu ara bu şekilde devam ederken mutsuz olduğumu hissetmeye başladım. İşin içinden çıkamıyorum. Ayrılmak istemiyorum ama bu şekilde devam etmek de istemiyorum. Beraber vakit geçiremiyoruz yanımda olmasını istediğimde olamıyor. Baskı yapmak zaten istemiyorum evlilik baskıyla olmaz. Kendimi bir karar vermek zorundaymışım gibi hissetmeye başladım. evlilik de değil olayım aynı şehirde olalım vakit geçirelim bir arada olalım istiyorum. Ona söylediğimde ben istemiyor muyum ama şartlar böyle sabret diyor. Siz olsanız ne yapardınız?

Herkese merhaba. Bu konuda birilerine danışıp devam edilecek bir konu değil biliyorum ama o kadar kafam karışık ki. Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz 1,5 senedir beraberiz evlilik düşünüyoruz ama ona göre buunun için 1-2 senemiz var bana göre de ben beklemek istemiyorum. Bana kalsa hemen nikah kıyalım bitsin gitsin. Her konuştuğumda acele etme diye beni bir şekilde savuşturuyor. Onu çok ama çok seviyorum. Fakat bu ara bu şekilde devam ederken mutsuz olduğumu hissetmeye başladım. İşin içinden çıkamıyorum. Ayrılmak istemiyorum ama bu şekilde devam etmek de istemiyorum. Beraber vakit geçiremiyoruz yanımda olmasını istediğimde olamıyor. Baskı yapmak zaten istemiyorum evlilik baskıyla olmaz. Kendimi bir karar vermek zorundaymışım gibi hissetmeye başladım. evlilik de değil olayım aynı şehirde olalım vakit geçirelim bir arada olalım istiyorum. Ona söylediğimde ben istemiyor muyum ama şartlar böyle sabret diyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Bende acale etmeyin Derim bu kadar istekli gibi görünmekte ters tepki yapabilir imkanlar el verilmiyor ve sevgi varsa sabredilebilir

Maddi durumlarınız nasıl? Çalışıyor musunuz? Ne iş yapıyorsunuz?

Kendi evi var onun zaten Orda yaşayacağız ben onun yanına gideceğim. Benimde birikimim var çeyizlerim var kaldı ki düğün dernek istemeyen benim sade bir nikah istiyorum.
Sadece bunlarla bitmiyor ki ama yinede iş lazım,çalışması lazım. İşi var mı? Ya da senin işin var mı? Eve eşya alırkende bir ton para gidiyor.

Karşınızdaki hazır değilse sakın zorlamayın. Fırsatlar yaratın görüşebilmek için. Resmî tatilleri kullanın, hafta sonunu kullanın…sizin mesleğiniz var mı? Oraya gidince çalışabilecek misiniz?

ben ayrı evlerde ilişki yürütmeye fitim.
böyle daha güzel
bir araya gelince rakı balık yapalım, film gecesi yapalım, otele vs gidelim gezelim edelim böyle hoş benim için. hayatımı bitçemi geleceğimi birleştirmek istemiyorum ben mesela.

neden çünkü kendi hayatımı seviyorum
hep dip dibe olmak istemiyorum

o kadar aşık değilim :D
çocuk yapacağım ve aşkından öldüğüm bir adam olsa birlikte yaşamayı isteyebilirdim öyle bir istek yok mesela

sizinki neden istemiyor?
biraz daha kendi hayatı olsun sonra evlilik olsun diye mi?
maddi olarak eli daha kuvvetli olsun diye mi?
sizinle iligli başka konulardan emin mi olmak istiyor?

bilmiyoruz ki.

Bi üye daha vardı hasretine dayanamıyorum evlenmek istiyorum diye. Kız özledin diye evlenmek istenir mi. Bi öpüşüp koklaşırsın geçer. Evlenince osurugunu geğirmesini dinliceksin pek heveslenme

Bekleyelim diyor,hemen diyorsun..
Şimdi sen hazır hissediyorsun belki ama o hazır hissetmiyor ?
Olamaz mı ?
Maddi durumu da el vermiyordur olamaz mı bir ihtimal ?
Yerinde olsam fazla üzerine gitmem,uzaktaki adamı neyleyim diyorsan da ayrıl.

Ben size cok hak veriyorum. Ayni şehirde olsanız tamam ama uzak mesafe ilişkisi çok yıpratıcı. Ben olsam karşımdaki insan hevessizse kendi yoluma bakardım. Kimsenin yolunu gozleyemem. Her ihtiyacım olduğunda yanımda bulamadığım adamla telefondan ilişki yurutemem. Elbette onun da haklı gerekçeleri vardır ama ev var diyorsunuz düğün istemiyorsunuz ee? İllaki oraya gidince iş falan da bakarsınız kendinize. Ayrı ayrı kalıp izdirap çekmek neden..

Sizinle yana yakıla evlenmek istemeyen birinin peşinden yaşadığı yere sıfırdan yerleşme fikri çok cesurca. Biraz geleneksel bulabilirsiniz ama evlilik için can atan, ikna etmeye çalışan erkek olmalı. Özellikle çalışan bir kadın için evlilik çok bıçak sırtı bir şey. Buna karar vermek için ciddi bir motivasyon olmalı. Adamın yarım ağız edeceği bir evlilik teklifine kanıp koşmayın peşinden.

Sizinle yana yakıla evlenmek istemeyen birinin peşinden yaşadığı yere sıfırdan yerleşme fikri çok cesurca. Biraz geleneksel bulabilirsiniz ama evlilik için can atan, ikna etmeye çalışan erkek olmalı. Özellikle çalışan bir kadın için evlilik çok bıçak sırtı bir şey. Buna karar vermek için ciddi bir motivasyon olmalı. Adamın yarım ağız edeceği bir evlilik teklifine kanıp koşmayın peşinden.
Çok isteyip bulamamak da var bacım.. 🤣
Misal ;

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 80
Başka biri olabilir hayatında. Uzun mesafe ilişkilerinde bir de biraz isteksizse sizden emin olmayabilir, oyalamasın sizi. Başkaları olabilir. Kızların sürekli düğün evlenmek istemesi bana mantıklı gelmiyor. Ayrılmayı düşünüyorsanız, olmayacaksa ayrılalım diyorsanız ayrılın. Belki sizin için daha hayırlısı olur.

Şimdi hem çok iyi tanımadığınız ayda yılda bir görüştüğünüz biri ile görüştüğünüz için başkaları ile görülmemiyorsunuz hem de yan yana geldiğinizde belki sıkılacaksınız veya uymadığınızın farkına varacaksınız.

ya ben geleneksel kafada bir insan değilim
ama bence de asıl can atan erkek olmalı
kadın doğuruyor başlı başına ömrün yarısı demek bu
kadın kafası sürekli ev alışveriş temizlik şu bu diye proje yapyor, sosyal ilişkileri planlıyor, estetik kaygılar güdüyor

benim kafam zaten hesaba kitaba erkekten fazla basıyor
ya ben evlensem adama milli piyango gibi birşeyim, sülalesinin derdini çekerim herkese koşarım, yüreğim elvermez çünkü biliyorum, bir de üstüne niye ben evlenek diye peşinde koşayım, manyaklık bence.

Back
X