Ayrılmalı mı devam mı etmeli?

Herkese merhaba. Bu konuda birilerine danışıp devam edilecek bir konu değil biliyorum ama o kadar kafam karışık ki. Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz 1,5 senedir beraberiz evlilik düşünüyoruz ama ona göre buunun için 1-2 senemiz var bana göre de ben beklemek istemiyorum. Bana kalsa hemen nikah kıyalım bitsin gitsin. Her konuştuğumda acele etme diye beni bir şekilde savuşturuyor. Onu çok ama çok seviyorum. Fakat bu ara bu şekilde devam ederken mutsuz olduğumu hissetmeye başladım. İşin içinden çıkamıyorum. Ayrılmak istemiyorum ama bu şekilde devam etmek de istemiyorum. Beraber vakit geçiremiyoruz yanımda olmasını istediğimde olamıyor. Baskı yapmak zaten istemiyorum evlilik baskıyla olmaz. Kendimi bir karar vermek zorundaymışım gibi hissetmeye başladım. evlilik de değil olayım aynı şehirde olalım vakit geçirelim bir arada olalım istiyorum. Ona söylediğimde ben istemiyor muyum ama şartlar böyle sabret diyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Zorla olacak şey değil bu, adam hazır değilse değildir. Ayrıca uzak mesafe ilişkileri her zaman güvenilir de olmayabilir. Zaman kaybedemem yaşım geçiyor gibi dertleriniz varsa başka denizlere yelken açmaya bakın

evet yeni uyelik acip ayni seyi farkli sekilde soruyorsunuz belli ki yeni uyelik ben bilmiyorum ama biri moderatorleri etiketleyebilir mi?
Benim de aklıma agresifkız geldi. Eski konusundan vurup kızıyoruz diye yeni üyelik almış olabilir mi acaba

Sadece bunlarla bitmiyor ki ama yinede iş lazım,çalışması lazım. İşi var mı? Ya da senin işin var mı? Eve eşya alırkende bir ton para gidiyor.
İkimizde işi var ve garanti işlerimiz. Eşyaya para harcayacağız sadece düğün dernek istemiyorum benimde birikimim var onunda gelirimiz 50 bine yakın

Adam istemiyormuş şu an zorlama ile olmaz ki bu işler.
1-2 sene bekleyemem diye ayrılacaksınız ben çok da sevdiğinize inanmadım.
Ya da güvenmiyorsunuz karşıdakine

Karşınızdaki hazır değilse sakın zorlamayın. Fırsatlar yaratın görüşebilmek için. Resmî tatilleri kullanın, hafta sonunu kullanın…sizin mesleğiniz var mı? Oraya gidince çalışabilecek misiniz?
Çalışıyorum memurum zaten her boşlukta görüşmeye çalışıyoruz ama aynı şehirde olmakla bir olmuyor işte. Ayda bir görüşüyoruz resmen. Zorlamıyorum ama mutlu değilim. Ona pek açmıyorum konuyu. Karar vermeye çalışıyorum şu an.

ben ayrı evlerde ilişki yürütmeye fitim.
böyle daha güzel
bir araya gelince rakı balık yapalım, film gecesi yapalım, otele vs gidelim gezelim edelim böyle hoş benim için. hayatımı bitçemi geleceğimi birleştirmek istemiyorum ben mesela.

neden çünkü kendi hayatımı seviyorum
hep dip dibe olmak istemiyorum

o kadar aşık değilim :KK70:
çocuk yapacağım ve aşkından öldüğüm bir adam olsa birlikte yaşamayı isteyebilirdim öyle bir istek yok mesela

sizinki neden istemiyor?
biraz daha kendi hayatı olsun sonra evlilik olsun diye mi?
maddi olarak eli daha kuvvetli olsun diye mi?
sizinle iligli başka konulardan emin mi olmak istiyor?

bilmiyoruz ki.
Maddi konuda daha güçlü olmak istiyor ama zaten güçlü evleri arabası birikimi var. Ben emin olduğum için evlenmek istiyorum kocam ve çocuğuma baba olmasını istediğim insan çünkü.

Şöyle yapmalısıniz: ya evlenecegiz bir an once ya da ayrilmak istiyorum diyeceksiniz. Sizi seviyorsa oldurmaya çalışıp elinden geleni yapacaktir zaten yoksa da ayrilirsiniz siz de rahatlarsiniz erkek arkadasiniz da rahatlar. Ya da evliligi aklimizdan atip sadece iliskinizin akışında yasayabilirsiniz...

Neredeyse ayda 1 gördüğünüz adamın neyine güvenipte bu kadar evlenmeyi istiyorsunuz? Yıllarca yan yana olan insanlar tam tanıyamıyor dolu dolu vakit geçirmiş olsanız anlarım ama sizinki kumar gibi. Emin olun aynı evin İçinde yaşamak her zaman çok kolay olmuyor ki sizi ve sevgilinizi çok kolay pişman ettirecek bir detay var ikinizde hemen keşke acele etmeseydik daha tanısaydım moduna girip evlilikten soğuyabilirsiniz. Birde kaç yaşında sevgiliniz erkekler yaş olarak beklemeyide tercih ederler.

bu konuyu daha onceden acilmisti zaten ayni kisi misiniz bilmiyorum herkes bekleyin vs demisti. duymak istediginiz cevabi vereyim bari yok beklemeyin gidin oldugu sehre hemen evlenin bu zamanda koca bulmak zor kiiiz.
Daha önce böyle bir konu açmadım yeni üye oldum sadece okuyucu olduğum için. Sanırım cevabınızda samimi değil dalga geçmek amaçlı yazmışsınız. Komik değilsiniz.

Benim de aklıma agresifkız geldi. Eski konusundan vurup kızıyoruz diye yeni üyelik almış olabilir mi acaba
Olabilir tabi, biz de taktığımıza takıyoruz şimdi, onlar da bize rağmen hiç vazgeçmiyor ama, hesabın biri kapanıyor diğeri açılıyor.

Ona olabildiğince açmıyorum konuyu darlamamak için
Galiba açmışsınız ki, adam 1-2 sene demek zorunda kalmış. İnsan çok sevdiği zaman şartlar da uygunsa hemen beraber yaşamak istiyor. Bu kadar istekli olduğunu görürse sizden kaçar dikkat edin, daha fazla itici görünmeyin.

Maddi konuda daha güçlü olmak istiyor ama zaten güçlü evleri arabası birikimi var. Ben emin olduğum için evlenmek istiyorum kocam ve çocuğuma baba olmasını istediğim insan çünkü.

Yani ne yapacak Sabancı mı olacakmış ... Adamın evi de varmış, işlerimiz de var diyorsunuz bilemedim bu adamdan bir cacık olmaz gibi geldi bana. seven insan sevdiğini yanında istiyor, bir noktadan sonra uzun mesafe işi zor ve yorucu oluyor. Ben seni haklı buldum konu sahibesi. Şimdi 1-2 yıl diyor , 2 yıl sonra yine 2 yıl demesin? Bence konuş adamakıllı istemiyorsan söyle de, istiyorsa da bir nişan yapsın en azından.

Back
X