- Konu Sahibi Nehirrr2013
merhaba benim bi erkek arkadaşm var 4 yıldır cikiyoruz şu an 17 yaşındayım ve meslek lisesinde okuyorum okulum bitince inşallah hemsire olacagim.4yıl ciktik evet ama yarısı kavgayla geçti.çok kavga ediyoruz sürekli hesap soruyor bir yere giderken soylemezsem kimden izin aldin sen diyor kız arkadaşlarmla karsiyor benı çok sıkıyor ve anlayışsiz okulu bitiremedi lise 2 den çıktı şu an çalışıyor.bi sorun var babam onun ailesini sevmiyor ve ben ileride vermeyeceğini düşünüyorum ablam evlenirken enişteme okusun adam olsun gelsin demişti bana da aynı şeyi soyleyecek ve ben çıktığım kişiye açıköğretimden liseyi üniversteyi bitirmesin i söyledim sürekli bu konu açılıyor ve bana okumasmda olur herşey okumakta değil diyor babasının parasina guveniyor. etrafım da ki herkes onunla mutlu olamazsın ileri de evlenirseniz seni çok sıkar ayrıca baban vermez mutlu olamazsiniz o okumaz sen meslek sahibi olursun diyorlar ama o beni çok seviyor benden başka kimseyle çıkmadı ve ayrılacak seviyeye geldiğimizde ilk tehdit ediyor sonra ben sensiz yapamam demeye başlıyor ne yapmalıym ilerde pisman olmak istemiyorum ama 4 yıl ciktik başka biriyle evlensek de 4 yılı nasıl unutacagiz anılarmz aklımıza gelmezmi bana çok iyi temiz mesleği güzel gerçekten dürüst yakisikli kişiler teklif etti ileri de keşke demek istemiyor