Ayrılmalı mıyım inanmalı mıyım?

Vallahi pes ne zaman bu kadar normallestik biz ya namus nasilda basit iki organ oldu bence kimse burada konu acmasin onyargidan baska bisi yok her konuda hemen ayril terket bosan ... karar merciyiz fikir degil!!
Namus nedir ?

Yorumda açıkça belli ettim zaten. Erkeklerin psikolojisini daha iyi anlıyorum diyelim ayrıca. Tek bir yönden de bakmıyorum olaya.
Psikoloji mezunuyum
master yapıyorum şu an hatta

Hangi yönden bakiyorsunuz?
Erkek psikolojisi dediğiniz kavram nedir ?

Psikoloji mezunuyum
master yapıyorum şu an hatta

Hangi yönden bakiyorsunuz?
Erkek psikolojisi dediğiniz kavram nedir ?
Pardon da konu sahibi siz misiniz yoksa witch93 mü ? Ben gerekli yorumumu konu sahibine yaptım bu da onunla benim aramda olan bir şey. Herkese tek tek yorumlarına soru sorarak neye ulaşmayı amaçlıyorsunuz ? Yorum sayınızı arttırmaksa eğer deneme tahtası bölümüne geçiş yapın lütfen. Zira size burada kimse hesap vermek durumunda değil. Eğer gerçekten Psikoloji okuduysanız zaten biliyorsunuzdur sorunuzun cevabını. Herkesin kendine göre bir bildiği vardır, yüzlerce insan tanıyıp görüp geçirmiş biri olarak bir tavsiyede bulunuyorum ve beni sorularla yargılamak sizin haddinize değil.

Forum ne demek biliyor musunuz ? Bu yüzden alıntıla kısmı var zaten
yorum sayısını arttırınca ne oluyor hahahahahhahahahahahhajahahahahah aynen aynen

Konu Sahibi yüzde yüz kefilmis arkadaş
sans ver
kadın kefil oldu sonuçta
yüzlerce insanlar mülakat yapmış

Bence haddini bilsen iyi edersin. Benimle bu şekilde de konuşamazsın. Ben kefilim demedim mülakatta yaptım demedim. Yüzlerce erkek arkadaşımda oldu demedim. Sadece yüzlerce insanı tanıyıp gören biri olarak FİKİR verdim. Konu sahibinin de istediği zaten FİKİR ! Ayrıl diyen de olmuş konuş diyen de bende devam etmesi taraftarıyım. Sizin de tarafınız neyse konu sahibine yardımcı olup fikrinizi beyan edin, yorum yapanları yargılamayın. He ayrıca forum kavramını iyi bildiğim net. Bir konu açılır ve bunun üzerine tartışılır/konuşulur. İlla ki bir yorum yapanın yorumunu yargılamanız gerekmez ! Herkesin kendine göre bir bildiği var hanımefendi. Şimdi sizde bildiğinizle ya yardımcı olun konu sahibine ya da insanları yargılamayın. İnanın laf kalabalığından başka bir şey yapmıyorsunuz şuan burada.

sakın ama sakın inanma beş sene cok uzun bir süre ve bu cocugun bakıs acısı belli kabul edemicek bi yapısı var beş sene sen kullanıp sonra olmıcak yediremiyorum dicek.. uyanık ol senle yakınlaşıp cindel bişeylere yeltenirse anla ki seni kandırıo ama sen ona beş sene boyunca hiçbişey yasamadan sürdürceksek sürdürelim de kabul ederse anla ki sana deger verio... erkeklerin hazmetmesi zor oluo bazen gecmişte yasanmıs cinselliği ama beş sene uzun bir süre bunla bişey yasarsın ayrılır senden sonra baskası girer sen kendini harcarsın dikkatli ol devam etceksen de cinsel bişey yasamama kosulu koy

Peki
en azından 2 basıt organdır dıyemıycem ben bu konuda konusursam dını ıcerıge gırere gerek yok sana gore basıt olan bana gore degıldır... Arayıp bul ne oldugunu kendıne uyanı
Peki kendimize uygun olanı bulmamız gerekiyorsa , din gibi herkesin inanmak zorunda olmadığı temellere dayaniyorsa yani subjektifse

Neden bunu normallestirmemiz garibinize gidiyor ?

Normallessin
Herkes sizin inandiginiz değer yargilarina göre yaşamak zorunda değil
buna değil saygı duyup duymamak ağıza almak elestirmek bile kimsenin haddi değil

5 sene cok uzun bir süre ne olacağı belli olmaz
Ayrıca canım sevgili olmasakta arkadas kalırız demiş ki yalan bu düşüncesi bence belli
Nasıl olsa kız degil mantigi ile yaklaşacak sana ve sonra bırakacak üzgünüm ama gercek bu

sen neden haddını asıp benı elestırıyorsun o halde

bukadar dürüst olmayabilirdin ama sen dürüst olmayı seçtin gidip diktirip bakireyim de diyebilirdin

en azından 2 basıt organdır dıyemıycem ben bu konuda konusursam dını ıcerıge gırere gerek yok sana gore basıt olan bana gore degıldır... Arayıp bul ne oldugunu kendıne uyanı

namus iki bacak arası değil iki kulak arasıdır

yani sadece kadının üstüne uyan bir elbise değildir, birine söz verirsiniz tutmazsınız birinin hakkını yersiniz birini aldatırsınız bunlar namussuzluk örneğidir mesela

bu kız anal ilişki yaşayıp yaşayıp kendini bakire diye yutturabilirdi, ya da zarı diktirir gene yutturabilirdi ki bunlar namussuzluk olurdu ama konu sahibi baştan söylemiş buna dürüstlük diyoruz

eşimle 9 sene çıktık ve birlikte olmadık ama. tabu. değildi bu konu bizim için o benden daha tutucuydu diyom, yani bir kadının bunu tabu yapıp evlendiği gece yaşadıklarını çok merak ediyorum. çoğu vajinismus oluyo heralde, yapma yapma tü kaka diye diye beyni şartla sonra hadi artık yapabilirsin, vücut error veriyo tabi

sen neden haddını asıp benı elestırıyorsun o halde
seni elestirmekte bir sakınca gormuyorum çünkü baskalarinin secimlerini elestirmek cık cik yazık demekte bir sakınca görmeyen bir insansin

O yüzden sen ve dusuncelerin ki baskasinin özgürlüğünü gasp etme hakkı bulan düşüncelerin değerli değil

Benim bedenim benim kararim bunu iyi ezberleyin olur mu

Bizim hayatlarimiza da karismayin
sen birisiyle yatmiyorsun diye sana geri kafalı, yıl 2015 olmuş millet uzaya gidiyor bunlar zar hesabı yapıyor denilmiyorsa

Sen de başkasına ay niye bunlar normallesti demeyeceksin

Ben senin yaşam tarzın hakkında yorum yapmiyorsam sen de böyle yasayanlara dil uzatmayacaksin

Yavaş yavaş ogreneceksiniz

benim zarimla senin toplumun arasında Alaka ne ?

Benim bacaklarimin arasında mi senin degerlerin?

Öyleyse son derece ironik bir yerde

Ban yersem eğer soylemis olayım

Maviselen kendine iyi bak arkadasim :* seni ozlemis olarak doncem yine =)

Budur işte yaşanır veya yasanmaz ki bana sorulsa yasanmasin
ama benim hakkım var mı size neden yasadiniz veya yasamadiniz demeye

Yemin ederim deliriyorum böyle insanları elestirmiyorlar mi

GÜZEL Sanatlar okumadim

Eski gonderilere bak

Acikladim bölümü

Bratislavada okudum

Toplum Bilimleri adı altında geçiyor

Yani ben türkiyeye dönünce hem sosyoloji hem psikoloji diplomasiyla donucem

Sen kimsin ki seni kandirayim

eğer yok yalan soyluyorsun dersen

Telefon numarani ver
ben sana diploma fotohraflarini atayım

Guvenmem diyorsan forumda telefonlastigim üyeler var

Cutemom mesela güvenilir ve eski bir uyedir ona sorabilirsin

Sena da var findikkurdu da var

He ispatlayamazsam ben eşek gibi Özür dilerim

Yok değilse sen iftiraci ne okudugunu anlamayan dengesiz birisin

Var mısın ?

Issiz gitmiş eski gonderilere bakmis

Daha eskilere baksaydin ya

diye geçiyor bölüm adı

Türkçeye Çevrilişi güzel sanatlar Gibi oluyor

Senin gibi zir cahiller mizmizlanmasin diye bir milyon yerde açıklama yaptim

Az daha eskileri arastirsaydin

Toplum bilimlerine sanat tarihi de giriyor

Gerci ben anlatıyorum ama çok bi şey okudugunu algilayabilecegini sanmıyorum çok kayda değer bi egitimin yoktur

öncelikle dürüstlüğünüz ve yaşadığınızın arkasında durduğunuz için sizi tebrik ederim. böyle kadınlar çok az ne yazıkki çoğu yaşadıklarını saklamayı, çeşitli operasyonlarla bunu gizlemeyi tercih ediyor..
erkekler bu konularda hassaslar , bu da onlara öğretilen namus iki bacak arasında kafasından kaynaklanıyor ama kadına gerçekten değer veren,kendini bilen,kadına saygısı olan erkekler bu tarz şeyleri sorun etmiyor. yol yakınken bu ilişkiyi bitirin bence 5 sene çok uzun bir süreç,kim öle kim kala, ki erkek arkadaşınız bu durumu kabullenebılecek bırıne benzemıyor,onu da suçlamıyorum yetişme tarzı ama size "ben gecmisi temiz bi eş istiyorum" demekle sizi istemeden de olsa aşağılamış benim gözümde.. tercih sizin ama ben olsam yoluma bakardım...
bence kendısı su an bu durumu kabullenmeye calısıyor ama bunu yapabılecegını sanmıyorum,yapmıs gıbı gorunsede en ufak bır hatanızda yada kavganızda bunu ısıtıp onunuze getırecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…