Ayrılmalı mıyım inanmalı mıyım?

hala arıyor hayırlısı demissinde o laftan sonra senın bu ınsanı tamamen silmen gerekir zaten.geçmişi temiz nedir.sen zamanıında birini sevmişsin yasamıssın ona ne

sen bu lafı sindirebildiysen ilerde yaşayacağın aldatılmaları ve başa kakmalarıda sindirirsin.

hala arıyor hayırlısı demissinde o laftan sonra senın bu ınsanı tamamen silmen gerekir zaten.geçmişi temiz nedir.sen zamanıında birini sevmişsin yasamıssın ona ne
onu da anlamaya çalışıyorum beklemediği biseydi benden..bi anlık sinirle söyledi diye düşünüyorum..evet bunu yoksayıp bana anlatma benimle olan geleceğine bakıyorum da diyebilirdi ama onun tercihi olan bisey bu

katılıyorum size evet zaten benim asıl üzüldüğüm sey bu. inancıma ters olan bi hata yaptım..erkek arkadasımın karsısında durmaktan cok bu yıpratıyo beni.

katılıyorum size evet zaten benim asıl üzüldüğüm sey bu. inancıma ters olan bi hata yaptım..erkek arkadasımın karsısında durmaktan cok bu yıpratıyo beni.
neye katılıyorsun allah aşkına.tabiki insan sevdiği kişiyle birlikte olmak isteyebilir sende bunu yasamıssın şimdi o insanla ayrıldın diye bunu hata olarak adlandırman yanlış bence.ve su anki arkadasın o lafı sinirle söylemiş olabilir ama birincisi böyle bi konuya sinirlenmek gibi bir hakkı yok ikinciside öfkeyle söylenen sözlerde genelde kişinin gerçek düşüncelerini yansıtır.sana deseymiş ben daha önce kimseyle birlikte olmamış birini istiyorum.geçmişi temiz ne demek.ayrıca eve getirdiği kızlarla duracağı yeri bilmiş bilmemne.herşeye eyvallah sadece iki organ birleşincemi kirleniyormuş insan.bikere buna kirlilik diyen birini nasıl hayatında tutmayı düşünebiliyosun.artık senin deyiminle hayırlısı...

Vallahi pes ne zaman bu kadar normallestik biz ya namus nasilda basit iki organ oldu bence kimse burada konu acmasin onyargidan baska bisi yok her konuda hemen ayril terket bosan ... karar merciyiz fikir degil!!

erkekler her haltı yer normaldir erkektir yapar kadının bir birlikteligi olunca gecmişi pis olur bu mantıgı dogru bulmuyorum yasamıssın olmus bitmiş bu seni ilgilendirir karsındaki adam kabul etmeyecekse bile dogru kelimeler secip seni incitmemeli hazmetmek ne demek hem sen onunla birlikteyken birseyler yasamadın o yoktu..kadınların bu gibi durumlarda erkekleri haklı gormeleri bile onları bu konuda cesaretlendirir

Haklısınız daha hassas cümleler kurabilirdi zaten ayrıldım.ama hata yaptığını düşünüyo sürekli beni ayrılmaktan vazgeçirmeye çalışıyo.aksi olsaydı zaten kendi yolumuza gitmiştik

Herkesin kendi görüşüdür kimse beni kinamasin ama ben evlilik öncesi ilişkileri doğru bulmuyorum.ama suda var çok sevmiş guvenmissindir karsindaki yari yolda birakmistir yada tecavüze ugramissindir allah korusun o durum ayri birşey zaten.kimseyi kinamiyorum yarin ne yasiycaz belli değil allah ve kul arasında olan bir durum.geçmişte belki inandin belkide nefsine yenik dustun bir hata yaptin olabilir keşke olmasaydı ama olmuş artik.dürüst olup karsindakine söylemiş sin kandirabilirdinde yapmamissn.iyi de yapmissn bence.ama karsindaki adam senle evlilik düşünürken bir anda hazmedeyim yok evlenmesek bile arkadasin olurum vb.bu çok saçma geldi.duygusuna değil mantigina gore karar vericek ve adamin mantik belli hani gezelim konusalm ama ilerisi için çokumutlanma ddemiş acikca.zaten soylemiste geçmiş önemlidiye.bu sekil ddüşünen birinden arkadasta olmaz bence.bana gore eski sevgilidende arkadaş olmaz.kullanmaya calisicak belki belki de gerçekten evlenecek seninle sevdiğinden ama emin ol evliliğini de her tartismada yüzüne vurucak bu durumu.önemli demiş bir kere silemez aklindan bu tipler.kiskanclik triplerine girip evdende disari cikarmaz benden demesi.eziyet üstüne eziyet eder.bence ayril sonu pek mutlu bitmicek gibi.

çok iyi çok güzel diyosunuz da, bekaret mevzusu için konuşuyorum; önceden hayati önem taşıyan bişeymiş bu çünkü o zaman erkenden evleniyosun gözünün kocanda yada karında açıyosun zaten. o yaşlardan önce cinsel ihtiyacının farkında bile değilsin belki de. Peki ya şimdi? git başka şehirde oku/yaşa, sevgilinle başbaşa zaman geçirme fırsatı bul, biyolojik olarak belli bi olgunluğa erişmiş ol, herkes kendini zaptedemeyebilir yada Allah korusun karşısındakinden dolayı bişi olmuş olabilir...Mesela ben yaşamadım ama ev arkadaşımızın yaşadığını biliyorduk, kimse de ona kötü kız muamelesi yapmadı, yapılmamalı; o onun bileceği iş. Bana kalırsa kadın birine güvenip birliktelik yaşadığı için namussuz olmaz (bunu maddi/manevi çıkar sağlamak amacı ile yapmıyorsa) onu daha önceki yaşantısı ile yaftalayan ikinci sınıf yada aşağı gören erkek namussuzdır, kaypaktır. İnanç boyutu da Allah/Tanrı/Tengri/Evren artık saygı duyduğu her ne idiyse onunla arasındadır, kula bişi düşmez.

çözüm çok basit. biraz oyuncu ol. seni denedim de. bakalım beni gerçekten seviyomusun diye denedim de. bakireyim de. para biriktir. evlenmeden önce git diktir

Canım benim biraz daha dikkat etmen gerekir sadece o kadar :) emin ol seviyordur. Ve gerçekten diyorum erkekler duyduklarının şokuyla (beklemediği bir şey olduğu için) birden kestirip atıyorlar her şeyi. Sonra pişman oluyorlar, sevgilerini ağır bastırıyorlar. Bozma ilişkini canım benim :) sana inanıp güveniyor tekrardan daha ne olsun? Gerçekten seviyor ki tekrar geri geldi değil mi ? Şans vermezsen çok pişman olursun. Yanlış anlama da benimde benzeri bir olay geçti başımdan şuanda mutluyum şükür :)

Nasıl emin ol diyebiliyorsunuz
karsidakinin kızı suistimal etmeyeceginden nasıl bu kadar eminsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…