Ayrılmalı mıyım inanmalı mıyım?

NE kadar bir birliktelikten sonra söyledin ona??

"Ama en azından her şey bitmeden buluşalım tekrar diyor,olmayacaksa ne anlamı var diyorum" yazmışsınız. Sizin de dediğiniz gibi sonunda mutlu bir son olmayacaksa ne anlamı var? O diyeceğini zaten demiş ki zaten böyle bir insanın kabullenmesi zor olur,kabullense bile sanki her defasında başınıza kakacak gibi velhasıl bence çok iyi analiz yapın konduramadığınız şeyler varya işte onları siz bizden daha iyi anlarsınız. Umarım doğru karar verirsiniz.

Sizin ondan önce biriyle olmus olmanizdan dolayi sizi terkeden adam defolsun gitsin bence, kendisinin ilk sevgilisi siz misiniz? Ki öyle olsa bile bu asla gercekten seven birinin yapabilecegi birsey degil.
Sizin sevginizden ve durumunuzdan faydalanmak isteyebilir, zaten sirf sizi bu yüzden gözden cikardigi icin bile görüsmemelisiniz.
Ne ayip sey, adamlara gel.

Zaten o simdi bırakmak istemio aklım karısık zaman ver dio ama ilk basta söylediği cümleler de belli..benim ilişkiyi bitirmeme de izin vermiyo
ilerde basina kakacak ve surekli sorun edecek gbi geldi bana nedense, anlattigin davranislari yuzunden..
bekarete onem vermesini yargilayamam, olabilir.. ama 'gecmisi temiz biri'ni isterim diye sana dan diye soylemesi, ardindan zaman istemesi olmamis.. o lafi soyleyen, bitirmeyi goze almistir.. ne istedigini bilmiyor sanirim.. yada hem kabullenemiyor hem vazgecemiyor..

Canim benim sana kisa ve öz konuscan evet malesef evlenseniz bile birgün basina kakicak hemde sevginiz bittihi gün.catir catir catir her kavga ettiniginuzde size bunu hatirlaticak.sizde ona boyun egmek durumunda hissedeceksiniz böylesi artik yok fazla.herkez el degmemis ister ama o kisi el deymisse baskasina is yas.hic söylemeseydin keske erkekler pis huyludur kadinlardan cok dedikldu yaparlar tehdit vs edebilir bu konu icin ayril en iyisi birlesince ne olucak sana cinsellik anlaminda yakinlasicak,ama evliligi hic bir zaman düsünmiycek.istedigin hangisi sen ona karar ver

Ondan sana koca olmaz bacım eğer gerçekten sevseydi ben geçmişi temiz bi eş istiyorum lafını etmezdi. Sadece sizi kullanmak için bağlantıyı koparmak istemiyo bence .

buradaki bu tur yorumlara şok oluyorum , tamam kimseyi bu durumdan dolayı tutup ateşe atmayalım.ama

Allah aşkına madalya da takmayalım .

evet harika ya,seninle gurur duyuyorum o yapan erkeğinde eline sağlık mi diyecek tabi kolay sindıremez dönün bi babanıza bakın

anneniz bunu yapsa aferin karıcı mi der.çok enteresansiniz

Emin olun hazmedemediği içindir. Erkekler ilk bunun şokuyla tüm güzel günleri ve geleceği birden siler, sonra durur seviyorum ben bu kızı der ve bu sefer sevgisinin bu duyduğu şeyi bastırmasını bekler. Ve sonunda mutlu olunur. Tecrübe edinmiş biri olarak söylüyorum.

Okuduklarima gerçekten çok şaşırdım tamam konu sahibi bi hata yapmış pişman olmuş ona bisey demiyorum (keşke yapmasaymis )erkeğe de düşüncelerinden dolayı kizamam çünkü bi erkek için zor bi durm aa iyiki yapmissin diyecek haki yoktu ama seçtiği kelimeler yankis bencwde. yorumlara gelince herkes konu sahibini göklere çıkarıp neredeyse iyiki yapmisin demişler pişman olmuş ona lafımyok ama bizim dinimizde nnikahsız biri ile bırakın birlikte olmayı yanlız kalmak bile haram yahu tamam hak vereceğiniz yerlere verin ama bu kadarda normal karslamayim evlilik öncesi ilişkiyi haa ben muslumanim ama islamin haram saydığı şeyler beni baglamamz diyisaniz ona da bisey diyemem saygı duyarim

Gecmisi temiz es dediginde hic alinmadin mi, uzulmedin mi, tepki vermedin mi? Alenen hakarete ugramissin, sen kirli misin, kotu musun , yani hic mi gururun incinmedi?

Senin gecmisin kirli mi, karanlik mi, o ne demek sen fahise misin ki, randevuevinden mi geldin? Gecmisi kotu diyince aklima Turk filmleri geliyor,

Mesele su ki, bu adamin seni hor gormedinden ziyade sen kendini bakire olmadigin icin hor goruyorsun; bu herifin seni kendine layik bulmamasini kabullenmissin , evet o da hakli diye dusunuyorsun. Hic oyle bir sey yok.

Ben olsam bana hakaret eden birinden nefret ederdim sahsen. Ama senin bilecegin is tabi, burda biz ne dersek diyelim bu bizim bakis acimiz, kendin nasil uygun buluyorsan onu yapmalisin.

edit : Salya sumuk olup adama yapisan tiplerden olmamissin, takdirimi kazandin.

Son düzenleme:
benmde sevgililerim oldu eve cok kız arkadasım geldi isteyen olsa bile ben durcagım yeri bildim kendmi korudum dedi..

Iffetini korumus yani vah vah vah....... Yani kizlar onun evine gelmisler, hatta ahlaksiz seyler istemisler ama o mutlaka iffetini korumus pehhhhhhhhhhhh.

Sen de buna inandin mi? Kulliyen yalan, ertesi gun arkadaslarina gidip "Haci eve dun bir kiz attim ki sormaaaaaaaaaaa" muhabbeti de yapmistir.

Su cumleye kim inanir allasen??

bence yorumlar kadar onyargılı olmayın.. belkı soyledıgı yanlıs ama yetıstıren toplum ortada.. neden bılmıyoum ama ben samımıyet hıssettım bence zaman ver ama mutlaka ıyı takıp et cunku ılerde evlendıgınde sana hayatı bu konuyla zehır etmesın

Muhtemelen kendiside birliktelik yaşamıştır.
Durum böyleyse 'geçmişi temiz biri' arayışı tam bi saçmalık.
Bence ilerde bunu sana karşı kullanacak ..
Karar senin.

kullanmak istese başta yok olmaz demezdi bence gerçekten hazmetye çalışıyor zaman ver bence ama olumsuz olabilir gibi geliyor.

İllaki üzülüyo insan tepki göstercegni biliyodum ama temiz bi eş istiyorum deyip bitirmesi üzdü..hakkımızda hayırlısı.

Bilemiyorum artık kestiremiyorum ne düşünüyo napıyo düşünmek de istemiyorum..terkettim yine aramalar sormalar su an konusuyoruz bu konu da hic acılmadı tekrar..üstüme düşüo sevdiğini söylüo ilgili hayra alamettir inşaallah hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…