- 29 Aralık 2014
- 1.004
- 963
- 158
- Konu Sahibi blackwitch7
-
NE kadar bir birliktelikten sonra söyledin ona??Benim ciddi bi ilişkim vardı düne kadar..dün sevgilime gecmiste bişeyler yasadıgımı ve bakire olmadıgımı söyledim.önümüzde 5 sene kadar var evlenmek icin üni de okuyoruz ikimizde.önce inanamadı tepki gösterdi ben de acık acık söyledim kararına saygı duyarım olmaz dersen falan dedm.benim seninle cok hayalim vardı buluştugumuzda takmak için yüzük almıştım falan dedi.simdi napıcaksın demeye basladı..sonra uzun iki mesaj atı işte seni cok seviyorum ama ben gecmsi temiz bi eş istiyorum dedi mesajlarda özetle..bende tamam dedim saygı duyuyrm sana ama sonra da sen hemen vazgecabiliosun benden bakıyorum da dedi cevap vermiyorum hemen arıo mesajlar yagdırıo napmaya calısıosun deyince de seni seviyorum biraz zaman ver hazmetmye calısıyorum bunu düşündükçe delircek gbi oluyorum ama en azından hersey bitmeden bulusalım tekrar dio.olmucaksa ne anlamı var diyorum sen bigünde kabul etmemi bekliosun biraz zaman ver hem esim olamasan bile arkadasn olarak hep yanında olcam zor durumunda ne zaman yardıma ihtiyacn olsa dio yanıma gelmek istiyo..simdi iki ihtimal var ya beni gözden cıkardı kullanmak için rol yapıyo aslında konduramıyorumya da gercekten söylediği gibi kafası karışık bırakmak istemiyo hazmetmeye calışıyo..sormak istediğim sizce hangisi bu ihtimallerden davranıslarına göre?
Ayrılmalı mıyım yoksa zaman mı vermeliyim..korkuyorum o hayal kurdugumuz 5 sene sonunda beni bırakmasından o zaman daha cok üzülücem kırılıcam zaten yıpranmıs durumdayım hep gerginim yasadıklarımı bende hazmedemedim hala Allaha karsı tövbemi ettm daha dikkatli atıyorum adımlarımı artık o da bunun farkında bu meseleyi anlatmadan önce hersey cok güzldi anlasıoduk..mantıklı düşünemiyorum artık.simdiden tesekkürler cevaplarınız için..
Valla seni tebrik ediyorum bu kararı herkes veremez.Cok sağlam biriymissin salya sumuk olmadak tak bitirdin.Bravoteşekkür ederim umarım..
ilerde basina kakacak ve surekli sorun edecek gbi geldi bana nedense, anlattigin davranislari yuzunden..Zaten o simdi bırakmak istemio aklım karısık zaman ver dio ama ilk basta söylediği cümleler de belli..benim ilişkiyi bitirmeme de izin vermiyo
Ondan sana koca olmaz bacım eğer gerçekten sevseydi ben geçmişi temiz bi eş istiyorum lafını etmezdi. Sadece sizi kullanmak için bağlantıyı koparmak istemiyo bence .Benim ciddi bi ilişkim vardı düne kadar..dün sevgilime gecmiste bişeyler yasadıgımı ve bakire olmadıgımı söyledim.önümüzde 5 sene kadar var evlenmek icin üni de okuyoruz ikimizde.önce inanamadı tepki gösterdi ben de acık acık söyledim kararına saygı duyarım olmaz dersen falan dedm.benim seninle cok hayalim vardı buluştugumuzda takmak için yüzük almıştım falan dedi.simdi napıcaksın demeye basladı..sonra uzun iki mesaj atı işte seni cok seviyorum ama ben gecmsi temiz bi eş istiyorum dedi mesajlarda özetle..bende tamam dedim saygı duyuyrm sana ama sonra da sen hemen vazgecabiliosun benden bakıyorum da dedi cevap vermiyorum hemen arıo mesajlar yagdırıo napmaya calısıosun deyince de seni seviyorum biraz zaman ver hazmetmye calısıyorum bunu düşündükçe delircek gbi oluyorum ama en azından hersey bitmeden bulusalım tekrar dio.olmucaksa ne anlamı var diyorum sen bigünde kabul etmemi bekliosun biraz zaman ver hem esim olamasan bile arkadasn olarak hep yanında olcam zor durumunda ne zaman yardıma ihtiyacn olsa dio yanıma gelmek istiyo..simdi iki ihtimal var ya beni gözden cıkardı kullanmak için rol yapıyo aslında konduramıyorumya da gercekten söylediği gibi kafası karışık bırakmak istemiyo hazmetmeye calışıyo..sormak istediğim sizce hangisi bu ihtimallerden davranıslarına göre?
Ayrılmalı mıyım yoksa zaman mı vermeliyim..korkuyorum o hayal kurdugumuz 5 sene sonunda beni bırakmasından o zaman daha cok üzülücem kırılıcam zaten yıpranmıs durumdayım hep gerginim yasadıklarımı bende hazmedemedim hala Allaha karsı tövbemi ettm daha dikkatli atıyorum adımlarımı artık o da bunun farkında bu meseleyi anlatmadan önce hersey cok güzldi anlasıoduk..mantıklı düşünemiyorum artık.simdiden tesekkürler cevaplarınız için..
benmde sevgililerim oldu eve cok kız arkadasım geldi isteyen olsa bile ben durcagım yeri bildim kendmi korudum dedi..
6 senedir arkadasız ama 3 ay falan oldu ilişkiye başlayalı..en başında söylemek istedim.NE kadar bir birliktelikten sonra söyledin ona??
Gecmisi temiz es dediginde hic alinmadin mi, uzulmedin mi, tepki vermedin mi? Alenen hakarete ugramissin, sen kirli misin, kotu musun , yani hic mi gururun incinmedi?
Senin gecmisin kirli mi, karanlik mi, o ne demek sen fahise misin ki, randevuevinden mi geldin? Gecmisi kotu diyince aklima Turk filmleri geliyor,
Mesele su ki, bu adamin seni hor gormedinden ziyade sen kendini bakire olmadigin icin hor goruyorsun; bu herifin seni kendine layik bulmamasini kabullenmissin , evet o da hakli diye dusunuyorsun. Hic oyle bir sey yok.
Ben olsam bana hakaret eden birinden nefret ederdim sahsen. Ama senin bilecegin is tabi, burda biz ne dersek diyelim bu bizim bakis acimiz, kendin nasil uygun buluyorsan onu yapmalisin.
edit : Salya sumuk olup adama yapisan tiplerden olmamissin, takdirimi kazandin.
Bilemiyorum artık kestiremiyorum ne düşünüyo napıyo düşünmek de istemiyorum..terkettim yine aramalar sormalar su an konusuyoruz bu konu da hic acılmadı tekrar..üstüme düşüo sevdiğini söylüo ilgili hayra alamettir inşaallah hayırlısı..Emin olun hazmedemediği içindir. Erkekler ilk bunun şokuyla tüm güzel günleri ve geleceği birden siler, sonra durur seviyorum ben bu kızı der ve bu sefer sevgisinin bu duyduğu şeyi bastırmasını bekler. Ve sonunda mutlu olunur. Tecrübe edinmiş biri olarak söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?