Ayrılmalı mıyım yoksa beklemeli miyim?

Şu yorumu iki üç kez okudum. Sanki zaman geçtikçe bu yükü bana bırakmış gibi bir rahatlama yaşadığını hissediyorum. Rahatlayan o ama ben değilim. Fakat bunu acikladığımda suçlaniyor gibiyim. Hani sen beni anlamıştın, ben neler yaşadım biliyor musun, gibi bir şey söylemişti bir defasında

yaşadıysa kendi doğasından yaşadı size neymiş
bundan bile sizin çok çile çekeceğiniz belli
yarın gidip ilişki kursa bir erkekle yine sizi suçlar ,bana destek olmadın gittim der
kaldırabilecek misiniz

Genel olarak yorgun biri, enerjisi hep düşüktü. Hayata karşı mutsuz bir yapısı vardır. Asla yoğun değil.
Hayata karşı mutsuz olmasının sebebi biseksüel olması ve bunu kimseye itiraf edememesi olabilir. Sizi çok manipüle etmiş gibi geldi bana, bu tacizle sonradan olacak bir şey değilki doğuştan gelir. Ne karar alırsınız bilmiyorum ama lütfen sizi intiharla vs tehdit etmesine izin vermeyin.

Canım, eşin travmasıyla yüzleşip yardım almak istiyor, bu yüzden birlikte profesyonel destek en iyisi. Kendini de koru; zorlayıcıysa sınırlarını çizmekten asla çekinme. Sen değerlisin bunu asla unutma .

Özellikle bunu konuştuk
Neden bana baştan söylemedin hiçbir şeyi?
Cevabı şöyle: dar bir çerçevede, aileden çok uzak, yatılı eğitim yerlerinde büyüdüm. Evlenince bir kadın ne ister, evlilik nasıl bir şeydir, sorumluluk alanları nedir bilmeden evlendim. Meğer evlilik büyük bir sorumlulukmuş ve ben ne kadar cahilmisim
Şu yasimda şu aklımda olsaydım böyle sorunları asla gizlemez, hatta böyle bir problem varken evliliğe niyet almazdım. Sandım ki evlenirim ve eşimi çok mutlu ederim bir daha da karşıma bu şeyler çıkmaz. Cahilmisim

nasıl da işinize gelmeyen yorumlara cevap vermıyorsunuz
hadi size kolay gelsin

Peki eşinizle aranızdaki yaş farkı nedir ve eşinizin muhafazakarlık durumunu bir şey için merak ediyorum
İki yaş var aramızda
Şuanda muhafazakar değil hatta bir ara deizme daha yakınlaştı ama şuanda değil
Yani görüşlerinin ataist ya da deist olmadığını söylüyor ama inançla bağı yok gibi

meali: evlenince geçer erkek adamsın takma kafaya dediler,
inandım geçmedi.

İki yaş var aramızda
Şuanda muhafazakar değil hatta bir ara deizme daha yakınlaştı ama şuanda değil
Yani görüşlerinin ataist ya da deist olmadığını söylüyor ama inançla bağı yok gibi

Peki flört dönemi nasıldı? Aşık olarak mı evlendiniz yoksa görücü usulü müydü

nasıl da işinize gelmeyen yorumlara cevap vermıyorsunuz
hadi size kolay gelsin
Aksine
Tam da işime gelmeyen şeyler duymak istiyorum
Soruyu kaçırdım lütfen tekrar yazar mısınız ?
Buraya emek verip yazmanız bile benim için teşekkur sebebi

eşinizin tacize uğramasına üzüldüm ama bence eşcinsellik doğuştan gelen birşey yani taciz yüzünden bir insan yönelimini değiştiremez. Eşinizin sadece video izlediğini mi gördünüz yoksa başka erkeklerle özel konuları konuşurken yakaladınız mı? Eşinizin bisex olduğunu düşünüyorum yani umarım öyledir umarım paravan evlilik değildir

Aksine
Tam da işime gelmeyen şeyler duymak istiyorum
Soruyu kaçırdım lütfen tekrar yazar mısınız ?
Buraya emek verip yazmanız bile benim için teşekkur sebebi
kısaca kendinizi kandırmayın ve kullandırmayın diyorum

Daha önce de söylemiştim, eşinizin yaptığı guilt trip. Lütfen guilt trip'i araştırın, neye maruz kaldığınızı görün.

Video izlemiş
Yazisma vs yok
Ama bir de üyelerin olduğu bir sayfa açmış
Sayfaya bir şey yazmamış (belki de yazdı)
Tekrar videodan devam etmiş
(Bu ilk görüşüm)

İkinci görüşüm
Tamamen hep video video

eğer her izlediği video erkeklerle alakalıysa daha çok şüphelenmeye başlarım ben. birde o sitelere üyelik açtıysa belki uygun birini bulursa konuşur bile. haberi olmadan bir araştır bence telefonuna falan bak. kusura bakmayın böyle karışıyor gibi oluyorum ama aynısı arkadaşımın başına geldi çünkü. erkekler asla belli etmiyor sen farketmesen belki mezara kadar götürürdü bu sırrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…