Ayrılmalı mıyım?

Sen bu konuyu acmistin ben de yazdim ama degisen bir sey olmamis.

Bence ne erkek arkadasin kendi isteginden vazgecicek ne de sen onun istegine hayir diyeceksin bu dongu devam edicek galiba...
Bilemiyorum. Şu an konusmuyoruz zaten çokta uzamadan bitiririm galiba bu işi artık

cinsellik bi ihtiyaç erkek arkadaşınızı anlamaya çalışın. onunda size anlayış göstermesi ve zaman tanıması şart. bu şekilde herşey yoluna girer diye düşünüyorum

habire adamı yapma etme diye uyaracagına yoluna gönder daha iyi tabi
zorla olmaz o
istemiyorsan asla katlanma

Diyosun sende söylüyorum tamam diyo ama bi süre sonra tekrar... demişsin sağlıklı bi erkek sevdiği kişinin yanında onu öpünce elini tutunca onu arzuluyodur buna enfel olamassın ama illa da ilişki yaşıcanız diye bişeyde yok germe kendini
Yani sen onunla yakınlaştıkça mesela yanlış anlama canım hani öpüşürken falan bi an daha ileri gidecek gibi mi hissettiğinden söylüyosun bunu yoksa sana bunu istediğini söyleyip seni ikna etmeye mi çalışıyo ? Sen istemeden olcak bişey değil

Baskı yapmıyor evet. Ama yok diyince de bozuluyor butun günümüz yanıyor. Açıkcası bir dönem bende tamam dedim denedim bu süreci ama yok bana göre bir şey değil bu. Alışabileceğim ya da kaldırabileceğim türde bişey değil. Ona anlatmaya çalıstım bugün ama kavga ettik..
Kavganın sebebi bence yanlış anlama ilişkiyi değil onunla ilişkiyi istemediğini düşünmüş olabilir güzellikle anlat
Seninle olmayı isterim ama bu şekilde değil özel olsun isterim evlenince mesela de yani bence onu istemediğini düşünüyo gibi geldi bana

Yakınlaşınca kendi kendini yemen de doğru değil ona güvenmiyo musun seni istemediğin bişeye zorlayacaksa zaten ayrıl ama senin o anki telaşın bile onu istemediğini düşündürür

Kızlar selam benim 5 aylık bir ilişkim var. Aslında uzaktan bakıldığında her şey mükemmel ben ne desem yapan ben üzülmeyeyim diye şikayetçi olduğum her şeyi dinleyip bana göre şekillenen bir adamla birlikteyim. Ancak aşamadığımız bir konu var ki o da cinsellik. Cinsellikten kastım iliskiye girmiyoruz ancak yakınlasıyoruz. Ama bu durum beni gercekten bitiriyor. Ona bunu bir kaç kez izah ettim bir kaç hafta duruluyor ama sonrasında yine bir şeyler.. birşeyler. Yani ben bunu istemiyorum. Adama baktıgımda bunun dışında tek bir kötü huyu yok. Bu durumu da aşmak için çabaladığinı söylüyor ancak bilemiyorum. Sizce ayrılmalı mıyım?
Niye ayrılıyorsun kızım normal sonucta genç birinin sevdiği yanında buları yapması mutluymuşsun da devam tabiki

Ay konularınıza baktım da aynı şeyi kırk kere sormuşsunuz. Burada insanların söylemesiyle olacak şey değil bu.

Pişman olacağınız şeyi yapmayın. Yapıyorsanız da çok pişmanım çok kötüyüm demenin anlamı yok.

Yetişkin insansınız. Kendi kararınızı kendiniz verin.

Kızlar selam benim 5 aylık bir ilişkim var. Aslında uzaktan bakıldığında her şey mükemmel ben ne desem yapan ben üzülmeyeyim diye şikayetçi olduğum her şeyi dinleyip bana göre şekillenen bir adamla birlikteyim. Ancak aşamadığımız bir konu var ki o da cinsellik. Cinsellikten kastım iliskiye girmiyoruz ancak yakınlasıyoruz. Ama bu durum beni gercekten bitiriyor. Ona bunu bir kaç kez izah ettim bir kaç hafta duruluyor ama sonrasında yine bir şeyler.. birşeyler. Yani ben bunu istemiyorum. Adama baktıgımda bunun dışında tek bir kötü huyu yok. Bu durumu da aşmak için çabaladığinı söylüyor ancak bilemiyorum. Sizce ayrılmalı mıyım?
Cinsel olarak etkilenmiyor musunuz yoksa doğru mu bulmuyorsunuz.
Doğru bulmuyorsanız istemediğiniz birseyi kesinlikle yapmayın, ama karşı değilim çekim yok diyorsanız kesinlikle ayrilin

Seni zorlamadığını söylüyorsun ,ama o gün bunu yapmadığın için surat asması,gününü zehir etmesi vs. de bir zorlamadır.
O istedi diye hiçbir şey yapmak zorunda değilsin,sana anlayışlı yaklaşmalı .
Son kez kesin bir şekilde konuş,tekrar ısrar edip surat asarsa da benim düşünceme göre senin için ayrılmak en hayırlısı olur

Simdi kardesim beni yanlis anlama. Bana ters diyorsun ama konularının hepsi cinsellikle ilgili. Onceden yasamissin sikayetin yok. Ama bu adamdan sikayetin var. Demekki bunu sevmiyorsun. Madem bu tarzdan hoslanmiyorsun ya hic yapma ya da sikayet etme. Kaldi ki iliski yasamakta namussuzluk degil. Hani bazi kisilet marifet saniyor ya herseyi yasayip yasayip "ay benim bekaretim duruyor kesinlikle karsiyim cunku" demeyi.

Simdi kardesim beni yanlis anlama. Bana ters diyorsun ama konularının hepsi cinsellikle ilgili. Onceden yasamissin sikayetin yok. Ama bu adamdan sikayetin var. Demekki bunu sevmiyorsun. Madem bu tarzdan hoslanmiyorsun ya hic yapma ya da sikayet etme. Kaldi ki iliski yasamakta namussuzluk degil. Hani bazi kisilet marifet saniyor ya herseyi yasayip yasayip "ay benim bekaretim duruyor kesinlikle karsiyim cunku" demeyi.
Şey evet önceki konularımda cinsellik var. Bunu yöneticilerle se görüstüm ancak. Onlar bana ait değil arkadaşımın actığı konular ve maalesef silemiyormuşuz. Ikinci bir uyelikte alamıyorum o sebeple kaldılar öyle ancak onlar benim yaşadıgım şeyler değiller :)

Evlenin madem
:KK200:
İkiniz için de bu işgence bitsin
En azından söz yapın
Ahaha evlilik ben uzun bir süre düsünmüyorum. Henüz okuyorum oklum bittikten sonra da bir kaç yılımı kendime ayırmak istiyorum. Bu dediğimi yanlış anlamayın ancak robot düzeni gibi oku meslek edin evlen modundan ziyade. Yeni yaşamıma adapte olup, tadını çıkarıp öyle yeni tecrübeler edinmeyi planlamaktayım. O yüzden gelecek planlarımda şu anlık evlilik yok :)

Şey evet önceki konularımda cinsellik var. Bunu yöneticilerle se görüstüm ancak. Onlar bana ait değil arkadaşımın actığı konular ve maalesef silemiyormuşuz. Ikinci bir uyelikte alamıyorum o sebeple kaldılar öyle ancak onlar benim yaşadıgım şeyler değiller :)
Yeni üyelik neden alamıyorsunuz? Biraz feyk gibi geldi konu

Yeni üyelik neden alamıyorsunuz? Biraz feyk gibi geldi konu
Denedim farklı mail adreslerimden üyeliği alıyorum ama mail onayından sonra tekrar bu hesaba atıyor. Bu hesabı zaten kendim isteyerek pasif ettirmiştim sonra baktım olmuyor geri açtırdım. Ya ben beceremedim ya da cidden alınmıyor sormak lazım aslında

Kavganın sebebi bence yanlış anlama ilişkiyi değil onunla ilişkiyi istemediğini düşünmüş olabilir güzellikle anlat
Seninle olmayı isterim ama bu şekilde değil özel olsun isterim evlenince mesela de yani bence onu istemediğini düşünüyo gibi geldi bana

Yakınlaşınca kendi kendini yemen de doğru değil ona güvenmiyo musun seni istemediğin bişeye zorlayacaksa zaten ayrıl ama senin o anki telaşın bile onu istemediğini düşündürür
Konuştum kendisiyle :) Zorlamadan kastım bana illa olacak bu iş tarzında bir baskı elbette yapmıyor dediğiniz gibi onu istemediğimi düsünmüş ve buna içerlemiş :) Neyse ki hallettik

Konuştum kendisiyle :) Zorlamadan kastım bana illa olacak bu iş tarzında bir baskı elbette yapmıyor dediğiniz gibi onu istemediğimi düsünmüş ve buna içerlemiş :) Neyse ki hallettik
Sevindim konuşarak çözülmeyecek sorun yoktur ama sustukça basit şeyler büyür ve herşey zamanında güzel ne daha erken ne daha geç

Back
X