ayrılmalı mıyım?

Anaam bir saattir yeni konu diye okuyorum ya konu sahibi evlendik yazınca kafam dank etti sonra tarihe baktım töbe ya hortlanmayin şu konuları

Edit yapsaydin o kadar yorumu okumazdik boşuna

Bence seviyorsan her şeye ramen vazgeçme o evde yaşamak istemiyorsan da yaşama ama koca hep bulunur diyolar da öyle değil işte sevgilim çok iyi falan diyomuşsun kaç kişi kaldı böyle bence zorluk da çekseniz evlen ve babasının dediği gibi başınızın çaresine bakın

Evlenmiş 1.5 yıl olmuş konu eski :) sende ben gibi yeni sandın herhalde

temizlik kesinlikle maddiyat gerektirmez. ne aileler var maddi durumu yok evleri bal dök yala... ailesi cidden zor bence ama seviyorsanız ilişkiniz yolundaysa mahvetmeyin. bu devirde doğru bir eş bulmak zor. eviniz ayrı olmalı hem o zaman çok sık görüşmezsiniz. bazı şeyleri de duymazsanız olur biter. mühim olan sevgilinizle aranızdaki iletişim...

kirmizigitar başlığı görünce korktum bi an, eşinle sorunun mu oldu diye; Allah'a sukur eski konuymuş.. bildigim kadarıyla eşinle güzel giden bi evliliğin var, Allah'ın izniyle.. daim olsun inşaAllah..

:) hersey yolunda cok sukur evet eski konu bu gelen cevaplari okuyunca yorumlari yasadigim hayatla degerlendirme sansi buldum o yuzden son durumu paylasmak istedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…