- 26 Şubat 2012
- 1.418
- 120
- 363
Keşke bende anlasam..Tam olarak yaşanılan bir sevgili durumu yok ama tabi benim eşimin yaptığı bir aldatma beni kandırması bile bunun için yeterli.Ama size anlatırken tam olarak o tanımlamam doğru mu bilemedim o yüzden o kelimeyi kullandım, olayı açıklığı ile anlattığım.
acaba eşinin kendini fiziksel sebeplerden dolayı mı boyle bişi yaptıgını düşündün kendini mi suçladın diye düşündüm, hiç bişey buna gerekçe olamaz tabi. ne fiziksel bi aldatma ne de yalan soyleme.. şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?
selamlar,
okudum hepsini tek tek..
hoş şeyler yaşamamışsınız, eyvallah..
ama aşılamayacak şeyler de değil bence..
eşiniz gayretli,
uzman desteği alıyorsunuz,
zaman da herşeyin ilacı..
bir süre çocuk yapmayın
kendinize de eşinize de zaman verin
ben inanıyorum herşeyin yoluna gireceğine
aranızda ciddi bir sevgi bağı var bence çünkü..
umarım herşey gönlünüzce olur..
Merhaba,
Anlatmaya kalksam yaşadıklarımı bir dizi seri olur.aldatildim sayilir evime dondüm esim ile barıştım o birşeyleri düzeltmek için çok uğraşsa bile ben onu icimde affedemiyorum bu yüzden canım acıyor sürekli olanlar aklıma geliyor.olaylarin üstünden yaklaşık 5 ay gecti ama ben ilk günlerdekinden pek farklı değilim.yeter böyle askın ızdırabı diyip herseyi bırakıp gitmeli miyim.yoksa zaman herseyin ilacı mı?
Cok tesekkurler,insallah iyi olucak.gurur insani bitiren birsey onu biraz yikmaya calisiyorum.birde sanirim biz kendimizi cok guzel gaza getiren varliklariz bu humanist kirilgan yapim biraz daha sertlesse super olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?