Ayrılmalı miyim?

Benim eşim çok temiz yüzlü aşırı efendi ya görseniz asla inanmazsınız ben bile inanamıyorum o derece boylu poslu, erkek güzeli.Birde avrupalı mantığı kafasında gibi kadın kıskandı ya bende herkesi kıskanıyor belliyormuş gibi oldum ama inanın öyle.Şu insanların yaptıklarının başka bir açıklaması var mı?Eşim muhabbete bayılır çenesi düşük böyle p.ç gibi değildir öyle olsa diyecem ki bu çapkın p.ç bu yapar kendim bile inanamıyorum.Eşim evlendiğimde bakirdi o kadar tezat ki herşey (nerden biliyorsun diyeceksiniz birşeyler yaşamış ama bakir) çok naif saygılı.Kadın kaynanadan beter davrandı bana, gördüğünüzde ailenin efendi erkeği o asla kötü birşey yapmaz öyle bir his oluyor.Gören büyükler evli olduğunu bilmeyenler bizim torunla evlendirelim diyor öyle bir izlenimi var.

TAM OLARAK AYNEN BÖYLE.
Yazınızı okurken ağladım bu işte zamanda geçse şuan en güzel anımda darma duman olabiliyorsam, ilerdede değişmicek
Çok teşekkür ederim size ve herkese

İyi kalpli dürüst olan herkese teşekkür ederim Hiç yüreğiniz böyle acıları tatmasın.Bir değişiklik olursa hayatımda size haber vericem yine yanımda olun nolur.. öpüyorum

zaten böyle saf temiz insanların başına geliyor böyle şeyler saflar ya her ortama ayak uydurma vs.. mesleğin falan iyi gerçekten benim olmak istedğim sektördesin ve eşin olmadanda yaşayabileceğinin farkındasın ayaklarının üstünde durabilirsin yanii ve fecide sahiplenici bir yapın var her kadında olması gerektiği gibi senin ve eşinin burcunu merak ettim davranıslarını kendime benzettimde sürekli arar sorar meraklanırım senide cok iyi anlıyorum eğer eşinde pişmanlık varsa ve hep dile getiriyorsa şans ver :/ ayrılsanda aklın hep onda kalacak gibi aklına gelip arayıp patlayacakmışsın gibi geliyo banaa yanii ne onla nede onsuz durumdasın

canim , ozaman arkadaslarini iyi secmeli.

herkes ikinci bir sansi hak eder diyorum, sende unutmaya calis yoksa böyle nasil devam edebilirsiniz

Eşim boğa ben ise kova .Bu arada aslında ben kıskanç bir yapıda değilim olması gerektiği kadar bence öyle..Eşim tanıdığım kız arkadaşlarıyla yemeğe çıktığında birşey demem burda kıskanç kızlarda var asla eşlerinin kız arkadaşı olmasına dahi izin vermiyor.Ama buna rağmen ben kıskanç hasta kadın oldum.

kendi hatasini hafifletmek istedigi icin, senin asiri kiskanc oldugunu söyleyerek olaylari büyütüyormussun gibi göstermesi en sinir oldugum sey

ne kadar üzüldüm yazdıklarına inan okurken dondum kaldım Allah sana sabır versin ne diyim hep böyledir ya iyi olanı kalbi kötüler bozmaya çalışır Allah'larından bulacaklardır emin ol eşin de pişman olmuş bilmiyorum ne desem ama onun pişman olması senin unutmana yeter mi? sana her baktığında pişmanlıkları aklına gelsin de utansın senden öyle ders olsun ona çok sinirlendim çok ne demek ya o kıza söylediği ilişki ile ilgili cümle var ya o aklıma geldikçe yerimde duramıyorum sinirden valla canım kızma eşin hala nihayetinde o yüzden diyorum ama bilgisayarın başında burda yazamayacağım bir çok söz sarfediyorum hele o kız o olcay denen var ya sürünsünler!!! zaten onların yaşadığı hayat değil sürüngenlik

siz kangren olan bir kolu kesmişsinz sonra yerine başka size ait olmayan bir kol takılmış uyum sağlamak size ve sevginize bağlı unuturum böle devam ederim diosan unutursun ama unutamam hep aklımda dersen seçim senin

cnm ya yaşadıklarına ciddi anlamda üzüldüm. benim nacizane fikrim bence şuan beklemede kal.yani hayatını etkileyecek hiçbir kararı alma.çok duygusal düşündüğün bi dönem.biraz suların durulmasını bekle.kafanı topla.kendini bi karar almak zorundaymış gibi hissetme.ama bu süreçde lütfen hamile falan kalma.en büyük yanılgı çocuk olunca hersey düzelir mantıgı ama öyle olmuo.bireylerin kişilği yine aynı,sorunlar yine aynı hattı artık aşılması daha zor bi hal alıo.daha çok gençsin şuan boşansan bile hayat için geç değil. bırak eşin herseyi düzeltmek için çabalasın.sen kılını bile kıpırdatma.seni kaybetme korkusunu tatsın bakalım bidaha cesaret edebilecek mi

ben neden resim göremiyorum ki

dün okuduğum kitabı hatırlattı bana olaylar bi an , siz estetikleri bu olaylardan önce mi yaptırdınız sonra mı merak ettim. Erkeklerden nefret ediyorum bu hikayeleri okudukça , neden sadık oalamıyolar ki, Allah akıl fikir versin böylelerine. Allah kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın

bir kere bozuldu mu bazı şeyler düzelmiyor artık yıllarda geçse sen ona baktığında onu hatırlayacaksın kızgınlık elbet geçecek kırgınlıkta çok zor geçmesi. Seviyorum diyorsan bekle biraz daha düzelmezse mutsuz bi ilişkidense ayrılmanız daha mantıklı

Evliliğinizi devam ettirme kararı almışsınız evinize geri döndüğünüze göre,o halde eşinizi affedip (!) olanları sineye çekmeye razı olmuşsunuz:44:

Aldatıldım "sayılır" cümlenizi pek anlayamadım,ya aldatılmışsınızdır ya da aldatılmamışsınızdır,bunun arası var da ben mi bilmiyorum yoksa ?

Yazdıklarınızdan yola çıkarak bu çıkarımlarda bulunuyorum,mazur görün

Keşke bende anlasam..Tam olarak yaşanılan bir sevgili durumu yok ama tabi benim eşimin yaptığı bir aldatma beni kandırması bile bunun için yeterli.Ama size anlatırken tam olarak o tanımlamam doğru mu bilemedim o yüzden o kelimeyi kullandım, olayı açıklığı ile anlattığım.

Bu olaylardan sonra estetik oldum, hep istiyordum ama cesaret edemiyordum, bu olay sonrasında hastane fobisi falan kalmadı direk yattım masaya.Ya gerçekten bunu düşünüyorum hepsi mi böyle yani tanıdığım insanların çoğu bu tip olaylar yaşamış birçoğununda anlatmadığını düşünürsek nerdeyse herkes yaşıyor.Hep şu hikaye geliyor aklıma bir arkadaşımın kayınpederi (doktor) adam ölüm döşeğindeyken karısını yanına çağırıp elini tutuyor ve ona bakarak şöyle diyor "Seni ne bedenimle nede kalbimle hiç bir zaman aldatmadım diyor" ben bunu duyacağım adam için canımı veririm.Bu nasıl birşey işte bunu çok kıskanıyorum hemde çok...

acaba eşinin kendini fiziksel sebeplerden dolayı mı boyle bişi yaptıgını düşündün kendini mi suçladın diye düşündüm, hiç bişey buna gerekçe olamaz tabi. ne fiziksel bi aldatma ne de yalan soyleme.. şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

eşinle çok yakıısyorsunz canım benım bır körüdğüm gibi görünsede hersey zamn herseyın ılacı esının umarım karakterı bu degıldır. su an cocuk yapma kesınlıkle. bır seyler bıraz yoluna gırsın . estetıklerın mukemmel olmus bende ıstıyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…