ayrıca o aptal pskilok kadın da heralde eşinizden taraf olmak istedi .yani aklımdan şöyle bişey geçmedi degil: acaba eşiniz konşmasıyla falan onu da mı ayarttı ya da o kadın mı eşinizden elektrik aldı.yani içerden kahkaha geliyo falan dedin korkulur böyle insanalrdan.aslında boylelerine en buyuk ceza onların yaptıklarını onlara yapmak ama kendmize yakıştramadgmız bazı şeyler var.
bak canım ben sadece sana yardımcı olmaya çalışıyorum
eşinin karakteri hiç önemli değil
senin onu ne kadar sevdiğinde hiç önemli değil
onun çok pişman olması çok değişmesi mükemmel biri haline gelmeside önemli değil
biz kadınız
kadın değidiğin anaç yüreklidir
kolay affeder
ama yüreğinde bir yara açıldımı kapanmaz
ben eşin seni aldattığı için ayrıl demiyorum
sana yalan söylediği içinde demiyorum
oda akıllanırsa sende sürekli tetikte olursun bir daha fırsat vermezsin
ama gönlünde açtığı yara sen ne yaparsan yap hep sızlar
ve en güzel gününde bile içtenlikle mutlu olamazsın bunu unutma
benden bu kadar kal sağlıcakla
Benim eşim çok temiz yüzlü aşırı efendi ya görseniz asla inanmazsınız ben bile inanamıyorum o derece boylu poslu, erkek güzeli.Birde avrupalı mantığı kafasında gibi kadın kıskandı ya bende herkesi kıskanıyor belliyormuş gibi oldum ama inanın öyle.Şu insanların yaptıklarının başka bir açıklaması var mı?Eşim muhabbete bayılır çenesi düşük böyle p.ç gibi değildir öyle olsa diyecem ki bu çapkın p.ç bu yapar kendim bile inanamıyorum.Eşim evlendiğimde bakirdi o kadar tezat ki herşey (nerden biliyorsun diyeceksiniz birşeyler yaşamış ama bakir) çok naif saygılı.Kadın kaynanadan beter davrandı bana, gördüğünüzde ailenin efendi erkeği o asla kötü birşey yapmaz öyle bir his oluyor.Gören büyükler evli olduğunu bilmeyenler bizim torunla evlendirelim diyor öyle bir izlenimi var.
zaten böyle saf temiz insanların başına geliyor böyle şeyler saflar ya her ortama ayak uydurma vs.. mesleğin falan iyi gerçekten benim olmak istedğim sektördesin ve eşin olmadanda yaşayabileceğinin farkındasın ayaklarının üstünde durabilirsin yanii ve fecide sahiplenici bir yapın var her kadında olması gerektiği gibi senin ve eşinin burcunu merak ettim davranıslarını kendime benzettimde sürekli arar sorar meraklanırım senide cok iyi anlıyorum eğer eşinde pişmanlık varsa ve hep dile getiriyorsa şans ver :/ ayrılsanda aklın hep onda kalacak gibi aklına gelip arayıp patlayacakmışsın gibi geliyo banaa yanii ne onla nede onsuz durumdasın
Eşim boğa ben ise kova .Bu arada aslında ben kıskanç bir yapıda değilim olması gerektiği kadar bence öyle..Eşim tanıdığım kız arkadaşlarıyla yemeğe çıktığında birşey demem burda kıskanç kızlarda var asla eşlerinin kız arkadaşı olmasına dahi izin vermiyor.Ama buna rağmen ben kıskanç hasta kadın oldum.
Gerçekten çok güzel bir bayanmışınız erkekleri anlayamıyorum yanında o kadar güzel biri varken neden yaparsınki bunu.
Eğer şuanda sana karşı iyiyse ve böyle şeyleri yoksa sende seviyorsan unutmaya çalış unutmak zor olur belki ama en azından eşine bağlı o birazda sana unutturabilmeli.
Merhaba,
Anlatmaya kalksam yaşadıklarımı bir dizi seri olur.aldatildim sayilir evime dondüm esim ile barıştım o birşeyleri düzeltmek için çok uğraşsa bile ben onu icimde affedemiyorum bu yüzden canım acıyor sürekli olanlar aklıma geliyor.olaylarin üstünden yaklaşık 5 ay gecti ama ben ilk günlerdekinden pek farklı değilim.yeter böyle askın ızdırabı diyip herseyi bırakıp gitmeli miyim.yoksa zaman herseyin ilacı mı?
Evliliğinizi devam ettirme kararı almışsınız evinize geri döndüğünüze göre,o halde eşinizi affedip (!) olanları sineye çekmeye razı olmuşsunuz:44:
Aldatıldım "sayılır" cümlenizi pek anlayamadım,ya aldatılmışsınızdır ya da aldatılmamışsınızdır,bunun arası var da ben mi bilmiyorum yoksa ?
Yazdıklarınızdan yola çıkarak bu çıkarımlarda bulunuyorum,mazur görün
dün okuduğum kitabı hatırlattı bana olaylar bi an , siz estetikleri bu olaylardan önce mi yaptırdınız sonra mı merak ettim. Erkeklerden nefret ediyorum bu hikayeleri okudukça , neden sadık oalamıyolar ki, Allah akıl fikir versin böylelerine. Allah kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın
gerçekten ya foto ben de görmedim
Bu olaylardan sonra estetik oldum, hep istiyordum ama cesaret edemiyordum, bu olay sonrasında hastane fobisi falan kalmadı direk yattım masaya.Ya gerçekten bunu düşünüyorum hepsi mi böyle yani tanıdığım insanların çoğu bu tip olaylar yaşamış birçoğununda anlatmadığını düşünürsek nerdeyse herkes yaşıyor.Hep şu hikaye geliyor aklıma bir arkadaşımın kayınpederi (doktor) adam ölüm döşeğindeyken karısını yanına çağırıp elini tutuyor ve ona bakarak şöyle diyor "Seni ne bedenimle nede kalbimle hiç bir zaman aldatmadım diyor" ben bunu duyacağım adam için canımı veririm.Bu nasıl birşey işte bunu çok kıskanıyorum hemde çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?