Ayrılmalı miyim?

Aynı şeyi o kadar çok kadın yaşadı ki çevremde sayısını hesaplayamam o derece.. Hastalıktan da ziyade olayın özü şu: Aman aldattım affeti, gidemeyecek nasılsa, unutur da biraz üzerinden geçince, bir daha yakalarsa da bir daha af dilerim olur biter....
Kapıda köpek olan af dileyen o adamlar, canavara dönüşüyor sonra diyorum ama insan hata yapa yapa öğreniyor malesef, biz buradan ne kadar yol göstersek de örnek de versek, kadınlar yüreklerinin sesini dinliyor genelde...
Bir komşumuz, komşusunun yaşadıklarının benzerini yaşadı, tüm hikayeyi biliyor. KADIN ben affettim sen affetme bak dedi anlattı etti...Sonuç: diğer komşu gitti barıştı, sonra o başkalarına tavsiye veriyor, ben affettim sen affetme:)

Traji komik ben artık gülüyorum...

Henüz tamamını okuyamadım,sadece gözgezdirdim.

Ama şunu söylemek istiyorum : O kızla konuşmakla hata etmişsin.

Neden biliyor musun ? Sen o kıza hesap sorsan,hakaret etsen,tehdit etsen,hatta EVİRE ÇEVİRE DÖVSEN bile asla hırsını alamazsın.

Hesabın eşinle...Eşin,seni tatmin edecek bir set çekememiş.Kız sana hakaret edince tavrını koymamış.Bunun yerini hiçbirşey tutmaz.
Aldatıp pişman olsaydı ve bir daha görüşmeseydi emin ol bu kadar üzülmezdin.

Eşin,sınırını bilmeyen bir erkek.Bu kadar vıcık vıcık arkadaşlıkları olması sinir bozucu.
Bilemiyorum,daha 2 yıllık evlisin ve çocuğun da yok.
Olmuyorsa olmuyordur.Daha fazla yıpranıp sinir hastası olmanın manası yok diye düşünüyorum.

Mango'ya alışverişe gitsinler bence...

Sanırım konuyu tam okumadınız, ortada çok iğrenç hesaplar ve çok iğrenç bir koca var. Yuva diye birşey kalmamış, ne eski günleri? Bence bu dedikleriniz ancak, kayınvalide nedeniyle sürekli kavga eden çiflere ya da biri A derken, diğeri B anlayan çiftlere önerilecek şeyler.

Aldatan, eşiyle birlikte olurken başkasını düşünen, eşi diğer kadını arayıp bağırırken, öteki kadını kollayan , tamam görüşmeyecem diyip, eşinin arkasından iş çeviren bir ADAM varsa ortada, bence düzelecek bir şey yoktur ortada

Bu olaylardan içerisinde yaşadığım başka saçama bir olayı anlatmak istiyorum, tekrar şok olacaksınız.Bu olayların hiçbirini öğrenmeden önce eşimle ilişkimiz çok ağrılı gittiği dönemdi yani bunlarla en yoğun görüştüğü dönem..Bir arkadaşım yaşadığım bu sorunlar yüzünden beni kendi kanallarında televizyona çıkan bir aile terapistine yönlendirdi ilk tek gittim anlattım işte kaybetme korkusu yok falan birşeyler anlattı sonra eşinle gel dedi..Eşimle gitmeden 1 gün önce kavga ettik bende gidiyorum evden dedim o da bana bu sefer seni tutmıcam dedi bende aldım gece 12 de çıktım taksiye bindim bir arkadaşım ve onun erkek arkadaşı beni aldı üniversiteden bir arkadaşıma gittik kız öğretmen oturduk ben anlattım ağladım falan eşimi aradılar bizimki açmıyor telefonu.Sonra 1 saat geçti aradı arkadaşıma neler söylüyor yok bana boşanma kağıdı göndermişti bir daha gönderirse imzalıcam hep ayrılacağım diyor.Arkadaşım diyorki bak yarın doğum günü bu kız gecenin 12 sinde evden çıkıyor arayıp sormuyorsun arkasından gitmiyorsun birde uyuya kalmışsın ya diyor.Evet yanlış duymadınız ben gece 12 evden çıkıyorum beyfendi uyuyakalmış..Neyse bastı geldi beni aldı birde sanki birşey olmamış bana sarıldı falan ..Neyse terapist eşimi yalnız aldı içerden bir kahkaha sesleri inanamıyorum kulağıma içeri girdim.Kadın konuşuyor senin kocan senin sen olduğunu bilerek evlenmiş seni sevdiği için evlenmiş..Ama senin özgüven problemin var senin özgüvenin yok pardon da dedim peki ben önceki ilişkilerimde neden böyle sorunlar yaşamadım..Parmağını bana sertçe sallayarak konuşuyor ve sert bir ses tonuyla sen çok başına buyruk bir kadınsın ben aynı evin içinde 2 erkek istemem gecenin 12 sinde sen evden dışarı çıkamazsın kadınlığını bileceksin..Eşin senin kan değer sonuçlarını göstermedi diye o nasıl kızabilirsin sen onun yanında mıydın?uygun mu nerden biliyorsun dedi?Ve öyle zırt bırt arayıp nerdesin demeyeceksin bu soruyu sana yasaklıyorum dedi.Bende ben eşimi sürekli arayıp nerdesin demiyorum gün içerisinde konuştuğumuzda o bana sorduğunda bende ona soruyorum bunda hakkım olduğunu düşünüyorum dedim..Neyse biz ordan çıktık bana o kadar hakaret etmesini değil eşimin beni severek benimle evlendiğini duyduğum için o mutlulukla uçuyorum.Sonra o kadının bana söyledikleri beni sırtımdam bir vurmaya başladı nefes alamıyorum (bunların hepsini eşim yanımdayken söyledi) göğsüme öküz oturdu lafını tam olarajk yaşadım.Sonra ben eşime o kadına gitmek istemediğimi söyledim o da bana sen bilirsin hayatım sen kime gitmek istersen ben gelirim dedi haklısın benim yanımda sana o lafları etmemeliydi..Ben kadını aradım sizin bana söylediğiniz o yargıların hiç birini kabul etmiyorum dedim ..K:sen misin uzman olan ben miyim? benim özgüven problemim var hatta atlatamadığım saplantılarım var ve onlar durduk yere olmadı eşimin tavır davranışları yaptıkları yüzünden oldu..Ama ne olursa olsun siz onun yanında söyleyemezsiniz yarın bana deseki o bile söyledi senin özgüvenin yok dese ben ne cvp vericem ayrıca onun yanında ezerek mi özgüvenimi çıkartmaya çalışıyorsunzu dedim. k: Madem özgüvenin olmadığını biliyorsun niye gocunuyorsun dedi :) Ve ben başına buyruk falan değilim ben hiç yalan söylemedim hep eşime açık oynadım ben kadın değilim gece 12 de çıktım madem o erkekti beni o saatde dışarı nasıl bırakıyor insanın köpeği gitse acaba nerde diye merak eder dedim..(Bana eşim ilk tanıştığımızda eski kız arkadaşını anlatmıştı bende bunu kafama epey takmıştım) k:ben senin eşinede söyledim sen ahmak mısın eski kız arkadaşını nasıl anlatırsın dedim.SENİN GİBİ BİR KADINA ANLATILMAZ BENİM GİBİ BİR KADINA ANLATILIR DEDİ :))) ve sen bana gelme dedi suratıma telefonu kapattı..Şuan arayıp o kadınada ana avrat sövmek istiyorum ay pardon ben kocama nerdesin diye sorduğumda niye rahatsız oluyor çünkü o insanlarla geziyorlarmışş..Of of

Aynen öyle ben o kadını benim yanımda arayacaksın dedim yoksa hiçbirşeyi toparlayamazsın ben aranızda birşey olmadığını anlayacağım sende o kadına ağzının payını vereceksin dedim..Ama ben yokken kadını aramış eşim sana birşey demediki sen neden öyle konutun gibi şeyler söylemiş sert bir dille tabi bu beni asla tatmin etmedi..O hırsla herkese saldırıyorsun o kadınında kocamında gözümde bir farkı kalmadı hayatıma tecavüz eden insan topluluğu

Tövbe Estağfurullah...

Bu terapist dediğin S.K. olabilir mi ?

Kadınlığını bileceksin filan onun tarzı...

ama sen hala yok terapist yok eşinin arkadaşı
yok görüştüğü kız yok onun sevgilisi
milletten çıkarmaya çalışıyosun sinirini

benim 2 kez yazdığım mesajı okurmusun lütfen
madem konuyu açtın ayrılayımmı diye sordun
senden cevap bekliyorum

Bu arada kadın ben onu aradığım için eşime sevgilimin seni aramasını ister misin demiş o korkuyla hiçbirşey yapamadı.Böyle bir durumda var

Ben eski konuları bilmiyorum. Bu okuduğum konu hakkında yazdım onları..

Pardonda okudum msjınızı ne diyim şimdi siz öyle dediniz diye tamam ayrılıyorum deyip konuyu mu kapatayım analamadım ki?Yaşadığım olayları anlatıyorum biraz derdimi döküyorum belki, insan gibi adam gibi adam kadınların bakış açılarına ihtiyacım var, yani sizlerden..Ama içimi döküyorum anlayabiliyor musunuz?Siz bile öfkelendiniz bunu hissedebiliyorum ama sizi sinirlendirip üzdüysem konumu takip etmemek sizin tercihiniz.

O kızla yada o.... demem daha uygun olur muhatap olman bile yanlıs o kimki arayıp bir yerlerini kaldırıyosun yok aldıklarını gönder vs
Esim dedigin adama dicek söz bulamıyorum..Büyük konusmak istemiyorum ama ben olsam ikisininde canını cok yakardım manen degil yalnız..
Bunu kimseye söylemek istemiyorum ama bosan ya böyle bir adam icin neden canın yansın kendi kendini yiyesin can can benim can ötesi yok..
Esini hala seviyorsan bile sevmek yetmiyor malesef güven evliligin temeli sevgi herzaman kurtarmıyor.Ve esine bir daha hic güvenemeyeceksin.

ysmc bence senin psikolojik desteğe ihtiyacın var, ama o anlattığın kanaldaki kadın değil. Herhalde bu kadın da siyasilerin evlilik kurtarma elemanlarından bir tanesi, yoksa aklı başında bir psikolog böyle şeyler söylemez, sanmıyorum. Bir kere meslek ahlakı denen birşey var.

Her neyse, bana da hiç cevap vermediniz ama ben bir kez daha size , affetmeyi düşünüyorsanız kendinize en büyük cezayı vermiş olursunuz, diyorum. Sanırım insani görevi mi de yaptım, gerisi sizin bileceğiniz iş, hakkınızda en iyisi neyse o olsun..

Bu arada kadın ben onu aradığım için eşime sevgilimin seni aramasını ister misin demiş o korkuyla hiçbirşey yapamadı.Böyle bir durumda var

ya cidden nasıl üzüldüm sana..ben şuan düşünüyorum kıyamam falan diyorum içimden kocan sana bunları nasıl yaşatmış seven insan nasıl yaşatır..erkekler erkekliğiini bacaklarının arasındakiyle oldugunu düşünüyor asıl erkeklik kadınına sahip çıkmakta onu kollamakta incitmemekte ve incitilmesine izin vermemekte.

ben bir soru sormuştum size
bu saatten sonra eşinizle birlikte olurken aklınıza acaba başkasını mı düşünüyo sorusu gelmeyecekmi diye
gelmeyecekse zaten ben değil kimse yorum yapmasın ayrılmazsınız
ama gelecekse ve ayrılmazsanız ruhunuz nasıl kaldıracak bu yükü?

ayrıca o aptal pskilok kadın da heralde eşinizden taraf olmak istedi .yani aklımdan şöyle bişey geçmedi degil: acaba eşiniz konşmasıyla falan onu da mı ayarttı ya da o kadın mı eşinizden elektrik aldı.yani içerden kahkaha geliyo falan dedin korkulur böyle insanalrdan.aslında boylelerine en buyuk ceza onların yaptıklarını onlara yapmak ama kendmize yakıştramadgmız bazı şeyler var.

O terapiste gitmiyoruz şuan başka bir terapiste gidiyoruz..Ve aynen devletin kendi bünyesinde o dediğiniz tarzda bir kadın (inci yeşilyurt) sakın kimse gitmesin...Şuan başka birine gidiyoruz.Sorun yaşayan her çift terapiste gitmeli bu kadar iğrenç şey yaşamadan sonra çok yazık oluyor.Benim gibi manyağa depresyona bağlanıyorsunuz..

O kızı aramasaydım bunların hiçbirini öğrenmicektim öyle saf saf arkamdan dolaplar çevirmeye devam edeceklerdi.Artık karşımdaki adamıda tanıyorum, eğer eşim o telefonu alıp cevabını verseydi ben o hareketi yapmazdım ama öyle insandan kontrol falan kalmıyor cinnet geçirdiniz mi ben yaşadım o yüzden kendinizi hiç tanıyamayıp çirkefleşebiliyorsunuz..Benim olduğumu bile bile bir kadın kocama işve cilve yapıyorsa buna izin verdiği için önce kocama sonra o kişiye yerini bildiririm.Gideceksemde öyle giderim.Asalet falan kalmıyor zaten yeterince beni ayaklar altına almış hepsi resmen arkamdan dedikodu yapmış.Bildiğiniz bizi çekemediler eşimin durumu iyi, biz çok yakışıyoruz, benim mesleğim iyi resmen fitne fesat uğraştılar onlarında yaptıklarını yanlarına bırakmak istemedim

İlk zamanlar zordu benim için ama onu hiç olmamış saymaya çalışıyorum düşünmek dahi istemiyorum belki kabullenemiyorum nasıl oluyor inanın bilmiyorum sanırım bu da psikolojimin pekte sağlıklı olmadığını gösteriyor.
O kadar ağladı üzüldü ki..Benim mutlu olmam için herşeyi yapmaya çalışıyor yüzüm biraz gülse rahatlıyor.İşten çıktı senin aklın kalacaksa ben hiç çalışmam diyor, o insanları öldürmek istediğini söylüyor.Kendine sürekli beddua ediyor allah canımı alsın diyor.İnsan hiç başına gelmez sanıyor, sanki bir daha hiç aldatmıcak gibi geliyor..Ama herkesin yaşadıkları değil mi bunlar doğru söylüyorsunuz bu kadar iğrençleşen bir karakter bir daha nasıl sağlam durabilir ki.Şuan bu bana ders oldu diyor, bilmiyorum.Bir musubet bin nasihatten iyidir diyor, ben anladım bir daha seni asla üzmicem diyor.Hepinize yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Hiç kimsenin kötülüğünü istemedim, kimsenin mutsuzluğu ile mutlu olmadım, işi olmadığı için evlenemeyen arkadaşlarımı işe soktum ne biliyim insanlara iyilik yapmaya calıştım asla isyan etmiyorum ama canımı yakanların canı yansın, benim ve hepimizin allah hakkından hayırlısını versin.Allah kimseyi kıymet bilmeyene düşürmesin

eşiniz gerçekten mücadele ediyorsa, ve siz buna inanıyorsanız.. Sabredin ve bol bol dua edin.. Allah yardımcınız olacaktır..
biran da kendinizi kaptırmayın, yere daha sağlam basmaya çalışın. artık sizi hafife almaması gerektiğini hissetsin iyice sonrası da bakalım neler yazılı kaderinizde...
Umarım istediğiniz huzura tez vakit kavuşursunuz..

bak canım ben sadece sana yardımcı olmaya çalışıyorum

eşinin karakteri hiç önemli değil
senin onu ne kadar sevdiğinde hiç önemli değil
onun çok pişman olması çok değişmesi mükemmel biri haline gelmeside önemli değil

biz kadınız
kadın değidiğin anaç yüreklidir
kolay affeder
ama yüreğinde bir yara açıldımı kapanmaz

ben eşin seni aldattığı için ayrıl demiyorum
sana yalan söylediği içinde demiyorum
oda akıllanırsa sende sürekli tetikte olursun bir daha fırsat vermezsin

ama gönlünde açtığı yara sen ne yaparsan yap hep sızlar
ve en güzel gününde bile içtenlikle mutlu olamazsın bunu unutma

benden bu kadar kal sağlıcakla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…