,sıkılmadın mı bu saçma kıskançlık kısıtlamalarından oha yaa ne sabır varmış sende ben 1dk dayanmazdım bile, memnun musun bu kısıtlamalardan? değilsen ayrıl , ayrılırsan bi süre sonra ondan gelen değiştim laflarınada inanma bi insan 7 de neyse 70de odur derler, yazdıklarından ben bunaldım yaaa, aşık olduk diye canımıza kadar feda eden kızlar olsun zaten erkeklerde hep kural koysun istediği şekli versin kızlara zaten çamurdan seramiktikkansermiş geçmiş olsun allah şifa versin hastalığından önce böylemiydi yarıda bırakmıştım okumayı ondan geçmişim hastalık kısmını k.bakma
valla okurken bunaldım ya sen bıkmadınmı bırak ayrıl gıtsın bu guzel gunlerını onun kıskanclıklarıyla heba etme bıdaha gerı gelmez bu gunler
Öncelikle onu sevdiğini anlayabiliyorum..
Kendisinin rahatsızlığı eğer hayat şartlarını olumsuz etkiliyorsa (bir yere gidememek , bir şeyler yapamamak vs. gibi) senin üzerinde bu türlü paranoyaklıklar
diyebileceğimiz kıskançlıklar yapabiliyordur?
Merak ettiğim bu 2 sene içinde hep mi bu rahatsızlığa sahipti ve hep mi böyleydi? yani yoksa huyu mu böyle merak ettim.
Şu da var olan kıskançlıkları yani anlattıkların bana çok aşırı geldi. .
Yaşıt mısınız erkek arkadaşınla?
Belki daha kişilik problemi yaşıyordur erkekler geç olgunlaşır diye diyorum canım :)
Seviyorsun ve onu kaybetmek istemiyorsun bunu anlıyorum ama bunu onunla konuşmayı denediğinde ne tepki verdi?
o da seni seviyorsa üzülmeni istemez değil mi?
Bu durumun normal olmadığını ve seni üzdüğünü anlatmaya çalışmalısın canım
ilişki emek ister eğer her iki insanda bu ilişkiyi istiyorsa
acil şifalar dilerim ayrıca..
dipnot: Onun bu durumunun olmadığını düşünerek karar vermeye çalışmanı tavsiye edebilirim
bir de kalbin ve aklın sana doğruyu gösterecektir.
şanlısınki yaşın küçük
ve bunları unutmak için bolca şansın var..
dua et ve mantıklı düşün
1gün deil bir ömür
2 senedir beraberiz ama bu hastalık eylül ayında başladı. Yukarıda da dediğim gbi ilk başlarda daha anlayışlıydı ama tabi yine anormal kıskançlıkları vardı. evet yaşıtız. Hep konuşmaya çalışıyorum ama bizim için geleceğimiz için nolursun beni dinle pişman olmucaksın gezmek tozmak erkeklerle konuşmak çok da lazım değil biz bize yeteriz sevdiğim ben seninle mutluyum beni bırakma sıkılma diyorOnun bu durumu olmadan düşünürsem ayrılık daha ağır basıyor sanırım off ya ne yapacağım ben aslında çok seviyorum ama hani babamın izin verdiği kızmadığı şeyleri sevdiğim hayır diyince bi yandan koyuyor insana bilmem anlatabildim mi .s
Anlıyorum...çok da haklısın böyle düşünmekte
gezmek tozmak ruh sağlığınız için çok önemli bu hayatta sadece başbaşa yaşayamazsınızya?
erkeklerle konuşmak derken flörtöz bir hava sezemedim ben sevgiline katılamayacağım.
Sizi sevdiğini fakat kendine güveni olmadığını düşünüyorum. Her eş ufak kıskançlıklar yapar canım ama saçını topla hoplayıp zıplama makyaj yapma gibi baskı yaratacak kısıtlamalar yaşamını kısıtlar..
Hayatta aşmanız gerekecek daha çok problemleriniz olacak birbirinize güvenmez ve yalnızlaştırırsanız çekilmez bir hal alır bu ilişki..
Birbirini seven insanların ayrılmalarını destekleyen biri değilim :) aşk insanım biraz :))
sanırım sen çevrene anlattığında da bu tarz ayrıl cümleleri duyuyorsundur...
Ayrılınca sevdiğin için tekrar bir birleşme olursa bu durumunu 2ye katlar erkek arkadaşının diye düşünüyorum.
Çok iyi düşünmek lazım.
Bir abla tavsiyesi katlandığını hissediyorsan katlanma yoksa erkekler birer odundur onları yontmak gerekellerin bayağı acıyacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?