Ayrılmalı mıyım ? :(

Ayseen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
35
0
36
Konya
Mrb.. 17 yaşındayım 2 senelik bir ilişkim var nasıl anlatsam bilmiyorum kafam o kdar karışık ki nolur yardım edin.. :/
Benim kıskançlıklarıyla dolu bir sevgilim var. Önceden de sizin fikirlernzi almak amacıyla bununla ilgili bir konu açmıştım hatırlıyorsanız. Nasıl desem, hani tatlı kıskançlıklar olur erkeklerle samimi olma açık giyinme falan diye değil mi ? ama benimki öyle değil işde bazen psikopatlığa bağlıyor ne bileyim sınıf arkadaşlarımla asla konuşamam mesela okulda etek giyemem saçlarımı bile toplatıyor saçmalığa bakar mısnz? neden diye sorduğumda da dikkat çekiyo herkes sna bakıyor diye bahane. okulda top oynama sakın hoplayığ zıplama herkes sna bakıyor hoşuna mı gdiy diyo bende utanılcak bşey yapmıyorum desem de anlamıyor. renkli pantolon giyemessin 1 gram makyaj yapamassın hafta sonu dışarı çıkamassn flan diye saçma sapan kıskançlıklardan yoruldum. işde okulda falan pencereden dışarıya bile baktığımda nereye bakıyosun kime bakıyosun falan diye tavır yapıyor .s yolda yürüdğümüzde yanımızdan erkek geçerken bile benim gözlermn içine bakıyor acaba ona bakıyormuyum diye. ben ona göre daha anlayışlıyım ne biliyim biyere izin istedgnde o üzülmesin diye veriyorum benden bşkada arkdşlaryla vakit geçirsn diye tamam kendince haklı olablr kendimi onun yerine koyarak anlmaya çalışıyorum ama yok bu yaptkları istedkleri benim ondan sıkılmama neden oluyor :( hem seviyorum hem de bu ilişki böyle sürerek nereye gidecek diye aklımdan geçiriyorum. Mutlu musun? diye sorarsanız sadece onun yanında mutluyum. yanından ayrıldığım dakikadan itibaren benim ondan başka bir hayatımın olduğunu bilmeden hapis gbi yaşıyorum anlıcagnz. Belki şimdi içiniz acıcak ama benim sevgilim KANSER
:( belki de onu üzmemek için kabul edip istedigni yapmaya çalışıyorum. :( benim için inthar eden ve herşeyden kıskanan sahiplenen ve kanser olan birinden ayrılmam doğru olur mu sizce ? :( bu onu çok yıpratır diye korkuyorum ama benim de ondan başka bir hayatım olduğunu anlamıyor 2 senedir ben hayattan zevk alamıyorum onun yanındayken hariç. 2 senelik bir emek var ortada silip atmak da istemıyorum birazck anlayışlı davransa o kdar güzel olcak ki.. bizim için geleceğimz için nolur istedklrmı yap benden soğuma ben dayanamam senszlğe diyor .s Mutsuzsan ayrıl falan demeyin bunu bende biliyorum onu incitmekten korkuyorum sizce ne yapmalıyım ? :/

Son düzenleme:
sıkılmadın mı bu saçma kıskançlık kısıtlamalarından oha yaa ne sabır varmış sende ben 1dk dayanmazdım bile, memnun musun bu kısıtlamalardan? değilsen ayrıl , ayrılırsan bi süre sonra ondan gelen değiştim laflarınada inanma bi insan 7 de neyse 70de odur derler, yazdıklarından ben bunaldım yaaa, aşık olduk diye canımıza kadar feda eden kızlar olsun zaten erkeklerde hep kural koysun istediği şekli versin kızlara zaten çamurdan seramiktik:47: kansermiş geçmiş olsun allah şifa versin hastalığından önce böylemiydi yarıda bırakmıştım okumayı ondan geçmişim hastalık kısmını k.bakma

Son düzenleme:
valla okurken bunaldım ya sen bıkmadınmı bırak ayrıl gıtsın bu guzel gunlerını onun kıskanclıklarıyla heba etme bıdaha gerı gelmez bu gunler:19::19::19::19::19:

Öncelikle onu sevdiğini anlayabiliyorum..
Kendisinin rahatsızlığı eğer hayat şartlarını olumsuz etkiliyorsa (bir yere gidememek , bir şeyler yapamamak vs. gibi) senin üzerinde bu türlü paranoyaklıklar
diyebileceğimiz kıskançlıklar yapabiliyordur?
Merak ettiğim bu 2 sene içinde hep mi bu rahatsızlığa sahipti ve hep mi böyleydi? yani yoksa huyu mu böyle merak ettim.
Şu da var olan kıskançlıkları yani anlattıkların bana çok aşırı geldi. .
Yaşıt mısınız erkek arkadaşınla?
Belki daha kişilik problemi yaşıyordur erkekler geç olgunlaşır diye diyorum canım :)
Seviyorsun ve onu kaybetmek istemiyorsun bunu anlıyorum ama bunu onunla konuşmayı denediğinde ne tepki verdi?
o da seni seviyorsa üzülmeni istemez değil mi?
Bu durumun normal olmadığını ve seni üzdüğünü anlatmaya çalışmalısın canım
ilişki emek ister eğer her iki insanda bu ilişkiyi istiyorsa
acil şifalar dilerim ayrıca..
dipnot: Onun bu durumunun olmadığını düşünerek karar vermeye çalışmanı tavsiye edebilirim
bir de kalbin ve aklın sana doğruyu gösterecektir.

şanlısınki yaşın küçük
ve bunları unutmak için bolca şansın var..
dua et ve mantıklı düşün
1gün deil bir ömür

sıkılmadın mı bu saçma kıskançlık kısıtlamalarından oha yaa ne sabır varmış sende ben 1dk dayanmazdım bile, memnun musun bu kısıtlamalardan? değilsen ayrıl , ayrılırsan bi süre sonra ondan gelen değiştim laflarınada inanma bi insan 7 de neyse 70de odur derler, yazdıklarından ben bunaldım yaaa, aşık olduk diye canımıza kadar feda eden kızlar olsun zaten erkeklerde hep kural koysun istediği şekli versin kızlara zaten çamurdan seramiktik:47: kansermiş geçmiş olsun allah şifa versin hastalığından önce böylemiydi yarıda bırakmıştım okumayı ondan geçmişim hastalık kısmını k.bakma
,

Amin sağolasın.. Fazlasıyla sıkıldım kısıtlamalardan benim tek dünyam o'ymuş gibi davranıyor. Onu daha fazla sevmeme engel oluyor. Hastalığından önce biraz daha iyiydi ama bu hastalık çıktı çıkalı kendine de eziyet ediyor bana da :( sürekli kendisini küçük görüyor ben sana layık değilim hastayım sonuçda ama nolursun yanımda ol ömrümün sonuna kadar sana ihtiyacım olacak diyor :( hem kıyamıyorum hem de her gün bu kısıtlamaları çekmekten yoruluyorum. Bir yanım git bir yanımda kal diyor anlıcagn :18:

valla okurken bunaldım ya sen bıkmadınmı bırak ayrıl gıtsın bu guzel gunlerını onun kıskanclıklarıyla heba etme bıdaha gerı gelmez bu gunler:19::19::19::19::19:

sevdiğin bu lanet hastalığına yakalansaydı bu kadar kolay kestirip atamazdın :/

Öncelikle onu sevdiğini anlayabiliyorum..
Kendisinin rahatsızlığı eğer hayat şartlarını olumsuz etkiliyorsa (bir yere gidememek , bir şeyler yapamamak vs. gibi) senin üzerinde bu türlü paranoyaklıklar
diyebileceğimiz kıskançlıklar yapabiliyordur?
Merak ettiğim bu 2 sene içinde hep mi bu rahatsızlığa sahipti ve hep mi böyleydi? yani yoksa huyu mu böyle merak ettim.
Şu da var olan kıskançlıkları yani anlattıkların bana çok aşırı geldi. .
Yaşıt mısınız erkek arkadaşınla?
Belki daha kişilik problemi yaşıyordur erkekler geç olgunlaşır diye diyorum canım :)
Seviyorsun ve onu kaybetmek istemiyorsun bunu anlıyorum ama bunu onunla konuşmayı denediğinde ne tepki verdi?
o da seni seviyorsa üzülmeni istemez değil mi?
Bu durumun normal olmadığını ve seni üzdüğünü anlatmaya çalışmalısın canım
ilişki emek ister eğer her iki insanda bu ilişkiyi istiyorsa
acil şifalar dilerim ayrıca..
dipnot: Onun bu durumunun olmadığını düşünerek karar vermeye çalışmanı tavsiye edebilirim
bir de kalbin ve aklın sana doğruyu gösterecektir.

2 senedir beraberiz ama bu hastalık eylül ayında başladı. Yukarıda da dediğim gbi ilk başlarda daha anlayışlıydı ama tabi yine anormal kıskançlıkları vardı. evet yaşıtız. Hep konuşmaya çalışıyorum ama bizim için geleceğimiz için nolursun beni dinle pişman olmucaksın gezmek tozmak erkeklerle konuşmak çok da lazım değil biz bize yeteriz sevdiğim ben seninle mutluyum beni bırakma sıkılma diyor :( Onun bu durumu olmadan düşünürsem ayrılık daha ağır basıyor sanırım :( off ya ne yapacağım ben :( aslında çok seviyorum ama hani babamın izin verdiği kızmadığı şeyleri sevdiğim hayır diyince bi yandan koyuyor insana bilmem anlatabildim mi .s

şanlısınki yaşın küçük
ve bunları unutmak için bolca şansın var..
dua et ve mantıklı düşün
1gün deil bir ömür

Çok güzel bir yorum yapmışsın teşekkür ederim.. Dua edicem Allah'm pişman olacağım kararlar vermesin :43:

2 senedir beraberiz ama bu hastalık eylül ayında başladı. Yukarıda da dediğim gbi ilk başlarda daha anlayışlıydı ama tabi yine anormal kıskançlıkları vardı. evet yaşıtız. Hep konuşmaya çalışıyorum ama bizim için geleceğimiz için nolursun beni dinle pişman olmucaksın gezmek tozmak erkeklerle konuşmak çok da lazım değil biz bize yeteriz sevdiğim ben seninle mutluyum beni bırakma sıkılma diyor :( Onun bu durumu olmadan düşünürsem ayrılık daha ağır basıyor sanırım :( off ya ne yapacağım ben :( aslında çok seviyorum ama hani babamın izin verdiği kızmadığı şeyleri sevdiğim hayır diyince bi yandan koyuyor insana bilmem anlatabildim mi .s

Anlıyorum...çok da haklısın böyle düşünmekte
gezmek tozmak ruh sağlığınız için çok önemli bu hayatta sadece başbaşa yaşayamazsınızya?
erkeklerle konuşmak derken flörtöz bir hava sezemedim ben sevgiline katılamayacağım.
Sizi sevdiğini fakat kendine güveni olmadığını düşünüyorum. Her eş ufak kıskançlıklar yapar canım ama saçını topla hoplayıp zıplama makyaj yapma gibi baskı yaratacak kısıtlamalar yaşamını kısıtlar..
Hayatta aşmanız gerekecek daha çok problemleriniz olacak birbirinize güvenmez ve yalnızlaştırırsanız çekilmez bir hal alır bu ilişki..
Birbirini seven insanların ayrılmalarını destekleyen biri değilim :) aşk insanım biraz :))
sanırım sen çevrene anlattığında da bu tarz ayrıl cümleleri duyuyorsundur...
Ayrılınca sevdiğin için tekrar bir birleşme olursa bu durumunu 2ye katlar erkek arkadaşının diye düşünüyorum.
Çok iyi düşünmek lazım.
Bir abla tavsiyesi katlandığını hissediyorsan katlanma yoksa erkekler birer odundur onları yontmak gerek :D ellerin bayağı acıyacak ama :D

Anlıyorum...çok da haklısın böyle düşünmekte
gezmek tozmak ruh sağlığınız için çok önemli bu hayatta sadece başbaşa yaşayamazsınızya?
erkeklerle konuşmak derken flörtöz bir hava sezemedim ben sevgiline katılamayacağım.
Sizi sevdiğini fakat kendine güveni olmadığını düşünüyorum. Her eş ufak kıskançlıklar yapar canım ama saçını topla hoplayıp zıplama makyaj yapma gibi baskı yaratacak kısıtlamalar yaşamını kısıtlar..
Hayatta aşmanız gerekecek daha çok problemleriniz olacak birbirinize güvenmez ve yalnızlaştırırsanız çekilmez bir hal alır bu ilişki..
Birbirini seven insanların ayrılmalarını destekleyen biri değilim :) aşk insanım biraz :))
sanırım sen çevrene anlattığında da bu tarz ayrıl cümleleri duyuyorsundur...
Ayrılınca sevdiğin için tekrar bir birleşme olursa bu durumunu 2ye katlar erkek arkadaşının diye düşünüyorum.
Çok iyi düşünmek lazım.
Bir abla tavsiyesi katlandığını hissediyorsan katlanma yoksa erkekler birer odundur onları yontmak gerek :D ellerin bayağı acıyacak ama :D

heh tam üstüne bastın gerçekten oduun bunu kendisine de diyorum :) bu şekilde kıskançlıklar çok abartı etrafımdakiler bile diyor sen bu çocğa nasıl katlanıyorsun diye ama bazıları da böyle seven zor bulursun ayrılma bence çok yakışıyosunuz diyor . Benim çevremdekilerin ne dediği pek de umrumda olmaz önemli olan benim hayatım benim kararlarım sonuçda verecğim karar benim yaşamımı etkilicek Allahm pişman olacagm bi karar vermesin artk böyle dua ediyorum :/ ben ona anlatmaya çalışıyorum örneğin makyaj konusu ,beyaz tenli oldgum için dikkat çekıyorm bnu tüm çevrem bliyo ama en azından hani insanın kendisini rhat hissetmesi için bi göz kalemi flan sürmesi çok da abartılcak bşey değil bakmak isteyen erkek her türlü bakar ben tutup da açık giyinen biri değilim istemem de bunu bildiği halde üstüne facebook hesabım 1 yıldır kapalı açmak istedgımı söyleyince çıldırıyor sanki anormal bşey istiyorum :) bunaltacak kıskançlıkları var işde düzeltmye çalışsam da olmuyor sanki hep böyle devam edecekmş gbi geliyor hakkımda hayırlısı neyse o olsun ne diyim artk :)

Back
X