Cok sacma, bu hakikaten saygisizlik. Yasin kac merak ettim acikcasi, bana boyle bir konuda bu lafi edecek bir zihniyeti kendime yakistirmazdim.Sevgilimle çok güzel bir ilişkimiz vardı 1,5 yıldır. O sünni ben alevi. Ama ben alevilikle ilgili bişi yapmıyorum her müslüman gibi oruç tutuyorum abdest alıyorum görüşümde aynı. Ona uyum sağlıyorum ama o bunu anlamıyor kendime alevi demicekmişim uydurmaymış vs. Saygıszlık yapma dedim ama bildiğini okuyor alevi değilim dediğinde konuşuruz yazma dedi. Sizce ayrılık mı gerekli çünkü bu yaptığı şey çok saçma. Ne yapmalıyım?
ille cok buyuk problem cikmz sanirim, konu sahibesi kendini cok ezdirir ve susar oturursa adam niye problem cikarsin ki...Herkes birbirinin görüşüne ,inancına saygı duymak zorunda.
duymuyorsa ilerde çok sorunlar çıkar.
Sevgilimle çok güzel bir ilişkimiz vardı 1,5 yıldır. O sünni ben alevi. Ama ben alevilikle ilgili bişi yapmıyorum her müslüman gibi oruç tutuyorum abdest alıyorum görüşümde aynı. Ona uyum sağlıyorum ama o bunu anlamıyor kendime alevi demicekmişim uydurmaymış vs. Saygıszlık yapma dedim ama bildiğini okuyor alevi değilim dediğinde konuşuruz yazma dedi. Sizce ayrılık mı gerekli çünkü bu yaptığı şey çok saçma. Ne yapmalıyım?
Kesinlikle ayrılmalısın. Eğer kendine saygın varsa, ailene saygın varsa hiç bir daha yüzüne bile bakma bu adamın. Senin inancın sadece Allah ile senin aranda kimse karışamaz, kimse tek söz söyleyemez. Seni olduğun gibi sevmeyen, özünü, aslını değiştirmek isteyen bir adam kimbilir ileride neler yapacak.Sevgilimle çok güzel bir ilişkimiz vardı 1,5 yıldır. O sünni ben alevi. Ama ben alevilikle ilgili bişi yapmıyorum her müslüman gibi oruç tutuyorum abdest alıyorum görüşümde aynı. Ona uyum sağlıyorum ama o bunu anlamıyor kendime alevi demicekmişim uydurmaymış vs. Saygıszlık yapma dedim ama bildiğini okuyor alevi değilim dediğinde konuşuruz yazma dedi. Sizce ayrılık mı gerekli çünkü bu yaptığı şey çok saçma. Ne yapmalıyım?
bu çağda alevilik sünnilik olayına girenler böyle bir durumun mantıksızlığını anlamayanlara kızıyorum.bence sevgiliniz haklı alevilik diye bir şey yok .müslümanlık belli.şartları apaçık ortada.
oruç tutmasan namaz kılmasan bile sana karışamaz bu senin inancın.
kimsenin inancına laf söyleyemezsiniz alevilik diye bir şey yok ne demek ?
polemiğe girmeye niyetim yok.var diyorsanız vardır.ben yok diyorum yok.size kalmış.sizin hayatınız sizin yaşantınız.ben kendi hayatımı ve düşüncemi yansıttım.bu eşim olur sevgilim olur ona da aynı şeyi söylerdim.tıpkı konu sahibinin sevgilisi gibi.
konu sahibibnin sevgilisi gibi saygısızsınız.
Abla polemiğe girmeye niyetim yok diyorsun ama "alevilik diye birşey yok" diyorsun.polemiğe girmeye niyetim yok.var diyorsanız vardır.ben yok diyorum yok.size kalmış.sizin hayatınız sizin yaşantınız.ben kendi hayatımı ve düşüncemi yansıttım.bu eşim olur sevgilim olur ona da aynı şeyi söylerdim.tıpkı konu sahibinin sevgilisi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?