• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmalı mıyız?

Kaç yaşındaki bu adam?
Günümüz koşullarında ne yazık ki insanlar zaten He deyince iş bulamıyor. 2 sene hatta daha fazla iş arayan var.
Evlilik de bir yere kaçmıyor 30küsür müsünüz ikiniz de?
Ben sizi kırıcı buldum. Aynı zamanda kavgacı.
İş bulsam da bulmasam da ben terk ederdim şahsen sizi.

Ben hastanede kalmayı hasta yakınları sandalye üstünde kantin köşelerinde sabahlar ya o şekilde hayal ettim.
Yataklı, odalı bir köşe bulmamistir garip heralde.
Bu şekilde düşününce de sabahına sevgilisinden duyduğu sözler benim bile zoruma gitti acikcasi..
Evet sandalye üstünde sabahı ederek kaldı. Ben zaten yaptığımın yanlış olduğunu farkındayım. Onu çok kırdım ve toparlamak istiyorum
Birde şöyle düşünün, polis olsaydı eğer meseleğe başlasaydı o sizinle başlarmıydı? Herkes, herşey cepte değildir. Bazı şeyler, bazı duygular o an yaşanır olur, hayatın doğasında var. Çok zengin diye evlenir, işi gücü var deyip yola çıkarsınız, bambaşka yola girersiniz. Bunları bir kenara bırakıp, evi geçindirebilir mi? Çalışma azmi nasıl? Bu adam her koşulda bana, ailemize bakar mı? Diye düşünüp yola çıkmak daha mantıklı. Birde ne olursa olsun, kendinize güvenin, önce ben bu aileyi bakabilirmiyim diye düşünün. Anlıyorum sizi ama bakış acınız, kırıcı yanınız çok, sevseydiniz eğer kırmadan, incitmeden, öz güvenine zarar vermeden ayrılır yolunuza bakardınız. Mantık kullanın gene iki sene beklemişsiniz, farklı bir sürpriz olmıcak bu süre zarfında ama kırmayın, zedelemeyin, karşı tarafın aklına geldiğinde yaşadıkları kalbi sızlamasın. Güzelce ayrılmak varken, küçümsemek, karşıdakine hor görmek ne demek. Hiç kimse bu muameleyi hak etmez.
O polis olduğunu düşünerek bana yazdı. Ben yaptığım davranışın doğru olmadığını farkındayım. Süreç ikimizi de yıprattı ben bir anda patladım onu böyle kırmak böyle bir konuşma yapmak niyetinde değildim.
Kaç yaşındaki bu adam?
Günümüz koşullarında ne yazık ki insanlar zaten He deyince iş bulamıyor. 2 sene hatta daha fazla iş arayan var.
Evlilik de bir yere kaçmıyor 30küsür müsünüz ikiniz de?
Ben sizi kırıcı buldum. Aynı zamanda kavgacı.
İş bulsam da bulmasam da ben terk ederdim şahsen sizi.
Aslında normalde kavgacı ve kırıcı biri değilim. Ya da öyleysem de bilemiyorum ama konuyu açarken hatalı olduğumu bilerek açtım kendimi ona affettirmeye gönlünü almaya çalışıyorum.
Yaşlarınız kaç?
Ben 25 o 28

İş olmadan nasıl olacak ki? Kaldı ki sürekli tartışıyormuşsunuz? Üstelik yanyana değilsiniz uzaktasınız ve buna rağmen. Bence bitirmişsiniz çoktan.
Başladığımızda 3-4 saatlik mesafe vardı ayda 1-2 buluşarak iki yılı tamamladık. Şimdi ailemin yanında olduğum için görüşmemiz azaldı ve kavgalarımız arttı

Siz sevmiyorsunuz ilk önce bunu netleştirelim. Sevgi bu değil, sevgi varlıkta yoklukta yola çıkıp birlikte zorlukları aşmaktır bu noktada da insanların birbirlerine olan bakış acıları girer, sevgilinizi sevseydiniz eğer sizi ziyaret edeceği tarih, gün belli gider güzel bir yer ayarlar, ilk onun kalma problem kendiniz çözer, sonra ilişkinize ilğili problemleri konuşabilirdiniz. Barınma önemli olduğu için hem o rezil olmaz, hemde sizin içiniz rahat ederdi, değer verme sevme budur. Kendiniz iş bulduğunuz için, geliriniz yüksek olduğu için şuan karşı taraf gözünüzde bitik. Normal mi normal. Saygı duyarmıyım, sonuna kadar duyarım, derim ki bu kız onu düşündü, herşeyi beraber sırtladı ama sonuç belli, yapacak birşey yok. Siz onu düşünmüşsünüz ama amalar var! Karşı taraf polis olacak, bankacı olacak diye düşünüp beklemişsiniz, kara gözüme kara kaşına değil. Kendinizi kandırmayın, mantık ilişkisi yürüttün olmadı, sevmedin, değer vermedin. Kendiniz empati yapın, onun yerine koyun sizi hastanede yaptırdığını düşünün, birde bir sürü laf yediğinizi düşünün, çok kırıcı, çirkin bir davranış. Beklersin, beklersin, elinden birşey gelmiyor, baktın çalışmıyor, tabiki hayat devam ediyor, sessiz sedasız kırmadan, karşı tarafın gururunu incitmeden sen yoluna ben yoluna der ayrılırsın.Birde şöyle düşün polis oldu diyelim açığa alındı, memur oldu atıldı hayat bu herşey olabilir bugünü yaşıyor, yarını bilmiyoruz, napıcak sın? Bu hayatta herşeyi düşünürsün evet ama bazı planlar tıkır tıkır işlemez,o yüzden bir ilişkide önce kendine güvenip, karşı tarafa saygı duyup inciltmeden, kırmadan yola çıkmak lazım.
Siz sevmiyorsunuz ilk önce bunu netleştirelim. Sevgi bu değil, sevgi varlıkta yoklukta yola çıkıp birlikte zorlukları aşmaktır bu noktada da insanların birbirlerine olan bakış acıları girer, sevgilinizi sevseydiniz eğer sizi ziyaret edeceği tarih, gün belli gider güzel bir yer ayarlar, ilk onun kalma problem kendiniz çözer, sonra ilişkinize ilğili problemleri konuşabilirdiniz. Barınma önemli olduğu için hem o rezil olmaz, hemde sizin içiniz rahat ederdi, değer verme sevme budur. Kendiniz iş bulduğunuz için, geliriniz yüksek olduğu için şuan karşı taraf gözünüzde bitik. Normal mi normal. Saygı duyarmıyım, sonuna kadar duyarım, derim ki bu kız onu düşündü, herşeyi beraber sırtladı ama sonuç belli, yapacak birşey yok. Siz onu düşünmüşsünüz ama amalar var! Karşı taraf polis olacak, bankacı olacak diye düşünüp beklemişsiniz, kara gözüme kara kaşına değil. Kendinizi kandırmayın, mantık ilişkisi yürüttün olmadı, sevmedin, değer vermedin. Kendiniz empati yapın, onun yerine koyun sizi hastanede yaptırdığını düşünün, birde bir sürü laf yediğinizi düşünün, çok kırıcı, çirkin bir davranış. Beklersin, beklersin, elinden birşey gelmiyor, baktın çalışmıyor, tabiki hayat devam ediyor, sessiz sedasız kırmadan, karşı tarafın gururunu incitmeden sen yoluna ben yoluna der ayrılırsın.Birde şöyle düşün polis oldu diyelim açığa alındı, memur oldu atıldı hayat bu herşey olabilir bugünü yaşıyor, yarını bilmiyoruz, napıcak sın? Bu hayatta herşeyi düşünürsün evet ama bazı planlar tıkır tıkır işlemez,o yüzden bir ilişkide önce kendine güvenip, karşı tarafa saygı duyup inciltmeden, kırmadan yola çıkmak lazım.
Benim arkadaşımın abisi mühendis uzun süre iş bulamadı sonra deneyim olsun diye bir yere girdi ama burnundan getirdiler. Artık ailesi bile yalvardı çık oradan diye. İşi bıraktı yine iş bulamadı. O süre zarfında sevgilisi ayrıldı ben bu şekilde yapamam diyerek. Bir yandan da kpss ye hazırlanıyordu ilk yıl olmadı tekrar girdi atandı. Şimdi ayrılan sevgilisi kapıları aşındırıyor tekrar deneyelim diye :KK70: birkaç sevgilisi olmuş ama anlaşılan dikiş tutturamamış bulduğu sevgililerinin hepsinin de işi gücü vardı ama olmadı demek ki. Arkadaşımın abisi kabul etmedi kızı. Ye kürküm ye misali işte. Bazen sırf deneyim için bir yere gireyim desen bile devir o kadar kötü ekonomi o kadar bozuk ki iş verenler çok düşük ücretlerle bile çalışan almaktan kaçınabiliyor. Alsalar da canını çıkarıyorlar. Tanıdık akraba desteği yoksa biraz vakit geçiyor bir yerlere gelebilmek için. Hayat herkes için aynı zaman ölçüsünde ilerlemiyor. Konu sahibi deseydi ki hiç çabalamadı orada burada arkadaşlarıyla sürtüyor gün geçiriyor o zaman yüzde yüz haklı derdim. Şu halde de ayrılabilir en doğal hakkı ama iş stresi yüzünden ona buna sataşıyorumlar, hastanede kaldı millet ne derler falan hoş değil bana göre. Zaten işsizlik adamı boğuyordur bir de bu mevzular iyice gurur kırıcı. Zaten garsonluk kasiyerlik gibi işler haricinde asgari ücretle bile deneyim ararlar öyle pat diye sektör değiştirmek de kolay değil. Şu aşamada ayrılmaktan başka çareleri kalmamış gibi ama önemli olan birbirini kırmadan ayrılmak. Ayrıca adam şehre konu sahibini görmeye gelmiş. Bir gece hasta yakını gibi kalmış sadece. O kısım neden bu kadar konu edildi anlamadım. Ertesi gün konu sahibin elini cebine attırmamış. Karakterinde bir sıkıntı yok yani.

Adam genel olarak iş bulmaya niyetsiz gönülsüz değilmiş, sadece ülke şartlarından dolayı olmamış. Diğer türlü olsa ayrıl derdim ama ortada adamın umursamazlığı yok anladığım kadarıyla ve tavrınız genel olarak çok kırıcı. İşsiz bi erkek olarak tahmininden çok daha fazla gururu incinmiştir hatta. Ama hatanızın farkındasınız devm etmek istiyosanız stresinizi kontrol atlına almaya çalışın ve işsizlik muhabbetini açmayın gönlünü alın. Evlilik içinde bence zaten 25 28 çok erken yaşlar.

İşsizlik çok büyük bir sorun ya.
Ama ben onun yerınde olsam markette bile çalışırım bir yandan iş ararım.
Kimsenin agzuna da laf vermem.

Benim arkadaşımın abisi mühendis uzun süre iş bulamadı sonra deneyim olsun diye bir yere girdi ama burnundan getirdiler. Artık ailesi bile yalvardı çık oradan diye. İşi bıraktı yine iş bulamadı. O süre zarfında sevgilisi ayrıldı ben bu şekilde yapamam diyerek. Bir yandan da kpss ye hazırlanıyordu ilk yıl olmadı tekrar girdi atandı. Şimdi ayrılan sevgilisi kapıları aşındırıyor tekrar deneyelim diye :KK70: birkaç sevgilisi olmuş ama anlaşılan dikiş tutturamamış bulduğu sevgililerinin hepsinin de işi gücü vardı ama olmadı demek ki. Arkadaşımın abisi kabul etmedi kızı. Ye kürküm ye misali işte. Bazen sırf deneyim için bir yere gireyim desen bile devir o kadar kötü ekonomi o kadar bozuk ki iş verenler çok düşük ücretlerle bile çalışan almaktan kaçınabiliyor. Alsalar da canını çıkarıyorlar. Tanıdık akraba desteği yoksa biraz vakit geçiyor bir yerlere gelebilmek için. Hayat herkes için aynı zaman ölçüsünde ilerlemiyor. Konu sahibi deseydi ki hiç çabalamadı orada burada arkadaşlarıyla sürtüyor gün geçiriyor o zaman yüzde yüz haklı derdim. Şu halde de ayrılabilir en doğal hakkı ama iş stresi yüzünden ona buna sataşıyorumlar, hastanede kaldı millet ne derler falan hoş değil bana göre. Zaten işsizlik adamı boğuyordur bir de bu mevzular iyice gurur kırıcı. Zaten garsonluk kasiyerlik gibi işler haricinde asgari ücretle bile deneyim ararlar öyle pat diye sektör değiştirmek de kolay değil. Şu aşamada ayrılmaktan başka çareleri kalmamış gibi ama önemli olan birbirini kırmadan ayrılmak. Ayrıca adam şehre konu sahibini görmeye gelmiş. Bir gece hasta yakını gibi kalmış sadece. O kısım neden bu kadar konu edildi anlamadım. Ertesi gün konu sahibin elini cebine attırmamış. Karakterinde bir sıkıntı yok yani.
Ben aslında bir çaba görmek istedim. Evlenmek istediğini benden çok o söylüyordu evet sınavlara girdi ama olmadı ve ben anneme söylemişken işi olmadığı için adım atamadık annem de asgari ücretli bile olsa bir iş bulsun karşımıza çıksın o zaman düşünelim dedi bunu ona söyledim 5 ay geçti evet banka sınavlarına girdi ama ailemin karşısına çıkmak için asgari de olsa bir iş bulayım demedi. Ben yeterki bir işe gir sonrasında çıksan bile ailem bilsin sonrası daha kolay olur dedim ama dediğim gibi değişen bir olmadı bunlar tahmin edersiniz ki benim de psikolojimi etkiliyor.

Bende aynı sizin gb düşünüyorum, karakteri kötü filan dese zaten hemen herkes farklı yorum yapardı, birde empati çok güzel duygu, kimse bu durumda, kız arkadaşının karşısında olmak istemez, çocuk gene yanına gidip çabalamış, bunun sonucuda koltuk tepesinde hastanede uyumak olmaz. Mantığına, kalbine yatmıyorsa yaşanmışlıkların adına barınma yeri ayarlanır, sabahına güzel konuşmayla mesafe koyarak sen yoluna ben yoluna dersin, onur kırıcı konuşmak, hayatında unutamayacağı bir olay bu dönüm noktası olacak oğlan için, bencede artık ayrılmaktan başka çare yok gibi en azından kırmadan güzelce biter.

Adam genel olarak iş bulmaya niyetsiz gönülsüz değilmiş, sadece ülke şartlarından dolayı olmamış. Diğer türlü olsa ayrıl derdim ama ortada adamın umursamazlığı yok anladığım kadarıyla ve tavrınız genel olarak çok kırıcı. İşsiz bi erkek olarak tahmininden çok daha fazla gururu incinmiştir hatta. Ama hatanızın farkındasınız devm etmek istiyosanız stresinizi kontrol atlına almaya çalışın ve işsizlik muhabbetini açmayın gönlünü alın. Evlilik içinde bence zaten 25 28 çok erken yaşlar.
Ben hatamı farkındayım ve onu böyle kırdığım için inanın çok pişmanım zaten yanımdayken de 2 saat boyunca yalvardım kalbini kurmak istemedim lütfen sakin konuşalım diye ama o sadece dinledi ağlayıp özür diledim. Evlilik için acelemiz yok aslında ama aynı şehirde olmamızın ve benim aile yapımdan dolayı evlenmek istiyoruz

Ben aslında bir çaba görmek istedim. Evlenmek istediğini benden çok o söylüyordu evet sınavlara girdi ama olmadı ve ben anneme söylemişken işi olmadığı için adım atamadık annem de asgari ücretli bile olsa bir iş bulsun karşımıza çıksın o zaman düşünelim dedi bunu ona söyledim 5 ay geçti evet banka sınavlarına girdi ama ailemin karşısına çıkmak için asgari de olsa bir iş bulayım demedi. Ben yeterki bir işe gir sonrasında çıksan bile ailem bilsin sonrası daha kolay olur dedim ama dediğim gibi değişen bir olmadı bunlar tahmin edersiniz ki benim de psikolojimi etkiliyor.
Böyle bakınca da haklısın iş konusunda. Birisi yazmış asgari ücretli markete girerdim yine ağıza laf vermezdim diye, o hesap biraz

Bende aynı sizin gb düşünüyorum, karakteri kötü filan dese zaten hemen herkes farklı yorum yapardı, birde empati çok güzel duygu, kimse bu durumda, kız arkadaşının karşısında olmak istemez, çocuk gene yanına gidip çabalamış, bunun sonucuda koltuk tepesinde hastanede uyumak olmaz. Mantığına, kalbine yatmıyorsa yaşanmışlıkların adına barınma yeri ayarlanır, sabahına güzel konuşmayla mesafe koyarak sen yoluna ben yoluna dersin, onur kırıcı konuşmak, hayatında unutamayacağı bir olay bu dönüm noktası olacak oğlan için, bencede artık ayrılmaktan başka çare yok gibi en azından kırmadan güzelce biter.
Barınma yeri ayarlamamı kendi istemedi. Benim de sabahında ayrılmak gibi bir derdim yoktu ufak bir şeyden patladım ve sonra saçma şeylerden söylendim. Ama ne onu kırmak isterdim ne de böyle çıkışmayı

Erkeklerin canı çıksın, oldu :) her iş yapılır ama imkanı varken neden hedefine yönelik iş aramasın? Evlendiğimizde eşim inşaatta işçilik yapıyordu. Ama kpss ye çalışmak için 1 sene işten ayrılıp çalışmadı, kurslara gitti sonra her açılan kadronun ilanına başvurup mülakatına vs şehir şehir gezdi de öyle atandı. Adam 12 saat dışarıda inşaatta çalışıp çıkıp bir de başka iş nasıl arasın?

Erkek Kardeşim de 3 seneye yakın iş aradı üniversiteden sonra. Bi yere başvurup sınava giriyosun 2 ay sürüyo açıklanması, napsın şimdi 2 aylık iş mi bulsun? İibf mezunu, bankalara başvurdu her birinin dönmesi aylar sürüyo kaç aşama sınav oluyo kpss +yazılı sözlü. Sonunda istediği işe girdi ama o sırada çalışıyor olsa nasıl gidecekti mülakatlara. 3 sene işsizlik psikolojisi tabi mahvetti ama bir şekilde destekledik
Valla insanlar hem okuyup hem çalışıyor hanfendi.
Erkekler artık kadınlar gibi olmuş.sıkıya gelmiyorlar .
Yok çok yoruluyorum yok bilmem ne.
Kadın her işte çalışamaz fiziki şartları dolayısıyla.
Erkek kadın aynı degıldır.
Taksiye bindim taksici ben öğretmenim abla dedi . ekmegını taştan çıkarıyor helal olsun dedim.
Evde yatıp atanmayı bekleyebilirdi ama yapmamış .
Keşke işsizlik sorunu olmasa herkes mezun olduğu dalda çalışssa.
Ben mesela üniversite mezunu ingillizcesi ana dili gibi olan biriyim .çalıştığım yerle eğitim durumumum alakası yok.
Ne yapsaydım evde oturup bu maaşa çalışmam deyip ömür mü tüketseydim

Peki garsonluk yapsa aileniz isteyecek mi? Her türlü sıkıntılı. Ama benim demek istediğim adamın da bir suçu yok. Birbirinizi kırmayın. Bence sevgiliniz için de ayrılmak daha iyi olur. Gönlünce iş arar. Şimdi garsonluk yapsa iş arayamayacak belki fırsatları kaçıracak.

Stresle agresif davranmalarınız bir yana çalışmayan erkekle ne yapabilirsiniz ki. İki koca sene geçmiş. Bence boşuna kendinize yüklenmeyin. İşe girmiş insansınız ergen liseli aşıklar değilsiniz. Tabiki de şartları yerine getirmek zorunda. Daha evlenmek içim birikimi var. Evlenip borç ödemesi var. Hamile kalınca küçücük çocuğu bırakıp borçlar yüzünden çalışmaya devam etmek zorunda da kalabilirsiniz. İki senedir çalışmayan, kalacak yer parası dahi olmayan birinin nasıl isteme söz düğün gibi masrafları halletmesini bekleyebilirsiniz ki. Kimse kusura bakmasın ama haklısınız. Eğer küçük bir ilçede değilseniz ve iş kıtlığı yoksa asgari ücretle şimdiye çoktan başlaması gerekirdi.

Off… Kalbim paramparça oldu okurken ne kadar kırmışsınız adamı. Kalacak yere ayıracak parası olmadığı halde sizi görmeye gelmiş. İşsiz biri için bilet parası, gittiğiniz kafelerin yediğiniz yemeklerin yükü ne kadar ağır. Bunların yanında kalacak yere para ayıramamış işte. Aslında ilerde çocuklarınıza anlatacağınız güzel bi anıyı da mahvettiniz. Babanız beni görmek için hastanede sabahladı vs. Ay ne bileyim ya çok üzüldüm adama.
Asgari ücretli işe girse bataklık gibi saplanır artık ne iş arayabilir ne kendini geliştirebilir. Hayal dünyanızdan mesaj yazıyorsunuz kızlar. Kasiyer olsunmuş.

Adamın gururunu feci kırmışsınız. Kendinizi affettirmek istiyorsanız elinizi taşın altına sokmanız lazım. Ben olsaydım eğer gerçekten sevgilimden ve sevgimden eminsem işten izin alır yaşadığı şehre onu görmeye giderdim. Ailem ne der, işten izin alamam, nasıl yapayım vs.bunları düşünmeden çıkar giderdim.

Valla insanlar hem okuyup hem çalışıyor hanfendi.
Erkekler artık kadınlar gibi olmuş.sıkıya gelmiyorlar .
Yok çok yoruluyorum yok bilmem ne.
Kadın her işte çalışamaz fiziki şartları dolayısıyla.
Erkek kadın aynı degıldır.
Taksiye bindim taksici ben öğretmenim abla dedi . ekmegını taştan çıkarıyor helal olsun dedim.
Evde yatıp atanmayı bekleyebilirdi ama yapmamış .
Keşke işsizlik sorunu olmasa herkes mezun olduğu dalda çalışssa.
Ben mesela üniversite mezunu ingillizcesi ana dili gibi olan biriyim .çalıştığım yerle eğitim durumumum alakası yok.
Ne yapsaydım evde oturup bu maaşa çalışmam deyip ömür mü tüketseydim
Tabii efendim başka emriniz var mı? Sırf sizlerle evlenebilmek için iki işte çalışsınlar, sınavlara girmesinler, günü kurtarmak için taksicilik yapsınlar, başka? Ya çok türk dizisi izlediniz ya da hayattan haberiniz yok. Kadın narindir, her işi yapamaz ama erkek sürünsün. İşinize geldiği gibi konuşmayın.

Parça parça anlattığım için tam ne hissettiğimi anlatamıyorum sanırım. Ben ilişkimiz bitse bile yaptığımın yanlış olduğunu ona haksızlık ettiğimi farkındayım. Bunun için çok pişmanım ve çok üzülüyorum. Ona bunları dedikten sonra dediğim gibi ayrılık kararı alıp kahvaltı etmeye gittik ama orda da hem ben hem o ağladı ayrılmayı istemiyorduk çünkü ve sonrasında 2 saat ikna etmeye çalıştım onu hemen gitme gel bir yerde kahve içip sakin konuşalım bir anda patladım niyetim bu değildi diye özürler diledim. Gitmedi de konuşmaya yanaşmadı da. Ama amacım ona böyle çıkışmak değildi. Bu yüzden ilişkimiz devam etmese de kendimi affettirmek gönlünü almak istiyorum. İşsizlik onun suçu değil bunu ben de farkındayım ama işsizken de ne evlenebiliyoruz ne aynı şehre gelebiliyoruz bu yüzden ilişkimiz yıpranıyor ve bunun kısa vadede değişmeyeceğini ben de farkındayım ben fikir almak dışarıdan halimiz nasıl görünüyor biraz da bunla ilgili konuşmak için konuyu açtım

Off… Kalbim paramparça oldu okurken ne kadar kırmışsınız adamı. Kalacak yere ayıracak parası olmadığı halde sizi görmeye gelmiş. İşsiz biri için bilet parası, gittiğiniz kafelerin yediğiniz yemeklerin yükü ne kadar ağır. Bunların yanında kalacak yere para ayıramamış işte. Aslında ilerde çocuklarınıza anlatacağınız güzel bi anıyı da mahvettiniz. Babanız beni görmek için hastanede sabahladı vs. Ay ne bileyim ya çok üzüldüm adama.
Asgari ücretli işe girse bataklık gibi saplanır artık ne iş arayabilir ne kendini geliştirebilir. Hayal dünyanızdan mesaj yazıyorsunuz kızlar. Kasiyer olsunmuş.

Adamın gururunu feci kırmışsınız. Kendinizi affettirmek istiyorsanız elinizi taşın altına sokmanız lazım. Ben olsaydım eğer gerçekten sevgilimden ve sevgimden eminsem işten izin alır yaşadığı şehre onu görmeye giderdim. Ailem ne der, işten izin alamam, nasıl yapayım vs.bunları düşünmeden çıkar giderdim.
Benim de niyetim yanına gitmek. Nöbet listemi ayarlayıp haftaya gitmeyece çalışacağım

Barınma yeri ayarlamamı kendi istemedi. Benim de sabahında ayrılmak gibi bir derdim yoktu ufak bir şeyden patladım ve sonra saçma şeylerden söylendim. Ama ne onu kırmak isterdim ne de böyle çıkışmayı
Kalbinizde yok, mantığınız devrede patlama noktası olacağı belliymiş, sadece anı beklemişsiniz. Ben size bunun için asla eleştirmiyorum, geleceğinizi düşünmeniz, kendinize uygun olup olmadığını karar vermek en doğal hakkınız, hepimiz yarını düşünüyoruz ama hani erkek ark gelmeden seni düşündüm, sen istemedin biliyorum ama içim rahat etmedi, iyi olduğunu bilmek banada iyi gelecek gb yaklaşım gösterip kalma yeri sonrası genel incitmeden kırmadan soğuk mesafe davranarak bitirmek varken neden kırmak diyorum. O yüzden kırılmış zaten bırakın düzeltmeyin, erkek ark kalbinizde yok sevgi saygı kalmamış.

Back
X