- 23 Ağustos 2012
- 51.389
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.255
- 898
Daha önceki mesajda yazmıştım ama yanlış anladınız sanırım asla böyle bir cümle kurmadım otelde kalmak istemediğini çok pahalı olduğunu öğretmenevinde yer olsaydı kalacağını söyledi ben de birlikte öderiz öğretmenevine kalacağın paranın üstünü ben de ekleyebilirim hastanede rahat edemezsin benim de içim rahat eder dedim ama o boşver hastanede kalayım dedi
Ben mi acaibim, insanlar mı acaip hastane burası otell değil, bu adam nasıl rahatlıkla hastanede kalayım diyebiliyor ? Aynı şekilde siz nasıl adamı hastaneye alabiliyorsunuz? Hastane orası, hastane çalışanları eş dost kim varsa toplayıp yatıramaz, görevini kötüye kullanamaz. Ne olarak çalışıyorsunzu bilmiyorum doktor mu hemşire mi ama çok büyük bir yanlıştasınız, yaptığınzı işe de, bulunduğunzu göreve de, hizmet ettiğiniz toplumdaki insanlara da hiçbir saygınız yok. Adam zaten gamsız, 5 parasız kalkmış gelmiş yatacak yer falan düşünmemiş sonra da eh nasılsa hastanede yatarım demiş. Bu ne rahatlık yahu , 2nizin derdi yanlış bir iş yapmak değil, sizin derdiniz adam rahat edemez olmuş, görevi kötüye kullanmak değil. Yukarda kimsenin tepki göstermemesine de şaşırdım, yaptığınzı yanlışı burda normal bir işmiş gibi de anlatmışsınız. devlet çalışanları bu kafayla giderse bu memleket nasıl düzelir arkadaş? Usülsüzlüklerin her gün bu kadar sıradan ve kolay şekilde yapılması gerçekten üzücü bir durum.