- 23 Mart 2020
- 75
- 32
- 18
- 31
- Konu Sahibi mandalinaa8
-
Birlikte sese girip muhabbet edip birlikte zaman geçiriyorlar buluşma anlamında demedimVirüs var yahu nasıl arkadaslariyla birliktebencede ayrılın yoksa dizede bulaşır
Ses ne yeni duydumBirlikte sese girip muhabbet edip birlikte zaman geçiriyorlar buluşma anlamında demedim
Discord diye bir uygulama var onun üzerinden sesli ve görüntülü konuşuyorlarSes ne yeni duydum
Hmm onlarla olmak daha çok hoşuna gidiyor belli kiDiscord diye bir uygulama var onun üzerinden sesli ve görüntülü konuşuyorlar
Evet öyle sanırımHmm onlarla olmak daha çok hoşuna gidiyor belli ki
Sana arkadaşlarınla mutluluklar. Ben böyle bir ilişki istemiyorum, diyorsunErkek arkadaşım son zamanlarda bana karşı çok ilgisizleşmişti sürekli arkadaşlarıyla birlikteydi bende çok sıkıldım artık bu durumdan hep arkadaşlarınlasın biz hiç vakit geçiremiyoruz dedim oda bana kimseyi birşeye zorlayamazsın dedi çok kırıldımyani benimle vakit geçirmek istemiyormuş zorla yapıyor yani birşeyleri benimle yeni oldu bu olay ne yazmalıyım bilemedim ayrılmam gerekiyor sanırım demi
Şimdi ayırmiyirsa sonra hiç ayırmazEvet öyle sanırımben arkadaşlarıyla olmasın demiyorum ama bana hiç vakit ayırmıyor
Erkek arkadaşım son zamanlarda bana karşı çok ilgisizleşmişti sürekli arkadaşlarıyla birlikteydi bende çok sıkıldım artık bu durumdan hep arkadaşlarınlasın biz hiç vakit geçiremiyoruz dedim oda bana kimseyi birşeye zorlayamazsın dedi çok kırıldımyani benimle vakit geçirmek istemiyormuş zorla yapıyor yani birşeyleri benimle yeni oldu bu olay ne yazmalıyım bilemedim ayrılmam gerekiyor sanırım demi
Doğruysa Gerçekten ayıp çok ayıp. Size yüz kez aynı şeyler yazılmış. Anlamamakta inat ediyorsunuz. Farklı ne gibi birsey duymayı düşünüyorsunuz anlamıyorum ki. Adam yüzünüze ağır konuşup ayrılıp gruurunuzu kalbinizi kırsın öyle anlayacaksınızabla yazdılar ; Sizce ayrılmalı mıyım?
geldin 2. üyelik aldın yine yazıyorsun. Cevapları mı beğenmedin ? Yoksa duymak istediğin şeyleri mi duyamadın ?
yoksa şifreni mi unuttun ?
Bi de o konuda ayrıldığını yazmıştı yanlis hatırlamıyorsam..Doğruysa Gerçekten ayıp çok ayıp. Size yüz kez aynı şeyler yazılmış. Anlamamakta inat ediyorsunuz. Farklı ne gibi birsey duymayı düşünüyorsunuz anlamıyorum ki. Adam yüzünüze ağır konuşup ayrılıp gruurunuzu kalbinizi kırsın öyle anlayacaksınız
Ayrıldığını hatirlayamadim. O kadar çok konuda o kadar üye u dönüşü yapıyor, yazdığını yalanlıyor ki. OlabilirBi de o konuda ayrıldığını yazmıştı yanlis hatırlamıyorsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?