Ayrılmam mı gerekiyor?

mandalinaa8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
75
32
18
31
Erkek arkadaşım son zamanlarda bana karşı çok ilgisizleşmişti sürekli arkadaşlarıyla birlikteydi bende çok sıkıldım artık bu durumdan hep arkadaşlarınlasın biz hiç vakit geçiremiyoruz dedim oda bana kimseyi birşeye zorlayamazsın dedi çok kırıldım yani benimle vakit geçirmek istemiyormuş zorla yapıyor yani birşeyleri benimle yeni oldu bu olay ne yazmalıyım bilemedim ayrılmam gerekiyor sanırım demi

Sıkılmış kısaca o yüzden size ilgisizleşmiş böylede devam eder mesafeniz koyun ne demek birşeye zorlayamazsın siz sevgilisiniz arkadaş değil! Madem sizi tercih etmiyor arkadaşlarını ediyor şöyle yazın " Sana arkadaşlarınla iyi eğlenceler diliyorum beni tercih etmeyenlerle işim olmaz " Tamam insanlar arkadaşlarıyla vakit geçirebilir ama bu vakitlerde sizi sürekli ekiyor aksatıyor ilgisiz bırakıyorsa sizi kaybetmekten korkmuyorsa artık geçmiş olsun bay bay diyin

Sana arkadaşlarınla mutluluklar. Ben böyle bir ilişki istemiyorum, diyorsun

abla yazdılar ; Sizce ayrılmalı mıyım?

geldin 2. üyelik aldın yine yazıyorsun. Cevapları mı beğenmedin ? Yoksa duymak istediğin şeyleri mi duyamadın ?
yoksa şifreni mi unuttun ?

abla yazdılar ; Sizce ayrılmalı mıyım?

geldin 2. üyelik aldın yine yazıyorsun. Cevapları mı beğenmedin ? Yoksa duymak istediğin şeyleri mi duyamadın ?
yoksa şifreni mi unuttun ?
Doğruysa Gerçekten ayıp çok ayıp. Size yüz kez aynı şeyler yazılmış. Anlamamakta inat ediyorsunuz. Farklı ne gibi birsey duymayı düşünüyorsunuz anlamıyorum ki. Adam yüzünüze ağır konuşup ayrılıp gruurunuzu kalbinizi kırsın öyle anlayacaksınız

Bi de o konuda ayrıldığını yazmıştı yanlis hatırlamıyorsam..

Valla benim erkek arkadasimda aynu drdiginiz gibiydi.discorddan sürekli arkadaslariyla konusurdu, lol oynardı,ben de discorda geleyim konusalım dedigimde olmaz küfür ediyor bizimkiler derdim Hepte ayni laflar beni bir seye zorlayamazsin. 4 seneye yaklasmisken canıma tak etti ve ayrıldım burada kk deki herkes ayrıl ilgisiz biriyle olmaz diyordu onları dinledim pisman da değilim. Bence sen de ayrıl emin ol ayrılık sonrası süreč beraberlikten daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…