Ayrılmaya cesaret edemiyorum

SIKINTILI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
85
0
86
Nevşehir
Kuzenimin uzaktan bi akrabasıyla tanıştım internetten.çıkma teklifi etti bende öylesine kabul ettim.aradan 2 ay geçti.2 ay boyu çıktık.sonra birbirimizi daha hiç görmemiştik.sadece vakit geçirmek için çıkıyorum derken alıştım ona ve ayrılasım gelmedi.sonra buluştuk gördüm ve gerçekten iyi birisi.dış görünüş olarak.iç görünüşü tam olarak anlayamadım.1 yandan gerçekten iyi birisi gibi duruyor.ama kafama takılan birşeyler var:Sevgilimin 2 tane hatası var.2side aynı...ilkinde benden önceki sevgilisini hala seviyormuş ve ona mesaj yollamış.ne zaman istersem sevgili oluruz diye.hemde benle sevgiliyken.yani beni kullanmış.bense daha yeni öğrendim.düşünceleri ikiye ayrılıyo ..beni görmeden öncesi ve beni gördükten sonrası.böyle düşünmüştüm ve fazla takmamıştım bu olayı ama tekrar oldu 2.sinde başka kıza aşık olduğunu söyleyip benden ayrılmıştı..ama sonra hemen geri döndü.kaç aydır sevgiliyiz.normalde 1 kızla çıkması 1 haftayı geçmemiş.eskiden ne kadar büyük bi aptallık etmişim.keşke en başında teklifini kabul etmeseydim.nerden bilcektim böyle olcanı.bide yaptığı hatalar..niye görmemezlikten gelmişim.çook pişman oldum çok..geç olmadığını düşünüyorum ve ayrılmanın en iyisi oldğuunu biliyorum.ama ayrılamıyorum.alıştım.bi türlü ayrılmak istiyorum diyemiyorum.bikere dedim ama çok pişman olmuştum şimdi başka kıza aşık olur başkasına aşık olmasına dayanamam falan diyorum ama beni sevse aşık olmaz hiç vazgeçmez benden diyorum ama yinede yokk bi türlü napsam bilmiyorum.eminim hiçbiriniz benim gibi büyük hatalar yapmazdınız.hemen ayrılırdınız ama ben niye ayrılmadım bilmiyorum ve şimdide işin içinden çıkamıyorum.......

sevmek alışmak herşeye gözlerini kapayıp görmemek değildir.Böyle biri sana mutsuzluktan başka bişey vermez yazık etme kendine

sevmek alışmak herşeye gözlerini kapayıp görmemek değildir.Böyle biri sana mutsuzluktan başka bişey vermez yazık etme kendine

biliyoruum bunu ama olmuyo işte çok üzülüyorum ayrılmak istemiyorum ama ayrılmam gerek ben onla mutluyum ama yaptığı hatalar kafamı karıştırıyo :S zaten ben hatayı en başında yaptım olan oldu ama iştee :S

Son düzenleme:
biliyoruum bunu ama olmuyo işte çok üzülüyorum ayrılmak istemiyorum ama ayrılmam gerek ben onla mutluyum ama yaptığı hatalar kafamı karıştırıyo :S

böyle biriyle nasıl mutlu olabiliyorsun ki...sana değer vermeyen biri 2 kez aşık oldum diye giden biri nasıl mutluluk verebilir sana.yaptığı hatalar küçük şeyler değil affedilir şeyler değil

böyle biriyle nasıl mutlu olabiliyorsun ki...sana değer vermeyen biri 2 kez aşık oldum diye giden biri nasıl mutluluk verebilir sana.yaptığı hatalar küçük şeyler değil affedilir şeyler değil

Hmm yaa aslında doğru bu hatalar affedilmezzz tamamyaa ne uzatıyorumki ayrılcam biticek :S umarım pişman olmam

haklısın galiba ayrılsam nolcakki belki bikaçgün üzülürüm atlatırım çabucak zaten aşk değil bu sadece alışmışım ona okadar erkekmi kalmadıda beni üzen biriyle çıkıyoruum
birisi girdi hayatıma ve bana aşık olduğunu söyledi.
onunla şansımı denemek istiyorum.çok ciddi birisi.
kusura bakma seni sevemedim ve sende beni sevemedin.
sana iyi şanslar hayatta.deyip bitir...

birisi girdi hayatıma ve bana aşık olduğunu söyledi.
onunla şansımı denemek istiyorum.çok ciddi birisi.
kusura bakma seni sevemedim ve sende beni sevemedin.
sana iyi şanslar hayatta.deyip bitir...

ben içimden geçenleri açıkça sölicem bütün hissettiklerimi herrrşeyi ister kırılsın ister hiçbişi ama eminim çok şaşırcaktır

Öncelikle kaç yaşındasın merak ettim doğrusu CADIARZU
Bence kendini kandırıyosun.. sana ettiği laflara bak ve sen hala mutluyum diyosun..
Bilmem nekadar mutlu olursun böyle biriyle lmaz:

Öncelikle kaç yaşındasın merak ettim doğrusu CADIARZU
Bence kendini kandırıyosun.. sana ettiği laflara bak ve sen hala mutluyum diyosun..
Bilmem nekadar mutlu olursun böyle biriyle lmaz:

mutluyum derken yani vakit geçiyor onla konuşarak iyi şeyler konuşuyoruz çok fazla kavga etmeyiz ama arada ettiğimiz oluyor ama SAHTE MUTLULUK kısaca...ama artık yeter gerçeği görmek gerek

eet kesinilkle bitrmelisn ilerde olcakların önüne geçmiş olursun bitrmezsen bu insan seni üzmeye devam edr .. pişman olcğnı zannetmıorm iiki yapmşm dicksn yerimseniben

Seni sevdiği kanısında degilim.
Seven insan eski sevdiğine mesaj atmaz bu 1
Ve seven insan başkasını seviyorum diyip ayrılmaz

Buyur gerisi sana kalmış.
Onla birlikte olur karşına cıkıcak bir cok soruna cözüm yolu aramaya calışıp bi baktıgında boşa oldugunu görmek....
Ondan ayrılıp yanından biriyle elini uzattıgında tutucak istediginde karşısına dikiliceksin...

Secim ve tercih senin:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…