benim fikrim kendine yazik etmemen.
sevmek alışmak herşeye gözlerini kapayıp görmemek değildir.Böyle biri sana mutsuzluktan başka bişey vermez yazık etme kendine
biliyoruum bunu ama olmuyo işte çok üzülüyorum ayrılmak istemiyorum ama ayrılmam gerek ben onla mutluyum ama yaptığı hatalar kafamı karıştırıyo :S
senin kendine hiç güvenin yok.Fikri olan yokmu??
böyle biriyle nasıl mutlu olabiliyorsun ki...sana değer vermeyen biri 2 kez aşık oldum diye giden biri nasıl mutluluk verebilir sana.yaptığı hatalar küçük şeyler değil affedilir şeyler değil
senin kendine hiç güvenin yok.
birisi girdi hayatıma ve bana aşık olduğunu söyledi.haklısın galiba ayrılsam nolcakki belki bikaçgün üzülürüm atlatırım çabucak zaten aşk değil bu sadece alışmışım ona okadar erkekmi kalmadıda beni üzen biriyle çıkıyoruum
birisi girdi hayatıma ve bana aşık olduğunu söyledi.
onunla şansımı denemek istiyorum.çok ciddi birisi.
kusura bakma seni sevemedim ve sende beni sevemedin.
sana iyi şanslar hayatta.deyip bitir...
ne söyliceksinben içimden geçenleri açıkça sölicem bütün hissettiklerimi herrrşeyi ister kırılsın ister hiçbişi ama eminim çok şaşırcaktır
biliyoruum bunu ama olmuyo işte çok üzülüyorum ayrılmak istemiyorum ama ayrılmam gerek ben onla mutluyum ama yaptığı hatalar kafamı karıştırıyo :S zaten ben hatayı en başında yaptım olan oldu ama iştee :S
ne söyliceksin
Öncelikle kaç yaşındasın merak ettim doğrusu CADIARZU
Bence kendini kandırıyosun.. sana ettiği laflara bak ve sen hala mutluyum diyosun..
Bilmem nekadar mutlu olursun böyle biriylelmaz:
mutluyum derken yani vakit geçiyor onla konuşarak iyi şeyler konuşuyoruz çok fazla kavga etmeyiz ama arada ettiğimiz oluyor ama SAHTE MUTLULUK kısaca...ama artık yeter gerçeği görmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?