Ayrılmaya cesaret edemiyorum

Tamam işte bende onu diyorum arkadaş salla demişti niye taktın dedi salla demesi kolay diyerek bende bunu demek istedim bi günde unutulmaz diye

hmm bende bitirmeyi düşünüyorum "devam ettirirsem gelecekte pişman olurum" ozaman ne diye devam ettirip kendimi ateşe atıym ki

Tamam işte bende onu diyorum arkadaş salla demişti niye taktın dedi salla demesi kolay diyerek bende bunu demek istedim bi günde unutulmaz diye

sallayabilirsin yani...
umursamıyormus gibi davranırsın
ama unutamazsın kısa br sure
zaten zaman gecitkten sonra oda kımmıs diceksin
ama yapamam unutamam diyerek bastan kaybetmeyi goze alma...

sallayabilirsin yani...
umursamıyormus gibi davranırsın
ama unutamazsın kısa br sure
zaten zaman gecitkten sonra oda kımmıs diceksin
ama yapamam unutamam diyerek bastan kaybetmeyi goze alma...

aslında benimde bi tecrübem var bikere eski sevgilim ayrılmıştı durduk durmadık yere ilklerde çook kötü olmuştum ama 1 kaç ay konuşmadık unuttumonu şimdi yalvarıyor dön diye buda öyle olur belki ... aman zaten ona aşık değilim!sadece eskiden seviyordum ama şimdi bu yaptıklarından sonra yanıp tutuşsamda dönmicem karar verdim

bütün alışkanlıklar gelip geçicidir tatlımm
ondan başkasınada alışırsın emin ol bunaa
ve ikinci bi kadın olmaktan vazgeç artıkk...lmaz:
kendini 2. bi insan olacak kadar değersiz mi hissediyorsun ???
biraz gururlu ol ve terk et bu adamı
ve sakın dönüp seden başkası yok artık dese bileee tükürdüğünü yalama derim tatlımm :dilcikar:
kendine yazık edersinn..:teselli:
yedekte tutuluyorsunn farkındasın seviyorum falan deme :mymeka:
hepsi hikayeee bi başkasııı da sana aynı ilgiyi gösterince onuda sever alışırsın canım merak etmee senn

Evet bana ilgi gösteren birisi daha var Ama ne biliim pek bana göre değil :S neyse deneyim onsuzluk nasıl gelecek belki zannettiğimden çok daha kolaydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…