defne035 cok kisa bir sure once benzer duygularla kopamadigim biriyle evlendim.
Emin degildim ama seviyordum da. Alisverisler esnasinda hep soru isaretlerim vardi ama nisanlandigimda hic de kotu hissetmedim. Esim evlilik oncesi depresyon dedi. Ben erteleme taraftariydim ama uzun bir sure ertelemem maalesef mumkun olmuyordu cunku onun ailesi bu kadar uzun zaman ertelemeye sicak bakamayacakti. Psikologa da birlikte gittik. Gun yaklastikca icimde birseyler adeta bagiriyordu. Kendime haksizlik ettim. Zarar verdim. Evet cok seviliyordum ve seviyordum da ama bu soru isareti neden vardi bilemiyordum. Simdi sana sadece yardimim dokunmasi icin yaziyorum.
Bu duygularla sakin gun alma cunku devami gelir. Birak giderse gitsin. Hazir degilim de. Yap bunu cunku sonra kendini asla affetmeyeceksin. O sevdigin adama somurtarak bakip,hergun kendini yiyip bitirebilirsin. Bunlar yasaniyor. Evet ben senin iliski tipini bilmem ama bazi erkekler psikolojik baski yapiyor ama biz onlara konduramiyoruz sevdigimizden.
Bak unutma, kendine saygisizlik yapma ne olursa olsun. O gunu asla alma cunku alirsan devami gelicek ve gunden gune daha kotuye gidebilirsin. Seni seven bekler unutma. Ne zaman hazir olursan gerekirse 2 sene o zaman gun al. Yas geciyormus,resmiyetmis bunlari dusunme sakin. Tecrubeyi onemsemeni,asla kendine olan saygini yitirmemen dilegiyle. Insallah yardimci olabilmisimdir. Insallah senin icin hayirli olan olur