- 11 Mayıs 2022
- 2.646
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.202
- 83
- Konu Sahibi ahnerede_vahnerede
-
ben çok darlayan bir insan değilimki gerçekten ben gün içinde atıyorum akşam konuşuyoruz bana yeterdiAyrılın ve ya ayrılmayın ona bir şey diyemem ama yaptığı çok yanlış bütün gün oturup sizinle konuşmucak sonuçta iyiyim şuradayım vs arada ses verse mesaj atsa bile yeter insana
Sürekli gezen veya çok yoğun dahi olsa eline telefonu mutlaka alıyordur yazmaya mı vakti olmayacak. Bence bir kaç gün daha bekleyin bi gelişme olmazsa 15 günü beklemeye bile gerek yok. Boş vaktinde herkes yazar önemli olan küçük de olsa vakit ayırmak…Tatilde zamanım olmayabilir tatillerde sürekli gezen biri otelde yada evde durmaz ama bana yazmazsa aklıma türlü şeyler geliyor güveniyorum ama kafamda her insan herşeyi yapabilir düşüncesi çıkmıyor darlamak istemiyorum yazmadım bile niye aramıyorsun neden yazmıyorsun diye
bana vakit ayırmayacağına eminim akşam 20:00 de 21:00 de girip sonra 23:30 da giriyorsa bir adam hiç ayırmasınSürekli gezen veya çok yoğun dahi olsa eline telefonu mutlaka alıyordur yazmaya mı vakti olmayacak. Bence bir kaç gün daha bekleyin bi gelişme olmazsa 15 günü beklemeye bile gerek yok. Boş vaktinde herkes yazar önemli olan küçük de olsa vakit ayırmak…
Eğer çevrim içi olup yazmıyorsa zaten bekleme… hemen ver yolu gitsinbana vakit ayırmayacağına eminim akşam 20:00 de 21:00 de girip sonra 23:30 da giriyorsa bir adam hiç ayırmasın
2 günde özlemesini beklemiyorum yanlış yazdım ama yazmasınıda isterdimÇok net ‘özlemiyordur’
Yoksa şimdiye kadar gece bile bir sesini duymak ister seni merak eder kendi durumunu açıklama gereği hisseder. Ne yazık ki ben de diğer bacıkelerime katılıyorum. Ne yapacağın sana kalmış ama totale vurduğunda kabul edilecek bir durum değil
çevrimiçi çok oluyor ama yazmıyorEğer çevrim içi olup yazmıyorsa zaten bekleme… hemen ver yolu gitsin
Gitgide uzaklaşmaya başladımSiz mesai arkadasi degilsiniz ne demej aramamak yazmamak rahatsiz etmemeye calismak. Aramak haber vermek zorunda. O sizi hic mi merak etmiyor ? Boyle gamsiz biriyle olmayin
Kosarak uzaklas hayatindan bir gun bile calmasina izin verme. Seni ozleyen merak eden oncelikleri arasinda senin de var oldugun bir iliskin emin ol olacaktirGitgide uzaklaşmaya başladım
öncelik olduğum bir ilişki hakettiğim düşünüyorumKosarak uzaklas hayatindan bir gun bile calmasina izin verme. Seni ozleyen merak eden oncelikleri arasinda senin de var oldugun bir iliskin emin ol olacaktir
Yani tabi kii hepimizin oncelikleri sorumluluklari var degerli hissetmek onemliöncelik olduğum bir ilişki hakettiğim düşünüyorum
ben her gün öncelikli olmak istemiyorum bunu belirteyim ama bir gün ya aranayım mesela tatilde bir yazılsın yok görülmesinYani tabi kii hepimizin oncelikleri sorumluluklari var degerli hissetmek onemli
Açıkcası sürekli yazan onun bir derdi olduğunda ilgilenen bir insandım ben çok adım attımAÇıkçası ben açık iletişimden yanayım. İlişki dinamiklerinizi bilmiyoruz. Belki sürekli ilgi gösteren taraf o ve şimdi de sizden bekliyor? Belki "en son gittiğinde ben hep aradım, şimdi de onun araması lazım" diyor?
Bence yönlendirme yapmadan açık açık sorun. Eğer zamanım yoktu fln derse ayrılırsınız...
Hoş maalesef bir çok insan bu açık iletişimi yürütebilecek kadar olgun değil, dolayısıyla çoğunlukla dating sahasında patlıyorum ama partnerimden bunu beklerdim. Aksi sinirlendirirdi.
Tatillerde asla yazmamaya cabalamak neden?Vardığını resimlerle gösterdi ve whattssapta çevrimiçi oluyor gayette 2 gündür yazmıyor ve yurt dışına gitti iş hayatında anlayış gösterip ben yazıyordum ama tatillerde asla yazmamaya çalışıyorum
Ya bi mesaj yazmakta ne var Allah aşkına? İnsan iletişimde olmak istemez mi sevgilisiyle? Neyin yoğunluğu bu kadar? En nefret ettiğim şeylerden biridir şöyle durumlar, hiçbir bahanesi de olamaz, kimse kusura bakmasın.Ama şöyle bir durum var gece hiç yazmazmı tatilde olduğu için gece 23:30 da çevrimiçiydi gördüm
Eger siz 70 verirken o 30 veriyorsa evet ayrılın. Tamam herzaman 50 50 olamaz ilişkiler ama hep bir dengesizlik varsa size yazık.Açıkcası sürekli yazan onun bir derdi olduğunda ilgilenen bir insandım ben çok adım attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?