Ayrılmayı düşünmem doğrumu?

Ayrılın ve ya ayrılmayın ona bir şey diyemem ama yaptığı çok yanlış bütün gün oturup sizinle konuşmucak sonuçta iyiyim şuradayım vs arada ses verse mesaj atsa bile yeter insana

Sürekli gezen veya çok yoğun dahi olsa eline telefonu mutlaka alıyordur yazmaya mı vakti olmayacak. Bence bir kaç gün daha bekleyin bi gelişme olmazsa 15 günü beklemeye bile gerek yok. Boş vaktinde herkes yazar önemli olan küçük de olsa vakit ayırmak…

bana vakit ayırmayacağına eminim akşam 20:00 de 21:00 de girip sonra 23:30 da giriyorsa bir adam hiç ayırmasın

Çok net ‘özlemiyordur’
Yoksa şimdiye kadar gece bile bir sesini duymak ister seni merak eder kendi durumunu açıklama gereği hisseder. Ne yazık ki ben de diğer bacıkelerime katılıyorum. Ne yapacağın sana kalmış ama totale vurduğunda kabul edilecek bir durum değil

2 günde özlemesini beklemiyorum yanlış yazdım ama yazmasınıda isterdim

Siz mesai arkadasi degilsiniz ne demej aramamak yazmamak rahatsiz etmemeye calismak. Aramak haber vermek zorunda. O sizi hic mi merak etmiyor ? Boyle gamsiz biriyle olmayin

AÇıkçası ben açık iletişimden yanayım. İlişki dinamiklerinizi bilmiyoruz. Belki sürekli ilgi gösteren taraf o ve şimdi de sizden bekliyor? Belki "en son gittiğinde ben hep aradım, şimdi de onun araması lazım" diyor?
Bence yönlendirme yapmadan açık açık sorun. Eğer zamanım yoktu fln derse ayrılırsınız...

Hoş maalesef bir çok insan bu açık iletişimi yürütebilecek kadar olgun değil, dolayısıyla çoğunlukla dating sahasında patlıyorum ama partnerimden bunu beklerdim. Aksi sinirlendirirdi.

Açıkcası sürekli yazan onun bir derdi olduğunda ilgilenen bir insandım ben çok adım attım

Ama şöyle bir durum var gece hiç yazmazmı tatilde olduğu için gece 23:30 da çevrimiçiydi gördüm
Ya bi mesaj yazmakta ne var Allah aşkına? İnsan iletişimde olmak istemez mi sevgilisiyle? Neyin yoğunluğu bu kadar? En nefret ettiğim şeylerden biridir şöyle durumlar, hiçbir bahanesi de olamaz, kimse kusura bakmasın.

Açıkcası sürekli yazan onun bir derdi olduğunda ilgilenen bir insandım ben çok adım attım
Eger siz 70 verirken o 30 veriyorsa evet ayrılın. Tamam herzaman 50 50 olamaz ilişkiler ama hep bir dengesizlik varsa size yazık.
Ben yine de hiç bier şey demeden ayrılmazdım. O kadar zaman geçirmişsiniz ayıp bana kalırsa aksi.

Hiçbir şey söylemeden her yerden engelleyerek ayrılın. Bu olayın çok benzerini yaşadım çünkü. Keşke ayrılık için uzun mesaj bile atmasaymışım.

Bu yaptığının anlamı şu: Senden sıkıldım, ayrılmak istiyorum ama sana açıkça söyleyecek g...t yok bende. O yüzden sen anlayıp ayrıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…