Ayrılmayı düşünmem doğrumu?

tek tarafli özveri olmaz ama.onunda size ayni misliyle karailik vermesi lazim.siz okey guzel bir profil cizebilirsiniz fakat karsdakinde bu yoksa dunyanin en harika kadinida olsaniz fayda etmez iliskinize sevginize

yoğun olabilir mi? isterseniz bu durumu konuşun. işi gücü varsa bu düşünceniz doğru olmaz. whatsapp'a belki iş için girip çıkıyordur çok darlamamak lazım.

1 mesaj kaç saniye ki yazması. Aman tuvalette bile telefonla giren bir nesil. Her türlü yazar.İnanmıyorum hiç zerre yoğunluğa fln.

Ay ne yap biliyor musun. Hiç bir şey olmamış gibi davran. Yani sakın orada bir şey deme.

Dönünce g.t gibi kalsın afedersin. Kürkçü dükkanına eninde sonunda dönecek. Sen dönünce large large. E biz ayrıldık saniyodum falan de hatta :)bitir direkt ama cool yap bunu.

Ay salak ya. Ay valla bu erkeklere gıcık oluyorum. Bir arkadaşıma da sevgilisi yapmıştı bunu cocuk kısa dönem gitmişti böyle. Döndüğünde makarnaya bile türk makarnası demeye başladı. 7gunde türk makarnasi ne ara oldu aclikten her gün yaptığın makarnayken jsjsjsj

Hayatımda o yokmuş gibi davranıcam

zaten aramazsa ayrılman daha doğru olacak herhangi bi iletişim kanalından yazmaması seni özlemiyor olması anlamına gelir

Iyi de bu ornekte giden sizsiniz karsi taraftan beklemissiniz arasin diye. Konu sahibinin sevgilisi de giden taraf. Ayni mantik belki o da bekliyor?
Ilginc bir ornek olmus.

Ben bana 15 gün yazmayan adamın ayrıldığını düşünür bi daha yazmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…