Ayrılmayı düşünmem doğrumu?

ahnerede_vahnerede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
158
28
98
26
Merhabalar erkek arkadaşım 10-15 arası günlüğüne tatile gitti yurt dışına ve hattı açık biliyorum sadece vardınmı diye merak edip yazmıştım o da resimler attı 2 gün oldu ne yazdı ne aradı daha önce bayramda bende o da ayrı ayrı yapmıştık ve sırf arkadaşımlayım diye 3 gün aramıştı şuan çok sorgulayan çok darlayan birisi olmamayı deniyorum ama 15 gün bana yazmazsa aramazsa ayrılmayı düşünüyorum sizce doğrumu düşünüyorum?

15 gün beklemenize gerek yok halbuki. Ben vardım demek bu kadar zor olmasa gerek.
Vardığını resimlerle gösterdi ve whattssapta çevrimiçi oluyor gayette 2 gündür yazmıyor ve yurt dışına gitti iş hayatında anlayış gösterip ben yazıyordum ama tatillerde asla yazmamaya çalışıyorum

15 gün beklemek bile çok geldi bana tamam yurtdışı ama hiç mi wifi falan bulup WhatsApp mesaj arama yapamayacak durumda bu çağda
Tatilde zamanım olmayabilir tatillerde sürekli gezen biri otelde yada evde durmaz ama bana yazmazsa aklıma türlü şeyler geliyor güveniyorum ama kafamda her insan herşeyi yapabilir düşüncesi çıkmıyor darlamak istemiyorum yazmadım bile niye aramıyorsun neden yazmıyorsun diye

Öyle şey mi olur ya..
Benim erkek arkadaşım da sürekli yurtdışında, neti olmazsa arkadaşına bağlanır yazar netim yok diye. Bu arada sürekli çalışan biri ona rağmen yazar.

Yani bahaneler yalnızca bahane, 15 gün çok uzun süre. Siz yazın, bu sorunda bahsedin. Konuşun bir ya, olmadı içinize sinmeyen bir şeyler varsa ayrılın

Ben tatilinin içine etmemek için bunu yapmayı düşündüm şuan bile kırgınım ona herkese zaman bulup bana yazmaması beni o kadar üzüyor ki 1 yıllık ilişkimizde 1 kere daha da gitti 1 gün yazmasa bile 2.gün yazdı gece sahilde benle konuştu

Her yerde Wi-Fi var. Havaalanı, metro, tren, gar, cafeler her yerde.
Ben de yurt dışına tatile gittim yeni max 8 saat haber veremedim eşime onun dışında whatsappta irtibattaydık geldim indim vs wifi çok
İşler karıştırıyor bariz yemesin kimseyi yani internet yoktu diye

Neden seninle konuşurken tatilinin içine etmiş olsun ki ya? Biz hayatımızdaki insanlara yük değiliz..
Ben tatile gitsem sürekli sevgilime ortamı atar, gezdiğim yerleri atarım. Onunda yanımda olmasını isterim çünkü.
Aman yazmayayım, rahatsız olur, iyi eğlensin gezsin, benimle uğraşmasın diye düşünmek çok fena. Biz fazlalık değiliz bu insanların hayatında, bunu düşündürmesi de çok kötü...

Ben tatilinin içine etmemek için bunu yapmayı düşündüm
Tatilin içine etmek diye düşünme. Ayrılman işine bile gelebilir, kalbim kırık ayağına gönül rahatlığıyla yaşar bir şey yasayacaksa.
Şahsen ben olsam tatilimin dönüşünde terkedilecegime tatilde terkedilmeyi tercih ederdim ki ilerleyen günlerde gönlümü avutacak birini bulayim,yeni ihtimallere açık olayim

Çevrimiçi zaten görüyorum zamanım yok resim attım dedi ama sadece 1 gün attı

Evet büyük ihtimalle birkaç gün daha yazmazsa yazıcam ama yazma şeklim bitirme yönünde olucak onu biliyorum

Yazan insan her türlü bir yolunu büküp yazıyor. Hangi çağdayız, neti elbet bulur yazar arar insan. İşte yoğun diye de siz yazıyormuşsunuz bu da bence bahane değil. Bir öğle arasında, kahve molasında yazamıyor mu veya arayamıyorum mu? Bahanesi bunlar işin. İlgisiz erkek en katlanamadığım türden olanlar. Hele mesaj yazdıktan 1-2 saat yazanlar falan var, insanda konuşma hevesi kalmıyor ki.

Isine geldigi gibi sizi hayatinda tutup cikartiyorsa bence de ayrilin. Zamanim yok aklimda yok demesin kimse. Isteyen erkek gayet yaziyor
Görüyorum çevrimiçi olduğunu aptal değilim yok seni sahilde görüntülü ararım yok yazarım aklına bile gelmem dedim ona saçmalama dedi ama davranışları o yönde

Benimde zaten gitgide hevesimi yok etti bayramda arkadaşımın yanına gittim 4 gün 3 gün görüntülü arama yazma her türlü şeyi yaptı ben arayıp sormadım bile şimdi yurt dışında bunu yapması çok kırıcı sadece ayrılmayı 15 gün sonramı yoksa daha öncemi yapayım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…