- Konu Sahibi Antepligelin
-
ilk olarak size bu kadar sıkıntı veren ve size yalan söyleyen bir insanı hala nasıl sevebiliyorsun çok ilginç.
sen tüm kalbinle sevdiğine inanıyormusun yoksa boşandıktan sonra yaşayabileceklerinden dolayımı endişeleniyorsun?benneyaptımki
eşin bu alışkanlığı için tedavi gördümü ya da bırakmaya çalıştımı.hiç çaba sarfettimiHayir eger bunlari atlatirsam sayet cok daha güzel bir hayat kurmak istiyorum kendime. Bosandigimiz an borclarin yarisi bana yüklenecek, calisip onlari ödemek hayatima ceki düzen vermek ve yine eskisi gibi kendime bakmak istiyorum. Ben cok hayat dolu bir insandim icime kapandim disariya bile cikasim gelmiyor artik iki sene icinde yaslandigimi hissediyorum ve esimin degismesi ile ilgili umutlarim tükenmekte....
Bende anlamiyorum arkadasim hala nasil sevdigimi, onu karsiliksiz ve kosulsuz seviyorum ama bu sevgi beni mutlu etmiyor aci cektiriyor. Cikarip atmak istiyorum artik bu sevgiyi.
canım ya çok üzüldüm allah yardımcın olsun ewlenmeden önce warmıydı bu kumar işi yoksa sonramı başladı neden böyle oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?