- Konu Sahibi Antepligelin
-
anne nasıl sahıp cıkmıyor evladına
abı desen sanırım oda aynıı
alıp karsılarına konusamıyorlar mı yaa
yuvan dagılıyor kendıne cekı duzen ver demek bu kadar mı zor
kumar ılletı kotuluklerın bası dıye bosuna dememısler
arkadasım olayların ıcınde olan sensın yapman gerekenıde bılıyorsun
evet zor cok zor olucak ama bu sekılde yasamı hakedıyormusun sen
senınde dedıgın gıbı yalan soylemese herseyı anlatsa oturup cozumu bırlıkte bulursunz
ee adamda buda yok
tamam sen sevıyorsun pekı ya esın sevıyor mu
ayrılmak ıstedıgını bır soyle bakalım tepkısı ne olucak
canım sana böyle davranan birini sevdiğine eminmisinCanim söyledim zaten. Hatta dün gece annemlere gidecegim diye ciktim evden pesimden bile gelmedi önce arkadaslarin evine gittim dert yandim, onu cagirdilar konusup akil vermek icin gelmedi. Karin burda dediler, nerde olursa olsun beni ilgilendirmiyor dedi. Sonra annemlere geldim ve burda kaldim. Henüz annem türkiyede bu aksam gelecek annemlerinde haberi yok henüz.
adamın umurunda bile değilse sende boşver gitsin derim...ona şöyle okkalı bir ders vermenin zamanı çoktan gelmişte geçiyor bile..bu ne canım böyle evlilikmi olur!! kendinin değerli olduğuna ve bundan sonrası için kendine güvendiğni söyle kendine..hayat bitmedi hala..evlendin diye,sonuna gelmedinki..eğer bir yerlerde dur demesini bilmezsen bu duruma ileride daha büyük sayiatlar vericeksin gibime geliyor..çocuk falanda girdimi işin içine,işte o zaman daha çok düşünmen gerekecek..içindeki gücü bulup çıkarmazsan sorunlarına asla çare bulamazsın,bütün güç sende...sağlıklı kararlar alman dileğiyle..
bu kadar sıkıntı göz yası üzüntü bir yerden sonra
seni sağlığından eder hem beden hemde ruh sağlığı ve sakın hamile kalma
ayrıca seni aldatıyo olabilirmi böyle illetler baska kötülüklerede yol açabilir
hiç süphelendin mi
Yok arkadasim nerdee. Herzaman bir cocuk istemisimdir ama esimin kazanci zaten cok az benim cocuk yapma gibi bir lüksüm hic olmadi calismam gerekiyordu. Cünki onun kazandigi giderlerimize bile yetmiyordu bile. üstüne birde kumari geliyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?