Ayrilmaz ayrilmaz gelen kişi kafamı kariştirdi

Aslii222

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
193
226
103
Hanımlar iyi akşamlar ,

Geçtiğimiz hafta 3 yıllık ilişkim bitti. Tabi ki de üzüldüm fakat benim için çok büyük bir yıkım olmadı. Çünkü zaten aylardır aramız bozuktu, bitti bitecek pozisyondaydi. Hatta kısa süre önce ayrılmış fakat tekrar barışıp bi kere daha denemeye karar vermiştik fakat olmadi kesin olarak bitirdik.

Bu ilişkim bittikten 2 gün sonra önceden beri tanıdığım fakat çok samimi olmadığım biri bana, benden çok hoşlandığını fakat daha öncesinde sevgilim olduğu için açılamadığını söyledi.

Şöyle bi durum var ki ben 21 yaşındayım bir aksilik olmazsa bu sene mezun olacağım, bana açılan adam ise 28 yaşında işin gücünde biri. Çok derinlikli tanımasam da daha önceden tanıdığım biri dediğim gibi. Hayat görüşümüz, tarzlarımız aynı o acıdan bi sorun olmaz gibi duruyor ama emin olamam tabi ki. Yakışıklı da biri.

Kendisine açıkça, her ne kadar şu an depresyonda olmasam da, eski sevgilimle aylardir aramız bozuk olsa da, resmiyette uzun ilişkimin daha yeni bittiğini, şu anda tekrar ciddi bir ilişkiye başlamanın doğru olmayacağını söyledim. O da bana "Yanlış zamanda karşı karşıya gelmiş oldugumuz için bizi hemen silme. Söz veriyorum seni sıkıştirmayacagim, beklerim seni. Mesafeyi koruyarak görüşelim, iyice tanıyalım birbirimizi bi süre" dedi. Ben de yaş mevzusu olsun diğer mevzular olsun tanıdikca karar vermeye, uzun bi süre kesin karar vermemeye karar verdim.

Peki siz ne diyorsunuz bu yaş konusunda? 7 yaş çok mu? Ya da 21 yaş kendinden 7 yaş büyük biriyle ilişki yaşamak için genç bir yaş mi? Elalem ne der diye düşünmemek lazım biliyorum ama sizce bu durum uygunsuz karşılanır mi? Çevreden gelen tepkiler çok yıpratıcı olabiliyor bazen çünkü.

Teyzeme üstü kapalı citlatir gibi oldum bu durumu. 10 yaşa kadar yolu var, üstü fazla olur dedi. Annem babam ve yakın arkadaşlarım nasıl tepki verir bilmiyorum. Özellikle ailem önemli :( Bizim ailede hic bu kadar yaş farkı yok, maksimum 2-3 yas oluyor. Ne der acaba bizimkiler...

Önerilerinizi bekliyorum.

Yaşta hiç sıkıntı yok,
20 olsa tamam da 7 ne ya hu,
Uygun diyorsunuz yani? Normalde evet haklısınız ama acaba 21 yaşında bir genç kızın 30a yakın biriyle ilişki yaşaması abes karşılanır mi diye dusundum. Hani 30-37 olsa tamam da. Bi de bizim ailede herkes yaşıtlariyla birlikte ne hikmetse. Nasıl karşılarlar bilmiyorum.

Ay 7 yaş aksine tepkiyle karşılanma değil çok ideal...Size amca gibi filanmi geldi anlamadımki:)
Hahahaha yoo aksine yakışıklı yahu ne amcası. Ben kendi yaşım mi genç acaba diye düşündüm de büyük biriyle ilişki yaşamak için. Ama gördüğüm kadarıyla yanlış dusunmusum burada normal karşılandı :)

Hahahaha yoo aksine yakışıklı yahu ne amcası. Ben kendi yaşım mi genç acaba diye düşündüm de büyük biriyle ilişki yaşamak için. Ama gördüğüm kadarıyla yanlış dusunmusum burada normal karşılandı :)
Canım ne tepkisi yaa..Evlilik için ideal bir yaş hatta.a

yaştan ziyade ilişki yeni bittiği için bira dinlenmek daha iyi gelicektir sizin için. öyle de yazmışsınız zaten :)

Back
X