- 28 Mayıs 2011
- 1.353
- 1.171
- 333
- 32
Siz ayrılırsınız hanımefendi hadi!.Canı sıkılmış belli ki :)
Ayril demedim ama yinede memnun etmedi yorumum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ayrılırsınız hanımefendi hadi!.Canı sıkılmış belli ki :)
Ayril demedim ama yinede memnun etmedi yorumum :)
İyi misiniz? :)Burda erkek üye yasak ama @Mune
Siz sorun diye.Offf
Ne diye konu açtın öyleyse
Niye ayrılmayı düşündün?
Ozaman takip edin, siz daha iyi tanırsınız, her erkek ilk gördüğü kadına atlayacak diye bişey Yok. görüşmeler ilerler ve sizi rahatsız edecek boyuta gelirse ayrılırsınız, belki de gerçekten sadece bu iş için görüşüyorlar, hemen kestirip atmayınAçıkçası aldatacak olsa görüşeceğini söylemezdi. Birine borç verdi sevgilim ve geri alamadı. İcraya vermek için ne yapması gerektiğini vs sordu kız hukuk okumuş çünkü.
Valla canim her koyun kendi bacagindan asilir benim canimi acitana Ben hic Acimam sevgilim degil cocuklularimin babasi olsa bile benden uzak dursunSize bir öneri büyük konuşmayın.
Dün haber verdi bugün görüştüler. Kızla azönce otobüs beklerken selam söyle dediğini duydum bir de konuşmak isterse telefonu verebilirsin demiş beni aradığında. 3 kez aramış oldu kızlayken yani. Nereye gitse haber verir arar, arkadaş edinmeyi seven bir yapısı var önyargılı yaklaşmak istersen her türlü şuan olumsuz bir konumda fakat tanıdığım için kestirip atmak istemedim tavırlı konuştum yanıma geldiğinde ciddi ciddi konuşmayı düşünüyorum.Bence kızdan hoşlanmış ve buluşmaya hayir diyememis. Ama vicdan azabi hissettigi icin size de söylemek istemis. Simdi durumu masumlastirmaya calisiyor, bence gerçekten de aralarında su anlik bir iliski yok ama kisa zaman içinde olmasi muhtemel. Olayi öyle guzel yumusatmis ki ayrilmaya kıyamıyorsunuz ama bu bir aldatmaya tesebbustur benim gözümde. Ki gerçekten niyeti cok temiz olsaydi gitmeden once size haber vermesi gerekmez miydi? Ben bir yuz yuze buluşup tesekkur etmek istiyorum ama ne dersin diye. Bence ayrilma sebebi. En azindan bir daha asla guvenmeme sebebi.
Bende sizin gibi düşünüyorum o yüzden konu açtım sizin gibi mantıklı bir kaç yorum gelir diye ama resmen azarlamak için bekleyen bu gibi konulardan beslenen değişik insanlar var. Attığı her adımı bana söyleyen ve aşırı özgürlükçü felsefik düşünen bir insan karşımdaki diğer erkeklerden farklı tutumlar sergiler öyle kıskanma huyu vs yoktur mesela. Bu yüzden de direkt art niyetli yaptığını düşünmüyorum.Ozaman takip edin, siz daha iyi tanırsınız, her erkek ilk gördüğü kadına atlayacak diye bişey Yok. görüşmeler ilerler ve sizi rahatsız edecek boyuta gelirse ayrılırsınız, belki de gerçekten sadece bu iş için görüşüyorlar, hemen kestirip atmayın
Evet öyle biri değil olsa buraya konu açmadan kendim kıyameti koparmıştım zaten :) huylarını bildiğim için mantıklı düşünmeye fevri hareket etmemeye çalıştım ki görüştüğü kişinin yanında da aradı sırf içim rahat olsun diye kendince...Bence ortada bir sorun yok. Yani sen daha iyi tanırsın ama erkek arkadaşın flörtöz bir tip değilse gerçekten teşekkür mahiyetli bir kahvenin bir sakıncası olmaz.
Ok by.Şuraya eleştireye yoruma açık olmayanlar konu açmasın ya.
Mesela bu üye gibi.Ok by.
İfade size ait, Ayrıca size verilen cevapları terslemek için ve hıncınızı Sizi ciddiye alıp cevap veren insanlardan çıkarmak için konu açmış gibi bir halimiz var, epey kişiyi terslemişsiniz.Bir erkek olarak maalesef gözüm kapalı güvenemiyorum bir yandan da ne istediğini bilen biri olduğu için içimi rahatlatmak istiyorum ama olmuyor.
?
Açıklamanız iyi oldu bende üstteki üye sanmıştımMesela bu üye gibi.
Tebrikler,bildiniz!İfade size ait, Ayrıca size verilen cevapları terslemek için ve hıncınızı Sizi ciddiye alıp cevap veren insanlardan çıkarmak için konu açmış gibi bir halimiz var, epey kişiyi terslemişsiniz.
Evet öyle biri değil olsa buraya konu açmadan kendim kıyameti koparmıştım zaten :) huylarını bildiğim için mantıklı düşünmeye fevri hareket etmemeye çalıştım ki görüştüğü kişinin yanında da aradı sırf içim rahat olsun diye kendince...
Aynen katiliyorum ayrica cok saygisizca yorumlara cevap yazarak aldatilmis olmanin sinirini bizden cikariyor:)Mesela bu üye gibi.
Evet iyi olmuş bu yorumu yapmanız da. Esprituel kişiliğinizi gördük.Açıklamanız iyi oldu bende üstteki üye sanmıştım![]()
Açıklamanız iyi oldu bende üstteki üye sanmıştım![]()
kızın yanında istersen konuş demese iyiymisnormalde rahat bir insansa soru yok o zaman .aynı şey benim başıma gelse paralardim o adami ama neyseÖyle küçük fikirler peşinde koşmaz kıskandırmak gibi.. Aynı durumu ben yapsam sıkıntı çıkarmaz rahat bir insan ve bana çok güveniyor. Hatta şuan kızın yanında aradı konuşmak istersen veriyim dedi hayır dedim.
Kız söylemiş konuşmak isterse konuşalım diye bende ne gerek var ya diye tersledim.kızın yanında istersen konuş demese iyiymisnormalde rahat bir insansa soru yok o zaman .aynı şey benim başıma gelse paralardim o adami ama neyse