Ayrılsam mı ne yapacağımı bilmiyorum :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar yine bir tartışmayla ilişkimiz çok kötü derecede yıprandı
Sevgilim aşırı kıskanç biri ve ben hep bundan dolayı şikayet ediyorum.
Artık delirecek duruma geldim ve sanki bir çıkmazdayım.
Sürekli isteklerimi engelliyor.
Beni çok seviyor bundan çok eminim aslında.
Önceden bir sürü kıskançlık yapmıştı önce facebooktaki erkekleri sildirdi bişey demedim,sebebiyse erkeklerle laubali konuşuyormuşum(!)
Sonra arkadaşlarla club'e gidecektik sen oynarsın erkekler bakar öyle yerlere gitmeyelim dedi tamam dedim.
Rap kaydı yapacaktım yakın bi erkek arkadaşımla(artık sevgilim izin vermio eskisi gibi konuşamıyoruz) onu yapma dedi tamam dedim en büyük hayalime yaklaşmışken ondan da vazgeçtim.
Şimdi uzun süre önce badminton(spor dalı tenis gibi) oynuyordum ve burda bir badminton hocası ile tanıştım üniversiteye takıma beni alacağını söyledi.Bunu duyunca dünyalar benim oldu öyle sevindim ki anlatamam ama sevgilim ona da karışıyor maçlarda kısa şortlar giyecekmişim erkekler bacaklarıma orama burama bakacakmış ya diyorum bi kere o maça gelen erkekler spor izleme amacıyla geliyorlar zaten kaç kişi geliyor hem erkekler bakacak düşüncesiyle istediğim spor dalında hemde üniversite takımında oynayacakken neden senin demenle bundan vazgeçeyim diyorum anlamıyor.
Bende dedim ki ya beni böyle herşeyimle kabul edersin yada çeker gidersin dedim.Gözleri doldu bugün hatta ağladı yapma gitme şu spora, aşkımızı böyle mahvetme falan dedi. Yeter dedim senin yüzünden nelerden vazgeçtim bana destek olacağına köstek oluyorsun ayrılalım dedim.İki hafta düşünelim madem falan dedi şimdi msjlar yazıyor ne olur gitme o spora ben seni çok seviyorum badminton yüzünden ilişkimizi bitiremezsin falan.
Ama bıktım artık herşeye engel oldu ben senelerce bu fırsatı bekledim geri çevirmek istemiyorum napcam bilmiyorum senağlama senağlama :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatında senin için önemli bulduğun fırsatları kimse için tepme derimm!!!

valla bana kalırsa dogru bır hareket yapmıssın arkadasım ınsanların hayallerı olur tam onlara bu kadar yaklasmısken vazgecmek ne kadar dogru
sen de ona sunu sorsana hulyalı hıc dusunmuyor musun senın ıcın bızım ıcın vazgectıklerım benım ıcımde hep ukte olarak kalıcaklar bır gun sırf bu yuzden hayallerımı yapamadıgım ıcın senı suclayacagım aklına gelmıyo mu? bu sekılde mutlu olabılıyorum ben gormuyor musun dıye?
ınsanlar bırbırlerının hayallerını ne kadar kolay sılıp atabılıyorlar yahu.
badmınton yuzunden askınız bıtmıyor merak etme canım onun bu yok edıcılıgınden dolayı askınız bıtıyor ve o bırseyler yapmaz kendısını duzeltmezse sen hayallerınle onun arasnda bır secım yapmak zorundasın. kaldı kı kararını vermıs gıbısın sanırım zaten.

bana şunu yazdı
"hayallerininde benim için senin kadar değeri var ama bunun için herşey bitecekse bitsin ben içmeye gidiyorum hadi iyi geceler"
ya nasıl içmeye gidiyorum diyebiliyor bana hiç içki içmediği halde üzülecek ağlayacak şimdi biliyorum onun üzülmesi yüreğimi parçalıyor benim mahvediyor
Allah'ım nasıl çıkmazdayım ben yaaa çok kötüyümmmm ((((((

e degerı varsa degerLı gıbı davransaymıs sakın alttan alma bak bundan sonra aranız duzelse dahı hayallerınden vazgecebılcegını gordugu ıcın ısrarları sureklı devam eder. senın hayallerınde o da var eger ıstıyorsa hepsını bırlıkte kabul edecek bunun başka yolu yok.

aradı ve konuştuk herşeyi bundan dolayı bitirceksen bitir dedi
bende dedim ki ben o kadar fedakarlık yaptım bu ilişkinin devam etmesini sağlayacak tek kişi sendin senden sadece bir defa bunu bekledim ama bunu yapmadın dedim ve sanırım herşey bitti ((

yokmu başka düşüncelerini paylaşacaklar (

hayat senın dunyaya bır kez gelınıyor...
deger bılmez ve fedakarlık yaptıgın halde uzuyorsa.kım olursa olsun...
deger bılmıyorsa..ve kalbın kırılmışsa...degmez...
cunku hayatta tek onemlı ınsan sensın...hiç kımse senın kadar degerlı ve onemlı degıldır...
sevgınde degerlı ...bı o kadar ama gormuyorsa...
ınan degmez...evet ınsan uzulur ama artılar ve eksılerde ınsana yön verır canım...

canım ya bence bıraz olsun dogru bırsey yapmıssın
anladıgım kadarı ıle gayet yeteneklı ve sosyal bır kızsın
eger bu yeteneklerın kısıtlanırsa solarsın canım
hayattan zevk alamazsın
o hep alttan alınmaya alıskın yıne senden yapmanı beklıyor
daha nereye kadar alabılırsın kı
zaten sende ısyandasın
hakkınızda hayırlısı olsun
bence msjları oyun bozan msjlar
yanı şu demek ıstedıgım eger 2 hafta hıc sesını cıkarmadan
sana " ben kabul edemıcem boyle " yada " senı boyle kabul edecegım " dese daha ıyı olurdu, şimdi sureklı suclu psıkolojısıne dusurmeye calısıyor
yanı aslında sporu obje olarak gosterıp kendı karakterındekı ve ılıskınızdekı baskın olan kotu huyunu bastırmaya calısıyor gıbı geldı bana

Baştan vermişin ipi allah yardımcın olsun

Kızlar hepinizin cevabını okudum çok sağolun beni desteklediğiniz için
Bugün sabah msj yazdı bundan sonra her zaman sana destek olacağım istediğin sporu yapabilirsin(sanki izin aldım :dilcikar:) dedi.
Zaten ailesinin yanına gidiyor şimdi yolda okul tatil olduğu için gidiyo finallerde bitti
bakalım bundan sonra neler olacak bende ona şunu dedim kararından emin misin sonra aynı konu hakkında tartışmayalım dedim eminim tabiki dedi laelaelaelaelae
Siz olsaydınız devam eder miydiniz peki ben sevdiğim için objektif karar veremiyorum da :uhm:

canım bir kere sen bu ilişkiyi sevdiğin sporu yapmak için bitirmiyorsun... bence burda bir yanlış anlama var... arkadaşına bunu anlatman gerek... o seni sevdiğinde sen nasılsan öyle kalmalısın... elbette bazı fedakarlıklar yapılır bir ilişkide ama kişilikten asla ... düşünsene bir gün ilişkinin bittiğini ne yapacaksın ?

tüm hayatını kaplamış bir ilişki ; kişisel zevklerinden ; arkadaşlarından uzaklaştırıldığın bir ilişki...

ilişkin ne kadar yolunda giderse gitsin yapman gereken her zaman ondan başka bir hayat sürdürmektir... en güzel ilişki bile bitebiliyor... işte o zaman ayakta kalabilmek için tutunabileceğin kendine ait bir hayatın ; hayallerin olmalı...

bu son duruma göre son bir şans verebilirsin... ama bu arkadaşın kişiliğinde var anlaşılan... spor konusunda sana bir söz vermiş ama aynı kısıtlamayı başka bir şeyde yaptığı anda arkana dönme bence...

sen bir bireysin ; ve bu hayatta sadece onun sevgilisi olarak var olmak isteyeceğini sanmıyorum...

bir süre gözlemle ; bakalım neler olacak ...

Bir yazı vardı Rağmen Sevgi diye ,Google da araştır istersen bi çıkar yazı,3 tür sevgi varmış,bu yazı benim çok hoşuma gitmişti,senin durumuna uygun olduğunu düşündüm.
1-Eğer türü sevgi 2-Çünkü türü sevgi 3-Rağmen türü sevgi

Sevmek,aşk insanı mutlu eden,özgürleştiren bir şeydir,ilişki de kendin olabildiğin sürece mutlusundur,sen yaptığın fedakarlıklarla ilişkide çok taviz vermişsin zaten,kendin olduğun hobilerinden,uğraşlarından,arkadaşlarından vazgeçmişsin ,eğer seni gerçekten seviyorsa badminton,rap kaydı v.s bunlar engel teşkil etmez sevginize,yanında olur diye düşünüyorum,benim için onu bırak bunu bırak nereye kadar,sen bunları yapma ben seni seveyim,çok özgüvensiz geldi bana ,ama o bunu badminton yüzünden beni terketti,bana tercih etti olarak algılayacak,bu düşünceyi değiştirebilirmisin?

son yazdığını görmeden yazmışım,erkek arkadaşın doğru olanı yapmış bence ,hatasını anlamış gibi ,bundan sonra yaşadıklarınız gösterecek gerçekten seni anlayıp anlamadığını,bir süre gözlemlersin,söylediklerinin tersi bişi yapmazsa sorun yok .

pekçok uğraşın var ne küsel, kendini geliştirmeyi seven bi insansın belli ki..
anlattıkların doğrultusunda şöyle bi resim gözümde canlandı: sen dallı budaklı yemyeşil bi ağaçsın, sevgilin de balta.. her hamlede senin bi kolunu kırıyo ve sonunda seni bi keresteye çeviriyo..
bilmem anlatabildim mi..

merhaba canım..
ben sana tek diyecegım ipleri onun eline verme bidaha bak nasılda yola gelıyor..
senı çok sevıyor sende onu çok sevıyorsun ..
bence ondakı bu sevgı artık bi alışkanlıga neden olmus ve senı kaybetmekten çok korkuyor
oyuzden sureklı senı aklınca sıkıya cekıyor..
benım eşimden öncekı sevgilim tam senın anlattıgın gibi biriydi vee ben artık illallah cekmıstım..
pazara gitme,evden dısarı çıkma,,dersten sonra dırek eve gel.. saga bakma..nedne saga baktın... bilmem nee...
ayrılmak istiyorum dedım zamanda mesela 250kontor mu alıyor hepsını msj için bana atıyordu ve ben ikna oluyordum 1hafta canım cıcımlı gecıyordu sonra yine kısıtlamaları baslıyor ve artık benı boguyordu..
ben memleketımden okudum o baska ilden gelmıstı.. (2yıllık ilişki 4yılda anca bitti)
sevmıyordum artık emındım ayrılalım dedım kabul etmedı.. bırakcaksın dedım hayır benı s evıyorsun sen dıyoryaa, allahım neler cektım 2yıl boyunca savcılık polis ... sen dusun .. ben yasadıklarımı burada anlatıpta senın konundan uzaklasmak istemıyorum canım

suan berabersınız güzel...
ama ilerisi için kestırebılıyormusun sen?
yine aynı kıskanclıklar olupta senı bogmak isteyecektir yada soyle demek lazım yine aynı baskılar olacaktır ..
hep sen fedakarlık yapacaksın ...

kısacası senın anlattıklarını okuyunca 6 yıl oncesıne gitmiş kadar oldum...

senın için hayırlısı olsun tatlım.. a.s.

valla canim bu kadar kararindan donen bir adam da kusura bakma bana pek akilli mantikli biri gibi gelmiyor. adimlarini dikkatli at oyle ki sen bisi yapmak istediginde basina bisi gelirse yaa bak ben sana solemistim boyle oldu dizini kir evinde otur diyemesin sna
sahsi kanaatim beyfendiyi tanimam ama bu dusnce yapisina sahip birisinden daha iyilerini hakediyosun.

ayrica simdi izin verme meselesi de neden izin vermis altini bir arastir senin ayrilmandan korkutugu icin mi yoksa normli olmasi gerekeni bu oldugu icin mi? ustunu ortersen yakin zamanda sen yeni bir hayaline kavistiginda ayni seyleri yasaman mumkun.

Bir büyüğün olarak erkek arkadaşına fazla taviz vermemeni tavsiye ederim. Daha ortada fol ve yumurta yokken sana bu kadar yasak koyan bir insan evlenince neler yapar düşünmek bile istemiyorum. Sen taviz vermeye devam edersen karşındaki daha fazlasını istemeye başlar.
Bırak içiyorsa içsin, ağlıyorsa ağlasın, içmeye gidecek olan adama mesaj çekip ben içmeye gidiyorum deyip duygu sömürüsü yapmaz.
Aklının ve mantığının söylediklerini sakın erteleme.

iyi de olay spordan vazgeçip vazgeçmemek değil ki...
adamın herşeyi kısıtlaması... hayallerini engellemesi.
hazır spor olayına ikna olmuşken her yönden bastır bence...

bu erkeklerin kıskanclıkları beni öldürecek yaaa
hep böyle yapıolarr..
her hevesi kursakta bırakıolar..
ama ne onlarla oluo ne onlarsız...
canımm onu bu kadr sevioken ondan ayrılırsan eminim o sporunda anlamı kalmicak..
ii düşün canımm hakkında en hayırlı kararı ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…