Kızlar canlarım benim hemen de derdime derman olmaya çalışmışsınız :1hug:
Bende düşündüm ve şunu dedim sevgilime
ben artık kendim olmak istiyorum daha ne kadar senin istediğin biri olarak yaşayabilirim ki,
hem beni ben olduğum için sevmiyorsan ne anlamı kalıyor hiç sevme o zaman dedim.
Ama tabi dün gece iyice düşünmüş benden ayrılamayacağını istediğim gibi olmamı söyledi
bende eğer bundan sonra bir tartışma daha çıkarırsan bu konularda olacaklara karışmam artık dedim.Tamam istediğin gibi ol seni destekliyorum bundan sonra istediğini yap falan dedi.
Sonuçta ben sevgilisiyim kölesi değilim,hem başından söylemiştim aşırı kıskanç erkeklerden nefret ettiğimi. Hele onların kulu kölesi olan kendini ezdiren kadınlara ne demeli. Madem o da beni seviyor olduğu gibi kabul etsin değil mi???
Etmiyorsa eğer zaten bu ilişki yürümez. Birde bazı kişiler kıskansın beni diyor ve kıskandığı için kendini çok sevdiğini sanıyor hayattan elini eteğini çekip erkeğe bağımlı oluyor.
Nerdeyse bende sevmediğim kadın tipine dönüyordum gzzzd arkadaşımızın dediği gibi gençken gezmicez eğlenmicez yaşlanınca mı yapcaz hem en sinir olduğum şey ailemin karışmamasına erkek arkadaşımın karışmasıdır. kötükedihüso
Ayyy çok konuştum ben herhalde yaa :bbo:
Şimdiye kadar yazan arkadaşlara tşk ediyorum. a.s.
Bu seferde sevgilim sende bişey var sen bişey mi saklıyorsun gibi mesajlar gönderiyor Allah sonumuzu hayır etsin kafamçokkarıştı
Tabi başka arkadaşlardan da yorum bekliyorum kaydirigubbakcemile5