Ayrilsam nasil olur ki

azrekn11

Feryada Gücüm Yok Feryatsız Duy Beni
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
213
124
23
Nisanlilik sevgililik doneminde dahi kavga edip barisan gel gitleri olan bir cifttik ama derler ya ne senle ne de sensiz ikimiz de bu durumdaydik kac defa ayrilsak ya o barisir yada bn barisirdim yuzyuze gelsek annda yumusardik hala da oyle

Esim cok sinirli agresif bi insan kavga annda bni konusturmaz bile sus sus sus tahammulsuz biraz ilgisiz. Kavgadan sonra gonul almayi da bilmez bi saat sonra hic bisey olmamis gibi davraniyor bide arkadad cevresi cok fazla geceler 3 lere kadar icmeye gidiyor en az haftada 2 gun abisiyle konustum sagolsunlar 2 hafta geldiler kv de kaldilar cekip bi kenara konusmus abisi esimle. onlar varken gitmedi desem yalan olmaz ama onlar gdnce yine basladi

Oyle bi bagimliligi da yok ramazan ayi boyunca hic icmedi. Gitme diyorum dinlemiyor bazen dukkani kapatp bnden habersz gidiyor evden gidecek olursa kapiyi falan kitledim bi kac kez daha ne yapam bilmiyorum.

Kv durumunu bilen bilir onun yuzunden evde basbasa da kalamiyoruz ne bileym bazen bosa yasiyormusum gibi geliyor annemlere gitsem akillanir mi diyorum yoksa ters mi teper cunku inat ve tukurdugunu yalamayan bi insan. Tamamen bosansam ayni mahalledeyz evlerimizin arasi 300 metre falan. Bebegimiz de var babaya cok duskun. Isini de yeni kurdu stresli diyorum ama ne bileym kafam cok karisik. Tek istedigim biraz saygi biraz sefkat konusamiyoruz bile hmn susturuyo bnde ya msj atiyorum ya mektup yaziyorum hatasini anliyo ama sonra yine ayni daha nereye kadar gideriz bilmiyorum..

Blöf için değil de gerçekten bıktıysan terket. Ayrıca eşlerinizi de arkadaş çevresi çok fazla bahanesine sığınmayın. Evlenmişsiniz çocuğunuz var ama adam bekar hayatı yaşıyor. O evlenmemiş siz evlenmişsiniz sadece

Bebeğinizin babaya çok düşkün olduğunu belirtmeniz iyi olmuş. niyetinizi az çok anladım sanırım. Aynen devam bacım. Hiç kafanı bulandırma.
Babaya çok düşkün fiks zaten bu konularda, babasına düşkün olmayan bebek çocuk mu var?

Son düzenleme:
Bebeğinizin babaya çok düşkün olduğunu belirtmeniz iyi olmuş. niyetinizi az çok anladım sanırım. Aynen devam bacım. Hiç kafanı bulandırma.
evliligini bitirme diyosun yani zaten 2 yil oldu evleneli biraz zaman gecse rayina oturur mu acaba her sey

Bebek babaya duskunse duskun yani cocugu da bosamayacak ya.

Sonra gelecekte cocuk buyuyunce "senin icin cektim bunlari senin yuzunden bosanmadim" deyip cocuklarin psikolojisini bozuyorsunuz.

Yapmayin...
Yok oyle biri degilim kimseye sorumluluk yuklemem yuze vurmam cocuk evet duskun ama bnde bi okaar da seviyorum esimi ama yipra dim

Gitmek isteyeni zorla tutamazsiniz ki kapiyi kilitlemek vs.. zor bir adam herhalde konusamadiginiza gore. Benim esim de oyle konussan baska yone bakar seni dinliyorum der 2 dakika sonra unutur vs ..Allah yardimciniz olsun

sevgililik döneminizi şu an ben yaşıyorum galiba.. gururu herşeyden kıymetlidir.. kelin merhemi olsa kendi başına sürer o yüzden size fikir veremicem ama hakkınızda hayırlısı olsun..

Nisanlilik sevgililik doneminde dahi kavga edip barisan gel gitleri olan bir cifttik ama derler ya ne senle ne de sensiz ikimiz de bu durumdaydik kac defa ayrilsak ya o barisir yada bn barisirdim yuzyuze gelsek annda yumusardik hala da oyle

Esim cok sinirli agresif bi insan kavga annda bni konusturmaz bile sus sus sus tahammulsuz biraz ilgisiz. Kavgadan sonra gonul almayi da bilmez bi saat sonra hic bisey olmamis gibi davraniyor bide arkadad cevresi cok fazla geceler 3 lere kadar icmeye gidiyor en az haftada 2 gun abisiyle konustum sagolsunlar 2 hafta geldiler kv de kaldilar cekip bi kenara konusmus abisi esimle. onlar varken gitmedi desem yalan olmaz ama onlar gdnce yine basladi

Oyle bi bagimliligi da yok ramazan ayi boyunca hic icmedi. Gitme diyorum dinlemiyor bazen dukkani kapatp bnden habersz gidiyor evden gidecek olursa kapiyi falan kitledim bi kac kez daha ne yapam bilmiyorum.

Kv durumunu bilen bilir onun yuzunden evde basbasa da kalamiyoruz ne bileym bazen bosa yasiyormusum gibi geliyor annemlere gitsem akillanir mi diyorum yoksa ters mi teper cunku inat ve tukurdugunu yalamayan bi insan. Tamamen bosansam ayni mahalledeyz evlerimizin arasi 300 metre falan. Bebegimiz de var babaya cok duskun. Isini de yeni kurdu stresli diyorum ama ne bileym kafam cok karisik. Tek istedigim biraz saygi biraz sefkat konusamiyoruz bile hmn susturuyo bnde ya msj atiyorum ya mektup yaziyorum hatasini anliyo ama sonra yine ayni daha nereye kadar gideriz bilmiyorum..
içmesi dışında aynıydık sizinle , sinirli, agresif , kavgadan sonra bisey olmamış gibi devam eden , meselenin üstüne gitmeyen biriydi , beni ona bağlayan tek şey beni sevdiğini bilmemdi meğerse kendimi kandırmışım .
Annesi bacısı kanına girdi senden soğudum diyip bitirdi . Halbuki neler neler planlıyorduk hayatımızla ilgili , aileme 2 yıldır bitirdim kafamda demiş o zaman bu kadar mücadele neydi , bu kadar tedavi neydi , bir kere bile yatagimizi ayirmadik bu neydi .
Aklım almıyor asla ..
sonuç bittik.
Koca bir hiç kaldı elimde

Bence siz boşanmazsınız,o yüzden blöf yapmayın.Eşiniz peşinizden gelmez çünkü.

Boşanmak için evden ayrılır insan diğer türlüsü ancak boş yıpranışlar....

Back
X