ayrım yapan kayınvalide

kızlar bana güç verin nolur o kadın karşısında ayakta durayım gulebileyim ... çünkü eve gidince yine karşılaşcam güçlü durmam lazım ...

Iyi de siz ne yapabilirsiniz ki? Kendi anneniz degil birsey degil. Kalkip size "ogullarimla benim aramda sen ne karisiyorsun" derse. Esiniz de gelip gidip size sikayet edip söylenecegine aldigi kadar versin, gördügü deger kadar göstersin. Herkes kendi isini kendi halletsin. Esiniz sesini cikarsin kendi konussun annesiyle. Sizde ona buna bakici bul demeyin kendiniz arastirin bulun diyecegim ama 3 aylik bebek zor farkindayim

gerçekten zor hemde şehirden uzak bir yerdeyim komşularıma sordum yan binalara sordum bakkala haber bıraktım zor ses yok şu zaman oldu... aylık ödemelerimiz var işe gitmek zorundayım zor bir sınavdan geçiorum bulunduğum çevreye ilk kez geldim ...

amin canım, çok sağol.cümlemizin evlatlarını inşallah...
Amin inşallah
Benimde 11 aylık bi bebeğim var annem bakıyor sağ olsun
Ama ben anneme bile gel evimde bak diyemedim kendim bırakıp kendim alıyorum ki kendi evi düzeni de aksamasın diye
Hani yaptığım yorumlara art niyetli deniliyo da yapmadığım birşeyi önermiyorum ben

psikolojik sorunu olduğunuzu düşünüorum sözü hukuki bir sözdür bunu biliniz ... isterseniz araştırabilirsiniz ...
15 yıllık avukatım da böyle bir hukuki söz duymadım.cehaletime verip bu sözün dayanağını söyleyerek aydınlatsanız beni çok makbule geçer.
Açıkladığın dayanak aşağıdaki ise onu bir tercüme ederek yazar mısınız?

Son düzenleme:
açıklıyorum eğer bir insana sizin psikolojik sorununuz var diorsanız bu ispat etme yükümlülüğünüz vardır ?

Zordur mutlaka
Gebelikte maddi manevi zor bir dönem
Ama kayınvalide bakmak zorunda diyemeyiz yine de
Allah kolaylık versin, inşallah bir bakıcı bulursunuz
Böylece ne sizin evinizde eltinizin çocuğuna bakılır ne de sevmiyorken kayınvalide ile hergün görüşmek zorunda kalmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…