ayrım yapan kayınvalide

bıde bu cok annelık taslama huyu yokmu
konu sahıbının yasından fazla cocuk buyutmusumdur aynı anda 12 cocuk sorumlulugumdaydı
bu gergınlıkle erken yaslanacak yazık...

bana yazdığı cevapta ne kadar haklı olduğumuzun ispatı.

sonuç odaklı konuşmayın sütünüzü azaltmak nedir ? esas siz uslubunuza dikkat edin sizide görücez demek istiorum çünkü bebeğiniz doğunca belki vicdanınızla konuşursunuz sütünüzüde kesiceğimi sanmam çünkü anne olduğunuzda size şuan bana yaklaştığınız gibi yaklaşmam açık aramak suçlamak yerine daha ılımlı mesaj yazarım ... çocuğuma bakıcı durumuyla ılgılenmıorsunuz ama çocuğu ona bırakmam die kestirip atıosunuz size biri zorla mı mesaj yazdırıo hamileliğin son zamanlarını iyi geçirin zira bu sinirliliğiniz bebeğinize yansıyıo relax olun gevşeyin siz beni üzdünüz ama ben sizin karnınızdakini üzmem kırıcı konuştuysam affola sağlıkla huzurla bebeğinizi kucağınıza almanızı ümid ediorum ... inşallah hayırlı bir bebek olur...Rabbim benim yaşadıklarımı size yaşatmasın ...

ben sizin ikinci çocuğunuzun olmadığını nerden bileyim yahu sadece 2 tane oğlunuz olmayışını söyluyorum ilahi önyargı sen nelere kadirsin sizi tanımam etmem ikinci çocuğunuzun olmadığını yeni öğrendim bildiğim tek şey iki erkek evlat sahibi olmamanız pesss

veren de Allah,alan da Allah...

hanfendı ;
kayınvalıdenızın ayrımcılık yaptıgını dusunuyorsanız ve bu evlılıgınızı etkılıyorsa mesafe koyun gorusmek zorunda kaldıgınızda resmı olun dedım
dalga gecer gıbı resmı olmak dedınız aynen bunu yazdınız

sonrada gelısen yorumları okudum
hem konusma tarzınız hem bakıs acınıza dayanarak sızı haksız buldugumu soyledım
burda bana demedıgınızı bırakmadınız
karsı cevap verdıgımde de bu mesajı yazdınız
psıkolojık sorununuz oldugunu dusunuyorum ve sızınle muhattap olarak sızın gıbı gorunmek ıstemıyorum ...
allah sızınle muhattap olmak zorunda olan herkese sabır versın sızede yardım etsın ne dıyım !

psikolojik sorunu olduğunuzu düşünüorum sözü hukuki bir sözdür bunu biliniz ... isterseniz araştırabilirsiniz ...

annelik taslamıorum ki anne olunca anlarsın die bir söz var ...
ozaman oyle dersın !
bız senınle senın gıbı konussak kafayı yersın burda
ıyı nıyetle yazdık cıldırdın
arkadasa yazdıgın allah vermedıyse 2. cocugu bı sebebı vardır ne demek ya
nasıl bı cumle o !!!!!!!!
nasıl kotu nıyetlı bı ınsansın vallahı korktum senden

Bende kabul etmem
Ama benim çocuğuma bak eltiminkine bakma diyemem, böyle bi hakkı kendimde görmem
Kendi anneme ya da bakıcıya bırakırım çocuğumu, kayınvalidem benim emrimin altında bi personel değil çünkü

durum söyle: psikolojik sorunum var dersen mahkemede haklıysan sen direkt haksız konuma düşüyorsun hakim gözünde de...

böyle bir durumda.ceza alınırsa tam teşeküllü devlet hastane raporu yargıtay'dan geri gönderir mi dosyayı?

acaba o cümlenin nerelere gideceğini biliyor muydu?.eminim ki biliyordu ve kalbi kapkara bir insan kendisi.

acaba o cümlenin nerelere gideceğini biliyor muydu?.eminim ki biliyordu ve kalbi kapkara bir insan kendisi.
Ben kaçırdım görmedim ama sizin bahsettiğiniz gibiyse bile üzülme
Allah gönlüne göre versin , o 'ol' desin yeter ki..

Kayınvalideniz sizin bu tavrınızdan sebep oğluna mesafe koymuştur."evlat değil de gelin ayırıyordur" sebebi ise gün gibi aşikar.konuyu size şakşakçılık yapalım diye açmıyorsunuz.işinize gelmeyen yorumlarda herkese çemkiriyorsanız vah ki o kv'ye .
bakıcı bulmak mesele değil,isteseydiniz bulurdunuz.asıl mesele eltinizin çocuğuna yıllarca bakmış sizinkine de bakmak zorunda diye düşünmeniz.ee bir de bakıcıya para vermek zorundasınız.beleşi varken kim para vermek ister.
toruna bakmak zorundaymış ya annenizin de torunu değil mi çağırın o baksın o zaman.
KK'de kayınvalideler genel olarak sevilmez,ne hikmetse sizin kv'ye hak veriyor çoğunluk acaba neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…