- Konu Sahibi karlarprensi
-
bana yazdığı cevapta ne kadar haklı olduğumuzun ispatı.
sonuç odaklı konuşmayın sütünüzü azaltmak nedir ? esas siz uslubunuza dikkat edin sizide görücez demek istiorum çünkü bebeğiniz doğunca belki vicdanınızla konuşursunuz sütünüzüde kesiceğimi sanmam çünkü anne olduğunuzda size şuan bana yaklaştığınız gibi yaklaşmam açık aramak suçlamak yerine daha ılımlı mesaj yazarım ... çocuğuma bakıcı durumuyla ılgılenmıorsunuz ama çocuğu ona bırakmam die kestirip atıosunuz size biri zorla mı mesaj yazdırıo hamileliğin son zamanlarını iyi geçirin zira bu sinirliliğiniz bebeğinize yansıyıo relax olun gevşeyin siz beni üzdünüz ama ben sizin karnınızdakini üzmem kırıcı konuştuysam affola sağlıkla huzurla bebeğinizi kucağınıza almanızı ümid ediorum ... inşallah hayırlı bir bebek olur...Rabbim benim yaşadıklarımı size yaşatmasın ...dogurdukdan sonra konusalım derken
bence ben dogurdukdan sonrada konusmayalım sız sutumu kesersınızbu nasıl bı usluptur yahu
anne babalar yanlıstır demedım kı ben ?
cocuk yapmak ıcın kımseye guvenerek yapma dedım cunku
sadece bızım cocugumuz degıl onların da torunu demen cok komık onlar senın bekledıgın gıbı sevmek bakmak zorunda degıl
cocugunuza nıye sız veya bakıcı bakmıyor durumuyla ılgılenmıyorum cunku ben dırek sonuc odaklıyım ...
eger kayınvalıdenızın ayrımcılık yapması sızı bu denlı yıpratıyorsa ben careler uretırım bukadar basıt en basta cocugu ona bırakmam
cocuguma bakıp ona emek veren bu yastan sonra cocuk sorumlulugu ceken bı kadının arkasından da ayrımcılık yapıyor dıye konusmam !!!
bence sız takkenızı onunuze alın ıyı bı dusunun bız ondan sonra konusalım ...
kayınvalıdenız bence kocanıza ayrımcılık yapmıyor
kadın sızın bu uslubunuza dayanamıyodur yazık...
hem cocugunuza bakıyor hem cemkırmelerınıze maruz kalıyordur burda oturdugum yerde bana bıle yaptınız
dusuncemde ne kadar haklı oldugumu ıspatladınız
tesekkur ederım
siz kabul etmişsiniz bende etmiorum buraya bunu paylaşmaya geldim size zorlada yorum yaptırmıorum belki sizin yaşınızda sizin gibi düşüncem şuan düşünmüorum eminim sizde düşünmediniz ... iyiki 2 tane oğlunuz yok Allah herşeyi hakkıyla bilendir vermediyse sebebi vardır...
hanfendı ;sonuç odaklı konuşmayın sütünüzü azaltmak nedir ? esas siz uslubunuza dikkat edin sizide görücez demek istiorum çünkü bebeğiniz doğunca belki vicdanınızla konuşursunuz sütünüzüde kesiceğimi sanmam çünkü anne olduğunuzda size şuan bana yaklaştığınız gibi yaklaşmam açık aramak suçlamak yerine daha ılımlı mesaj yazarım ... çocuğuma bakıcı durumuyla ılgılenmıorsunuz ama çocuğu ona bırakmam die kestirip atıosunuz size biri zorla mı mesaj yazdırıo hamileliğin son zamanlarını iyi geçirin zira bu sinirliliğiniz bebeğinize yansıyıo relax olun gevşeyin siz beni üzdünüz ama ben sizin karnınızdakini üzmem kırıcı konuştuysam affola sağlıkla huzurla bebeğinizi kucağınıza almanızı ümid ediorum ... inşallah hayırlı bir bebek olur...Rabbim benim yaşadıklarımı size yaşatmasın ...
ozaman oyle dersın !annelik taslamıorum ki anne olunca anlarsın die bir söz var ...
Bende kabul etmemçocuk anaokulu yaşında ama uyusun gitmesin dien benim dimi ne diosunuz siz yahu aceba kaç defa eltinizin çocuğu sizin evde bakıldı ? iki çocuğun aynı evde bakılması hemde kardeş olmayan ? eminim siz kendiniz teklif edersiniz gelin bizim evde bakın die komik
allah askına gıt hukukı haklarını arapsikolojik sorunu olduğunuzu düşünüorum sözü hukuki bir sözdür bunu biliniz ... isterseniz araştırabilirsiniz ...
ozaman oyle dersın !
bız senınle senın gıbı konussak kafayı yersın burda
ıyı nıyetle yazdık cıldırdın
arkadasa yazdıgın allah vermedıyse 2. cocugu bı sebebı vardır ne demek ya
nasıl bı cumle o !!!!!!!!
nasıl kotu nıyetlı bı ınsansın vallahı korktum senden
Rica ederimçekirge hanım tşk ediorum yorumunuza ...
Ben kaçırdım görmedim ama sizin bahsettiğiniz gibiyse bile üzülmeacaba o cümlenin nerelere gideceğini biliyor muydu?.eminim ki biliyordu ve kalbi kapkara bir insan kendisi.
Ben kaçırdım görmedim ama sizin bahsettiğiniz gibiyse bile üzülme
Allah gönlüne göre versin , o 'ol' desin yeter ki..
Oh çok şükür oğlunuz varmış ben hiç çocuğunuz yok sandımcanım ben 53 yaşındayım.artık şansım yok.allah tek oğluma uzun ömürler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?