- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi karlarprensi
-
hayatımda bu kadar ayrım yapan bir kadın görmedim resmen içsel olarak diğer oğluna bağlı kadın bir oğlunu anlatırken yavrum canım mesela muratım diye anlatan kadın diğerine sadece oğlum ya da ferhat die seslenio yaptığı şeylerin ise haddi hesabı yok bu kadınla nasıl başedicem...
malesef çocuğuma bakıo bakıoda nasıl yani kadın elinden gelse boşan diycek o derece ... çocuğa bakıo die hertürlü tavrı çemkirmeyi hakediorum sanki yaşadıklarımı yazsam roman olur...
KV'nin kimi ne kadar seveceğine sen mi karar vereceksin? Pes...
mesela şu ben hamile olduğumu soyledim sevinmedi bile ... oğlunun birine sürekli güzel sozler soyler kalbi kırılmasın der... biriyle gezmelere gider dolaşır bir kez olsun aklına gelmeyiz ... bizimle yemek yiycekken o aklına gelir onu çağırmamız için psikolojik baskı... bize siz çok eşya aldınız iyisini aldınız nasıl oderseniz ödeyin diyip diğerine ( bizim eşya paramızdan 10 milyar fazla versede) olsun beğenmiş almış der...
inanın mesefami korumak istiyorum eşime ve bana kalırsa bizim çocuğa sadece elalem ne der die bakıo her fırsatta yuzume vuruo çocuğuna bakıorum die benim çocuğum yüzünden diğer oğlunun çocuğuna bakamıomuş kaldı ki diğeri 5 yaşında nerdeyse okul çağında ve ona 2 sene baktı...Mesafe koy arana fazla yüz göz olma.
O evlatlarının sorunu bence
Senin sorunun değil
yalnız ben mağdur oluyorum eşim üzülürken ben onu teselli edemiorum sizin sorununuz sadece sizi mi ilgilendirio çekirge hanım eşiniz mutsuz olunca siz o onun sorunu mu diosunuz komik ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?