ayrım yapan kayınvalide

karlarprensi

varlığı var edene hamdolsun ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
2.986
1.864
133
hayatımda bu kadar ayrım yapan bir kadın görmedim resmen içsel olarak diğer oğluna bağlı kadın bir oğlunu anlatırken yavrum canım mesela muratım diye anlatan kadın diğerine sadece oğlum ya da ferhat die seslenio yaptığı şeylerin ise haddi hesabı yok bu kadınla nasıl başedicem...

samimi olmamakla baş edebilirsin... çok sık görüşmeyin olur biter zorla sevdiremezsiniz ki... bir anne evlat ayrımı bu kadar açık şekilde yapması yanlış tabii

ben de daha beteri var.

İmkanın varsa mesafeni hep koru, vıcık vıcık olursan mutlu olmaz tam tersine mutsuz olursun. Sık sık gidip gelme ama mesafeli bi saygın olsun, eleştirmeye bile çekinsin.

malesef çocuğuma bakıo bakıoda nasıl yani kadın elinden gelse boşan diycek o derece ... çocuğa bakıo die hertürlü tavrı çemkirmeyi hakediorum sanki yaşadıklarımı yazsam roman olur...

Yaptığı şeylerin haddi hesabı yok diyorsunuz..
Sadece birine oğlum birine adıyla sesleniyor diyorsunuz..
Haddi hesabı olmayan şeyler neler?

bana kalsa görüşmek bile istemiorum ama mecburum insanın istenmediğini bilmesi ve buna rağmen biarada olmak zorunda olmak çok kötü...

mesela şu ben hamile olduğumu soyledim sevinmedi bile ... oğlunun birine sürekli güzel sozler soyler kalbi kırılmasın der... biriyle gezmelere gider dolaşır bir kez olsun aklına gelmeyiz ... bizimle yemek yiycekken o aklına gelir onu çağırmamız için psikolojik baskı... bize siz çok eşya aldınız iyisini aldınız nasıl oderseniz ödeyin diyip diğerine ( bizim eşya paramızdan 10 milyar fazla versede) olsun beğenmiş almış der...

yalnız ben mağdur oluyorum eşim üzülürken ben onu teselli edemiorum sizin sorununuz sadece sizi mi ilgilendirio çekirge hanım eşiniz mutsuz olunca siz o onun sorunu mu diosunuz komik ya...

hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.

baktırmak istemiorum ama ben bakarım diyip yakınına taşındık burda tanıdığım kimse yok evimizde merkeze uzak bakıcı bul diorum bulamam diyor kime güvenip evladımı bırakcam ?

Mesafe koy arana fazla yüz göz olma.
inanın mesefami korumak istiyorum eşime ve bana kalırsa bizim çocuğa sadece elalem ne der die bakıo her fırsatta yuzume vuruo çocuğuna bakıorum die benim çocuğum yüzünden diğer oğlunun çocuğuna bakamıomuş kaldı ki diğeri 5 yaşında nerdeyse okul çağında ve ona 2 sene baktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…