- Konu Sahibi Nurcan5635
-
22 haftada bana da aynı teşhis kondu. 2-3 lü taramalarda bir sıkıntım yoktu senin var mı bilmiyorum ama bu durumda tek basına hiçbi şey ifade etmiyor dedi doktorlar ilerleyen haftalarda da kayboluyormus geneldeMrb 19+3 günlük gebeyim kalpte ekojenik odak izlenmesi ne demek bana ayrıntılı ultrasyondan dün sol ventrikülde ekojenik odak izlendi denmiş buda beni telaşlandırdı bilgisi olan var mi konuda içimi rahatlatsa bu nedir ne tür sorunu çıkarır konulmadi gerekir mi bu ekojenik ocaktan hepinize simdiden cok teşekkür ederim
Yok ikili Taramam temiz çıktı ondan sonra ayrıntılı utrasyon yapıldı dün bu izlendi bende panik ve endişe içindeyim ne olsun ALLAH a onu verdigine razıyım sorun var mi yok mu bilmiyorum22 haftada bana da aynı teşhis kondu. 2-3 lü taramalarda bir sıkıntım yoktu senin var mı bilmiyorum ama bu durumda tek basına hiçbi şey ifade etmiyor dedi doktorlar ilerleyen haftalarda da kayboluyormus genelde
Bu ayrıntılı ultrasyon sonuçlarıİnşallah ilerleyen haftalarımızda kaybolur benim de cok canım sıkılmıstı ama iki doktorumda kafaya takılacak bişey olmadığını söyledi. Ciddi bişey olsa ileri tetkik ya da takip isterlerdi. Gönlümüzü ferah tutmaya çalışıcaz inş sıkıntısız gececek bizimki de. Ben ayrıntılıyı tekrarlamayı düşünüyorum ileri haftalarda
buda ikili test sonuçuİnşallah ilerleyen haftalarımızda kaybolur benim de cok canım sıkılmıstı ama iki doktorumda kafaya takılacak bişey olmadığını söyledi. Ciddi bişey olsa ileri tetkik ya da takip isterlerdi. Gönlümüzü ferah tutmaya çalışıcaz inş sıkıntısız gececek bizimki de. Ben ayrıntılıyı tekrarlamayı düşünüyorum ileri haftalarda
İnşallah ilerleyen haftalarımızda kaybolur benim de cok canım sıkılmıstı ama iki doktorumda kafaya takılacak bişey olmadığını söyledi. Ciddi bişey olsa ileri tetkik ya da takip isterlerdi. Gönlümüzü ferah tutmaya çalışıcaz inş sıkıntısız gececek bizimki de. Ben ayrıntılıyı tekrarlamayı düşünüyorum ileri haftalarda
Fetal ekokardiyografi istedi onada randevuyu 9 ekimde verdiler çok.ileri tarih diyorum içim içimi yiyiyor bu yüzden perinatoloji bana 22 haftada fetal ekokardiyografi yaptır dedi devlet hastanesi benim doğumuma 2.ay kala rabdevu verdi ozelde yaptirayim diyorum maddiyatta iyi değil 450 diyor özel.kilinik ozel.hastahane. ise sadece muayenesi 200 lira tetkik 1000 2000 arasidir uygun bir yer bakiniyorum 22 ve 23 haftama denk bir tariheİki raporda da kalptekinden baska sıkıntı yok seninde cnm. Dr ne dedi tekrarlamanı istedi mi ilerleyen zamanlarda
Ami inşaallah allah razi olsun sizde inşaallahBenim kızımda da vardı. Çok şükür sorun olmadı. Ben de cok korkmuştum ama içiniz rahat olsun :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sağol canım inşallah ayrıntılıyı tekrarladın mı?Benim kızımda da vardı. Çok şükür sorun olmadı. Ben de cok korkmuştum ama içiniz rahat olsun :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Benden istemediler onu. Yaptır için rahatlasın özel muayenesine gittim ben doktorun ayrıntılı için 500 lira. Kısacagın baska yerler var ise kıs yaptır cnmFetal ekokardiyografi istedi onada randevuyu 9 ekimde verdiler çok.ileri tarih diyorum içim içimi yiyiyor bu yüzden perinatoloji bana 22 haftada fetal ekokardiyografi yaptır dedi devlet hastanesi benim doğumuma 2.ay kala rabdevu verdi ozelde yaptirayim diyorum maddiyatta iyi değil 450 diyor özel.kilinik ozel.hastahane. ise sadece muayenesi 200 lira tetkik 1000 2000 arasidir uygun bir yer bakiniyorum 22 ve 23 haftama denk bir tarihe
Çok teşekkürlerEndiselenmeyin benin yavrumda da vardı. İki kez fetal eko cekildik yani anne karnında bebeğin kalbine baktılar ve doğuma kadar vardı geçmedi. Dogduktan sonra 3 aylıkken kapandı şu an 6 yaşında hiçbir problem yok. Kendinizi boşa strese sokmayin hamileliğinizin tadını çıkarın.
Cektirdiniz mi inşaallah bu defa sonuç güzel çıkmıştır hayırlı haberleriniz getirirsiniz inşaallahBenim bebişimde de aynı şeyi söylediler. Down sendromluların %20sinde bu görünüyormuş. Ancak tek başına bir şey ifade etmiyor dedi doktorum.
Kaybolabiliyormuş, genelde de kayboluyormuş. Doktorum 32. Haftadan sonra tekrar ayrıntılı çekilirsin bakarız dedi. Bayramdan sonraki.haftalarda çekileceğim.
İnşallah kaybolur, sağlıklı olurlar.
Devlette çektirmek istediğim için henüz çektiremedim, sıra alamadım. Ancak bugün kendi doktorum küçülmüş gibi duruyor dedi. Tek başına Çok önemsediğimiz bu durum değil diye de yineledi doktorum. Ama kontrol ettirmekte fayda var diye de ekledi. Önümüzdeki hafta da sıra alamazsam özele gidip çektireceğim.Cektirdiniz mi inşaallah bu defa sonuç güzel çıkmıştır hayırlı haberleriniz getirirsiniz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?