Ayrıyız, nefes alamıyorum :( Nişan atanlar..

ahhh şu kız çocukları... ne kadar da saf yetiştiriliyoruz
evlenince herşey düzelecek toz pembe olacak zannediyoruz
''sonsuza dek mutlu yaşadılar'' masallarıyla kandırıldık, durduk
yok öyle bir şey, evlenince şu yaşadıklarının bin katı zorluk yaşıyorsun
daha nişanlıyken bunu yapan yarın evlenince sana kim bilir neler yapar
kurtulduğuna şükret ve kendi değerini bil
şu anda zor gelecek ama 6 ay sonra her şeye daha mantıklı bakacaksın.

Tmm

tamamen iletisimini kopar

Whatsaptan filan engelledim zaten normal mesaj atmış şimdi cevap dahi vermedim ne yapmaya çalıştığını da anlamıyorum.. şartele izin yok ama her zaman kısa devre yazmış ya varya neyse..

bak belli ki ana bacı ağızlı bu adam. evlensen sana bir ömür dert tasa. kurtulmuşsun bunları düşün. evlensen çoluk çocuk olsa burdaki kadınlar gibi çocukla boşanıyorum konusu açsan daha mı iyi olacaktı.
her evlilik ta en başından kendini belli ediyor hanımlar..

Uzulme cnm zamanla unutursun hakkinizda hayirlisi olsun senin yasadiklarini bende yasadim ama zamanla geciyor Rabbim yardimcin olsun hakkinda hayirlisini nasip etsin

Bende kınama 1 gün kala attım nişanımı. Bu kadar çok üzülmeyin. İnanın geçiyor. Nişanı attıktan 2 saat sonra hattımı kırdım. İletişiminizi kesin. Aksi halde düzelemezsiniz.

Kabullenmesi zor ama geçiyor geçmesimiz isterseniz. Ki çok denediniz olmadı. Bunda kimse suçlu değil. Başta anaya ablaya bende sayıp sövüyordum ama nişanlım istemese hiçbiri etki edemezdi. O yüzden sizde kimseye kinlenmeyin. Kalbinizi öfke ve kinle doldurmayın.Nişanlınız izin vermese ablası annesi etki edebilir miydi??

Sözün özü insan annesinin babasının ölümüne dahi alışıyor. Sizde alışacaksınız. Hedef edinin. Hayal kurun ve peşinden koşun. İyileşmenizi hızlandıracak. Bu benim için üniversite oldu.

Tamam peki yeniden sevebildiniz mi ?

bende temmuz 2015te ayrildim. ve onunla ayni sehirde oturuyorum zaman zaman karsima cikiyor, inan bana eskisi gibi ona baglilik hissetmiyorum artik. ask degilmis benimkisi bagimlilikmis. o ne kadar yazarsa yazsin caniniz cevap vermek isteyecektir ama yapmayin cevap vermeyin birakin.
evlenmeyecekseniz niye dugun davetiyesinden bahsediyorki ?
domuz degilse afedersin sende aptal degilsin onun kapisina gidecek kadar. ben seni anlarim kizamam sana kismetinde o varsa gelir seni bulur uzulme kendini yipratmaktan baska bisey yapmazsin

Tmm

Konularınızı biliyorum. Herşey sorun edilmiş, defalarca yüz göz olunmuş, araya aileler girmiş ve basiretsiz bir adam var karşınızda.

Balık baştan kokar, hiç hayırlı görünmüyor bu iş zaten.
Bir süre sonra şükretmeye başlarsınız.
İnanın düzgün erkekler de var, biri ile evlenecekseniz bu şansı hak eden birine verin.
Hiçbir şekilde size ulaşmasına izin vermeyin, sonra unutma süreciniz başlar...

Aynen öyle yapıyorum ama bunalıma girdim sürekli uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…