• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrlk acsn nasl yok edeblirim canm yanyor..

ben biraz katı yazıcam kusura bakma...bende zamanında anlaşamadığım için ayrıldım çok acı çektim herşeyin ilkiydi ve bitmişti.2-3 yıl sonra tekrar birlikte olduk ve birbibimiz olmadan yaşayamacağımızı sanıp evlendik.ama ikimizde o kadar pişman oldukki.keşke diyorum şimdi dayansaydımda evliliğimde bugünleri görmeseydim.şunu unutma olmuyorsa olmuyordur.biten bitmiştir asla o kadr da üzülme ve sakın geriye bakma.daha nelerrr çıkar karşına.şu an çok zalimce ve seni anlamıyormuşuz gibine geliyor ama inan birçoğumuz yaşadı bunları.anne-evlat sevgisinden öte bir sevgi yokmuş bu dünyada 28 yaşımda ben bunu anladım.annene sığın onunla paylaş herşeyini vakit geçir ve yanında die şükret hep onunla ol.kollarına sığın orda ağla orda gül.

biten aşkın ilacı yeni bir aşk.....bunu dene..işe yarar..eskisi aklına bile gelmez...boşver o düşünsün...

pardon okumadan yazmıştım.barışmışsın..hayırlı olsun ama dikkat ette sende takılmalık olma bi zaman sonra...yine üzülürsün..

Son düzenleme:
ah ahh bende de aynı dert var.her gördüğümde kalbimin atıslarını ilk günkü gibi hissediyorum ama bitti.bitmek zorundaydı.aynı servisteyiz gün boyu.keske onu görmesem belki hafifler ama o bir tarafta ben bir tarafta sadece bakmakla yetiniyoruz.üzülme zaman bize iyi gelecek.

ben evliyim eşimle2 yıl çıktık ozamanlar ayrılırsak yaşayamam gibi geliyodu herşey okadar güzeldiki onsuz kalmak yapayalnız kalmaktı...Şimdi1yıllık evli sayılırız 3 saat önce çok büyükbi tartışma yaşadık ben oturdum yaım saat ağladım taki onun horlama sesini duyana kadar bunu düşün rahatlarsın canım arkadaşım...

ben evliyim eşimle2 yıl çıktık ozamanlar ayrılırsak yaşayamam gibi geliyodu herşey okadar güzeldiki onsuz kalmak yapayalnız kalmaktı...Şimdi1yıllık evli sayılırız 3 saat önce çok büyükbi tartışma yaşadık ben oturdum yaım saat ağladım taki onun horlama sesini duyana kadar bunu düşün rahatlarsın canım arkadaşım...

Erkekler, bizler kadar ince değiller maalesef.
Üzüldüm.
Aynı olayı bir arkadaşım yaşamıştı :(

gerçekten seven erkek var mı?? karşılıksız ama katıksız? varsa da neden karşısına çıkmaz insanın? illa acı mı çekmek lazım,zaman mı lazım...çekilen dertler sıkıntılar..yalnız geçen koca yıllar hiç mi haketmez bazıları sevgiyi:çok üzgünüm: canı yanan da hep biziz ,kafaları değiştirmediğimiz müddetçe bu böyle ne yazık kiiÇok üzgünüm çoook

zaman herseyin ilaci...
cok klasik olcak belki ama dogrusu bu
allah yardimcin olsun...

eğer kesin bittiğine kararlıysan çivi çiviyi söker canım.. tabi bitme kararı kesin olmalı ayrıca başka birini de düşünebiliyor olmalısın.. olmuyorsa olana kadar zaman :)

bende tecrubeme dayanarak konuşuyorum ... Allah kalbıne öle bi sabır verıcekki sen bile kendine inanamıcaksın evet ilk zaman -lar çok kötü geçicek bılıorum anlaıorum ama snrra azalıcak sana tavsiyem; kendini yenile arkadaşlarınla zaman geçir ailene sıgın emin ol çok yararı olur.. ve sana zarar veren üzen birisini bi süre snra ii anılarını unuttm sadce kötüler kalıcak ve buyuzden de sevgin biticek kalbnde bi yara olarak kalıcak ama unutma kanamıcak sadece izi kalıcak sabret ... yanındyaz bizde cnm ;) senin için dua edıcem :)

Back
X