Doğuma Hazırlık Ayrntl uUtrasonda cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Oğluşun hayırlı uğurlu olsun,bebeğin herşeyi ortada biz bile bariz pipiyi görüyorken doktor ozamanlarda nasıl emin olamamış hayret doğrusu:KK57: bunlar adamı sinir eder şu benzetme lafından zaten nefret ettim. Allah bebeğini sağ salim kucağina almayı nasip etsin.
Aynen aynen canım bi de bana %90 kız demişti 16.haftamda :)

B bicocukbianne benimde 12. Haftada erkeko lma ihtimali yüksek ded. 16 .haftada da cinsiyet be lli değil ded. Bana beni oyalıyor gibi geldi. İlk oğlumu da o doğurttu. Ayrıntılı da kesin konuşur artık

Topigi baştan sona okudum bu ne yahu vallahi kafam karisti kiz Denilene erkek erkek Denilene kiz diyen ne çok doktor olmuş sasirdim.benimde iki kizin bir oğlum var şimdide dördüncü bebisim var ilk ultrason da yaklaşık yirmi haftaya yakindim bakan kadin çok hareketli bacaklari kapamis birşey diyemem dedi zaten girmemle cikmam bir olmuştu ultrasondan bir kaç gün sonra doktorun cagirdi bebegin sağ ayayginda problem görülmüş yamukluk olduğunu tahmin ediyoruz dedi on gün sonrasina tekrar ultrason ayarladi bu arada belirteyim yurt dişinda yasiyorum burada ultrasona doktorlar bakmiyor sekiz dokuz aylik kursla eğitim alinip bu isi yapiyorlar neyse ikinci girişimde kadin çok aktif bir bebek hic birşey göremiyorum ama koza benzetim dedi çok sukurki ayaginda problem yokmuş bebeğim çok ciddi hareketli tikli bir bebek karnima dokunulduğu an kipir kipir oynuyor o yüzden hala cinsiyetini netlestiremedik yarin yine ultrason randevum var bakalim umarim bu sefer çok kiprasmadan gösterir... ben hamileleigimin en basindan beri hep erkek hissettim,ruyalarimda erkek bebek gordum kiza benzetilince çok sasirdim.hissiyatim çok kuvvetlidir diğer cocuklarimda hep bu hissettiğim cikti bakalim bu sefer görebilecek miyim...ama ne olursa olsun saglikli olsun ayaginda problem yokya gemisi önemli değil yarin ultrasondan sonra detaylari yazarim...

mrb arkadaslar bizimde 12 haftada ikili test icin gittigimizde yuksek ihtimal erkek dedi bu haftda yani 17 haftalik gittm kiz dedi arada kaldm bende bidaha 20 haftada gidicem ayrintiliya artik alisverise basliycam ama☺

Back
X