Doğuma Hazırlık Ayrntl uUtrasonda cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
valla diyom ya. bu cinsiyet tahmin yöntemleride hikaye olamaya başlıyor bu anlamda. doğumda süprizler yaşayan olduğu gibi, 11. ve 12.haftada cinsiyetine ne dendiyse değişmeden öyle doğanda var. benim durumum bunun en iyi örneği oacak. tüm yöntemlerin doğruluğu yada yanlışlığı çıkacak herhalde.Çünkü dediğim gibi yaklaşık 9-10 yönteme göre hep kız.ama dr. erkek diyor. bakalım...

Bekleyip görelim canım.Ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olmaları.Rabbim gönlüne göre versin inş.

kızlar bana dr 10 haftalık erkeğe benziyor dedi demiştim burda size.
size sordum çok erken değişmi diye.dün 12 haftamız bitti.
dr gittim kıza benziyor dedi.alaam allak bulak oldum kızlar.erkekmi kızmı.
inşallah son dediği doğrudur oğlum var kızım olsun bitanede.

Canım son dediği doğrudur.İlk haftalarda erken tahminlerde çok fazla yanılıyorlar.Ve ilk haftalarda bütün bebekler erkeğe benziyor.Sonradan cinsiyet tam anlaşılmaya başlıyor.Allah gönlüne göre versin inş.

sütlü gayfe kesin 15 . haftada belli olur canım...

12 de çok yanılma oluyor...

bende 12.haftada ögrendim.benimkindede yanılma olmadı.doktora göre degişiyo işte.bilen biliyo:)))))))))))

inşallah canım allah kalbine göre versin ne kötü bi durum ya banada aynısı oldu en son kız dediler ve hala kız umarım sennde kızdır ve birdaha değişmez.

inşallah canım allah kalbine göre versin ne kötü bi durum ya banada aynısı oldu en son kız dediler ve hala kız umarım sennde kızdır ve birdaha değişmez.

inşallah canım.
sırf bu yüzden dr değiştirmeyi bile düşündüm.
bakalım 2 haftaya kadar kesinleşir.

Canım genelde ben son söylenene inanıyorum.Allah gönlüne göre versin .....

29haftalığım ve dün kızım değil oğlum olcağını öğrendim bu ne şimdi.....

sütlü gayfe 12.haftada ikli testte giriyosun...
15 haftada 3 testte giriyosun..
20 haftada organ sayımı yapılıo giriyosun..
30 haftada giriliyo..
ben hepsindede girdim ayrıntılıya...
cinsiyeti 15 buçuk haftada belli oldu..

Sizinkinin cinsiyeti ne ?

2 kızına ömür versin Allah ve sağ salim kucagına al oğlunu inşallah.
Çok imrendim Allah nazarlardan saklasın.
Tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…