canım walla vişneli dondurma aşerdim:) çin takvimi doğru erkek. sana bendeki değişimleri söyliyim tabi herkezde farlklı ama olsun sadece göbeğim çıktı bildiğin basket topu gibi oldu. hamile kaldığımdan beri bacak tüylerim acaip hızlı büyüdü, yüzümün güzelleştiğini söylüyorlar bütün yaşlılar bana oğlum olcağını söyleimişti.göbek deliğinin altındaki tüyler yukarı doğru,bi de rus takvimi war onda da erkek çıktı bende dr kız dediğinde inanmamıştım tabi alllahın takdiri hep içimden oğlum olcak diyordum ve hiç ummadığımz bi şekilde oğlumuz olcağını öğrendik. sürekli gittiğim dr 3 kez renkli ultrosonda baktı we yanılmış. inşalllah sağlık ve gönlünün istediği gibi bi bebişin olur. değişirse yaz:)selam zeez peki senin hamileligin nasil neleri as erdin birde cin takvimi dogru cikiyormu sende baksana benimde doktor bana kiz dedi ama benim icimden hep erkek gecmisti rüyamda bile erkek cocuk görmüstüm ama hyairlisi tekrar baktiricagim hafta bakalim.
ewet canım ayrıntılı tarama yapıyorlar bana 2 kere yaptılar:) tüm organları tarıyorlarbu ayrıntılı ultrason tarama testinde girilen ultrasonmu?
canım walla vişneli dondurma aşerdim:) çin takvimi doğru erkek. sana bendeki değişimleri söyliyim tabi herkezde farlklı ama olsun sadece göbeğim çıktı bildiğin basket topu gibi oldu. hamile kaldığımdan beri bacak tüylerim acaip hızlı büyüdü, yüzümün güzelleştiğini söylüyorlar bütün yaşlılar bana oğlum olcağını söyleimişti.göbek deliğinin altındaki tüyler yukarı doğru,bi de rus takvimi war onda da erkek çıktı bende dr kız dediğinde inanmamıştım tabi alllahın takdiri hep içimden oğlum olcak diyordum ve hiç ummadığımz bi şekilde oğlumuz olcağını öğrendik. sürekli gittiğim dr 3 kez renkli ultrosonda baktı we yanılmış. inşalllah sağlık ve gönlünün istediği gibi bi bebişin olur. değişirse yaz:)
ben de vişneli dondurma ve limonluya aşerdim.lokum yedim bolbol.hep yaşpastadan tut da künefeye kadar sürekli tatlı tatlı tatlı...bacak tüylerim çok hızlı büyümedi belki de ben farketmedim çünkü tüylerim çok seyrek,ben de güzelleştim,karnım basket topu gibi.süt ve süt ürünlerini tüketemedim pek,içim almadı.ilk 3 ay bulantı kokulara karşı oldu,ama sadece böğürüp gezdim :roflol: çaydan tiksindim.buz dolabımı hiç açamadım koktu resmen bana.başkaları açıp bakıyordu koku falan yok ama ben alıyordum o kokuyu...kumpiri çok severim ben,bir gece yarısı kumpir için ağladığımı hatırlıyorum ama maalesef bana yasak herşeyi yiyemiyorum metionin diyetim varherneyse..ha bide şimdi senden okudum evet benim de göbek deliğimin altındaki tüyler yukarı bakıyor...
dün detaylı ultrasona girdim"yüksek ihtimalle kız "dedi dr.ve bebeğin abul subuk hareketler yaptığını söyledi yani hiç rahat durmamış delikafadulden dün 20+4 de olmama rağmen bebeğimin bazı ölçümleri 20 olarak göründü 4 gün geriden geliyor nasılsa...
ben hamileliğimin başından beri erkek hissettim hala da öyle düşünüyorum...bakalım 3 eylülde de başka hastanede ayrıntılıya gircem orada ne diyecekler...
bende carsamba gunu 2 lı tarama testı ıcın ayrıntılı ultrasona gırdım dr cınsıyet ıcın tahmın ısteıgımı soyledım bacakalrının arasında ekranı dondurup kıza benzıyo bak pıpısı yok duz dedı acaba yanılmıs olabılırmııı cok merak eıyorum ıkıncı hamılelgım ılkımız erkek evvelınde saglıklı sıhhhatlı olsun ama erkek anası olum bıe kız anası olım ıstıyorummm:Saruboceq:
bizimle aynı durumdasınız demekki:)) İnşallah gönlünüze göre sağlıklı bir kız olur. Ama kız tahmini erkeğe göre zor yapıyorlar. O yüzden senin içöin bu anlamda ewrken bence biraz daha bekle...24-25. haftalar biraz daha kesin oluyor.ayrnç aslında.ıntılı ultrasonda kesinleşmemeside ilginç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?