Doğuma Hazırlık Ayrntl uUtrasonda cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de sürekli rüyamda erkek bebek görüyorum ama bana kızın olacak dedi dr. bakalım hayırlısı....

canım senin ilk bebeginmi?

hayır canım ikinci bebeğim olacak inşallah. 3.5 yaşında bir oğluşum var. O yüzden ikincisinin dehaliyle kız olmasını arzu ediyoruz. Ama Rabbim ne verir bilinmez....

bu arad özelden mesaj atan arkadaşlara cevap yazacaktım ama yeni lduğum için en az 50 yazım olması lazımmış.
O yüzden özelden cevap yazamadım arkadaşlar. benim suçum yok:)))))haberiniz olsun.....

Bu arada özelden mesaj atan arkadaşlara cevap yazacaktım ama yeni olduğum için en az 50 yazım olması lazımmış.
O yüzden özelden cevap yazamadım arkadaşlar. benim suçum yok:)))))haberiniz olsun.....

canım bende aynı detten muzdaribim.:sm_confused: 22haftaya girdik ama yan yatmış göstermiyo dr larda kız olabilir diyo.napcaz bilmiyom valla:uhm:

canım bende aynı detten muzdaribim.:sm_confused: 22haftaya girdik ama yan yatmış göstermiyo dr larda kız olabilir diyo.napcaz bilmiyom valla:uhm:

kız bebeklerde böyle bişey yaşanıyor galiba....O zaman yüksek olasılıkla kız sizin bebekleriniz..
Ne güzellll...

selam bayanlar bende şuan 16 haftalık hamileyim 11 haftalıkken gittim doktor bakdı daha çok erken ama erkek gibi dedi gösterdi hatta bana neye benziyor dedi bence kız dedim yok dedi duramadım çatladım 2,5 hafta sonra başka doktora gittim ona sordum daha erken dedi ama erkek gibi dedi sonra sancılandım tekrar doktora gittim 15 hafta 4 günlükken bakdı dedim cinsiyeti bellimi baktı kız dedi kesin kız dedi başımdan aşağı kaynar suyuda dökıdüsağlıklı olsun ama sevinmişdimde hani bir kızımız var dedim tmm birde oğlumuz olucak neyse hayırlısı olsun ama bu hamileliğim kızımınkinden çok farklıydı hiç bulanmadım tatlı acı yedim hiö bişeyden tiksinmedim popom dikleşdi hatta yayıkdır normalde karhnım sivri hafifden güzl oldum2 hafta sonra yine başka doktora gidicem buda kız derse şaşırmıcam ama erkek derse kesin düşüp bayılırım yılan hikayesine döndü valla kız idi oğlan idi oldu bi otarafa bi butrafa

işte bu durumlar insanın çok canını sıkıyor.Allah seninde gönlüne göre verir İnşallah canım. kızın varmış. Umarım erkek bebeğin olur. bizde kız peşindeyiz bakalım:)))))))))

işte bu durumlar insanın çok canını sıkıyor.Allah seninde gönlüne göre verir İnşallah canım. kızın varmış. Umarım erkek bebeğin olur. bizde kız peşindeyiz bakalım:)))))))))

evt çok kötü bi psikoloji sağlıklı olsun ama gönül işde istiyor inşallah rabbim sana bi prenses banada prensimi verir ama bizim değişmez sanırım belli artık kız dedi 15 haftalıkken perşembe 3lü tarama için gidicem inş. bu kez erkek der tek temennim o ama kız olursada kızıma çok iyi olucak büyüdüklerinde banada çok iyi olucak ama gönül ferman dinlemiyor

oruçlar adadım. namazlar adadım. Kurban keseceğim. mevlüt okutacağım. Bi türlü okuyamadım ama biliyorum okumayı doktor bi oğlan desin hatim indireceğim. Çok büyük vaatlerim var müjdeli haber alırsam zevkle şevkle yerine getireceğim. Yeter ki Rabbim nasip etsin.

okuyunca kafam karıştı 16. haftada doktor kız dedi ama bende erkek hissediyordum ara ara. ilk hamileliğim ama belki bende de yanılmıştır doktor. cinsiyeti söyleyen doktora ilk gidişimdi. 16. haftada doktorumu değiştirdim. yani bebeği bi defa gördü ilk gördüğünde kız dedi. Diyorum ki belki oğlandır yanılmıştır doktor. Var ya benden mutlusu olamaz o zaman. Ya bu seferde nasip olur olmazsa ikinciye inşallah. Ama doğana kadar belli de olmaz bakıyorum da ne çok yanılan doktor varmış;?

annem kızlarına hamileyken uykusu kaçmış. tek abime hamileyken sadece uykuya doyamamış. bende ilk 10 hafta uyumaya doyamadım.
karnımda ekstra tüylenme oldu. ve tüyler dik dik. Bacak tüylerim normalden hızlı uzadı. ekşiyi genç kızken de sevmezdim hala da sevmem aşermedim de. midem bulandı kokulardan ancak kusacak kadar olmadım hiç. ve sabah bulantım hiç yoktu. akşam üzeri bulandım hep.

Doktor yüzde yüz kız dedi bana. ama dediğim gibi beni de bebeğide ilk görüşüydü. bu defa oğlan diyebilir belki diyorum. başka doktora gitmedim. oğlan olursa sürpriz olur olmazsa da ikinciye inşallah. doğana kadar umudum var benim..
kız dediği gün 16 hafta 1 günlüktüm. bacak kemikleri ölçüldü detaylı ultrason sanırsam bu. yan duruyordu ama erkek olmadığını söyledi gördüğü açıyla. eğer bi şüphesi olsaydı yüzde doksan kız derdi zannımca. erkeğe açık kapı bırakırdı

dediğin belirtiler aynen bendede var.ekşiden nefret ediyorum,uykuya doyamıyorum,karnımda kocaman tüy değil kıllar çıktı,bacak kıllarım çok daha hızlı uzuyor.bende hep erkek hissettim.
16 haftalıkken meraktan dayanamayıp başka bir doktora gittim bana kız dedi.
bir hafta sonra kendi doktorumda rabdevum vardı.17 haftalıkken kendi doktorum kesin erkek dedi.
şimdi bende arada kaldım bir dahaki randevumu bekliyorum sabırsızlıkla..
bence farklı bir doktora daha git.benim eşim kabul etse bir dahaki randevuyu beklemeden hemen başka bir doktora daha gidip ortalamayı alıcam ama eşim istemiyor

yüzde vermemiş ama sana doktorun bana yüzde yüz kız dedi doktor.
ama dediğim gibi beni de bebeğimi de ilk defa gören bi doktordu.
16 haftadır gittiğim doktor değildi.
bu benim ilk bebeğim ve erkek olmasını çok istiyordum. bu sebeple kabullenemedim kız demesini.
hani diyorum belki bu sebeple inanmıyorumdur. bile bile yanıltıyorum belki hislerimi..

mesela 16 haftada erkek dese yanılıyormu acaba diye heveslenmezdim korkardım Allahım erkek dedi erkek çıksın lütfen diye..

sen erkek mi hissediyosun ve doktor ultrasonda net gösterdi mi kız yada erkek olduğunu

kaçıncı gebelik? doktor söylerken yüzde verdi mi? % 100 kız yada oğlan vs?

canım yanlıs anlamada ılk bebegın degılmı bu kız ıse ıkıncı erkek olur ınsallah bu kadar takılma cınsıyetıne
ne ıse hayırlı o olsun bılıyorum her anne hayırlısını ıster saglıklı olmasını ıster genelde ıkıncı bebekte cınsıyet dusunulur o yuzden dedım tabı dusunduklerını yasadıklarını bılemem bu kadar da erkek olmasını ıstıyorsan kendınce vardır haklı sebebın dıye de cok dusundum yazarken hakkında hayırlısı olsun canım

Haklısın bu ilk bebeğim. Sağlıklısı hayırlısı evet. ama benim durumum biraz özel

Hiç erkek evlat sahibi olamayacagım diye bi korkum var benim. Etrafım hep 4 kız üzerine bi oğlan 5 kız bir oğlan.. akrabalarım tanıdıklarım. senelerce eşleri erkek isterken kendileri erkek beklerken üst üste kız doğuran insanları gördüm. evli değildim o zaman ama hep empatı yaptım üzüldüm onlar için. ne kadar kötü hissettiklerini biliyorum ve onlar için üzüldüm hep

şimdi ben evliyim. 19 haftalık hamileyim doktor 16. haftada kız dedi dediğim gibi beni ve bebeğimi ilk kez gören bi doktordu yüzde yüz kız dedi. açıkçası bu konuyu okumadan önce belki oğlan olur umudum yoktu. burda okuduklarımla acaba benimde doktor yanıldı mı dedim?

özetle tıpta adı var mı bilmiyorum bu korkunun
ama ben hiç erkek evlat sahibi olamam diye korkuyorum. etrafımda bi dünya böyle insan var.

dahası ben oğlanı bulmak için 4 bebek 5 bebek yapamam. yapsam ve 5.ide oğlanı bulsam aradaki kızlara layığıyla annelik yapamam gibi geliyor.

erken dönemde önyargılarla edindiğim bi korku ama olabilir çok var 3 kızı olan anneler burada. Allah ömür versin sağlıklı hyırlı bebek versin ama gönlümden geçen bir oğlan annesi olmak. bunu saklayamam yok sayamam.

anlıyorum canım uzulme ınsallah bu erkek degılse bıle ıkıncısı erkek olur.oyle erkek evladım olmaz korkularında da kurtul boyle olunca cok daha uzulursun onların olmadı dıye senınde olmayacak dıye bırsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…