allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
ben de sürekli rüyamda erkek bebek görüyorum ama bana kızın olacak dedi dr. bakalım hayırlısı....
canım aynı cümleyi bende kurmuştum. 2kere kız dendi. ama 2 farklı doktor erkek dedi. 32.haftadayım. bugün gittim. yine erkek dedi .ama hala inanamıyorum. erkek gibi gelmiyor. içime kız doğuyor. bende rüyalarımda kız görüyorum (Ama bu kısmı psikolojik olabilir. yani kız istediğimiz için akıl bunla meşgul, dolayısıyla rüyalarda öyle oluyor...)
Ama iri ve çok sağlıklıymış. çok şükür Rabbime. önemli olan bu. kız verirsede süpriz olcak bize...
arkadaslar bende 3 lü test yaptırdıgımda ayrıntılı ultrasona baktılar doktor goremedıgı ıcın kız olabılır dedı..hala 5 ay 4 gun olduk kendı doktorum bıle bısey dıyemıyor.hep ılk hamıle kaldıgımdan berı erkek dıyodum ama kız olabılır dıyorlar bende anlamadım..bırde ultrasonda bebek yan yatmıstı hıc gozukmuyodu kız dıyolar : )
canım bende aynı detten muzdaribim.:sm_confused: 22haftaya girdik ama yan yatmış göstermiyo dr larda kız olabilir diyo.napcaz bilmiyom valla:uhm:
selam bayanlar bende şuan 16 haftalık hamileyim 11 haftalıkken gittim doktor bakdı daha çok erken ama erkek gibi dedi gösterdi hatta bana neye benziyor dedi bence kız dedim yok dedi duramadım çatladım 2,5 hafta sonra başka doktora gittim ona sordum daha erken dedi ama erkek gibi dedi sonra sancılandım tekrar doktora gittim 15 hafta 4 günlükken bakdı dedim cinsiyeti bellimi baktı kız dedi kesin kız dedi başımdan aşağı kaynar suyuda dökıdüsağlıklı olsun ama sevinmişdimde hani bir kızımız var dedim tmm birde oğlumuz olucak neyse hayırlısı olsun ama bu hamileliğim kızımınkinden çok farklıydı hiç bulanmadım tatlı acı yedim hiö bişeyden tiksinmedim popom dikleşdi hatta yayıkdır normalde karhnım sivri hafifden güzl oldum 2 hafta sonra yine başka doktora gidicem buda kız derse şaşırmıcam ama erkek derse kesin düşüp bayılırım yılan hikayesine döndü valla kız idi oğlan idi oldu bi otarafa bi butrafa
işte bu durumlar insanın çok canını sıkıyor.Allah seninde gönlüne göre verir İnşallah canım. kızın varmış. Umarım erkek bebeğin olur. bizde kız peşindeyiz bakalım:)))))))))
dediğin belirtiler aynen bendede var.ekşiden nefret ediyorum,uykuya doyamıyorum,karnımda kocaman tüy değil kıllar çıktı,bacak kıllarım çok daha hızlı uzuyor.bende hep erkek hissettim.
16 haftalıkken meraktan dayanamayıp başka bir doktora gittim bana kız dedi.
bir hafta sonra kendi doktorumda rabdevum vardı.17 haftalıkken kendi doktorum kesin erkek dedi.
şimdi bende arada kaldım bir dahaki randevumu bekliyorum sabırsızlıkla..
bence farklı bir doktora daha git.benim eşim kabul etse bir dahaki randevuyu beklemeden hemen başka bir doktora daha gidip ortalamayı alıcam ama eşim istemiyor
yüzde vermemiş ama sana doktorun bana yüzde yüz kız dedi doktor.
ama dediğim gibi beni de bebeğimi de ilk defa gören bi doktordu.
16 haftadır gittiğim doktor değildi.
bu benim ilk bebeğim ve erkek olmasını çok istiyordum. bu sebeple kabullenemedim kız demesini.
hani diyorum belki bu sebeple inanmıyorumdur. bile bile yanıltıyorum belki hislerimi..
mesela 16 haftada erkek dese yanılıyormu acaba diye heveslenmezdim korkardım Allahım erkek dedi erkek çıksın lütfen diye..
sen erkek mi hissediyosun ve doktor ultrasonda net gösterdi mi kız yada erkek olduğunu
kaçıncı gebelik? doktor söylerken yüzde verdi mi? % 100 kız yada oğlan vs?
Haklısın bu ilk bebeğim. Sağlıklısı hayırlısı evet. ama benim durumum biraz özel
Hiç erkek evlat sahibi olamayacagım diye bi korkum var benim. Etrafım hep 4 kız üzerine bi oğlan 5 kız bir oğlan.. akrabalarım tanıdıklarım. senelerce eşleri erkek isterken kendileri erkek beklerken üst üste kız doğuran insanları gördüm. evli değildim o zaman ama hep empatı yaptım üzüldüm onlar için. ne kadar kötü hissettiklerini biliyorum ve onlar için üzüldüm hep
şimdi ben evliyim. 19 haftalık hamileyim doktor 16. haftada kız dedi dediğim gibi beni ve bebeğimi ilk kez gören bi doktordu yüzde yüz kız dedi. açıkçası bu konuyu okumadan önce belki oğlan olur umudum yoktu. burda okuduklarımla acaba benimde doktor yanıldı mı dedim?
özetle tıpta adı var mı bilmiyorum bu korkunun
ama ben hiç erkek evlat sahibi olamam diye korkuyorum. etrafımda bi dünya böyle insan var.
dahası ben oğlanı bulmak için 4 bebek 5 bebek yapamam. yapsam ve 5.ide oğlanı bulsam aradaki kızlara layığıyla annelik yapamam gibi geliyor.
erken dönemde önyargılarla edindiğim bi korku ama olabilir çok var 3 kızı olan anneler burada. Allah ömür versin sağlıklı hyırlı bebek versin ama gönlümden geçen bir oğlan annesi olmak. bunu saklayamam yok sayamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?