Canım gittin mi? 3 eylülde gideceğini söylemiştin. belli oldumu?
gittim arkadaşlar :) orda da kız dediler...var yaaaaaaaaaaaaaa...sağlıklı olsun da tek...ama ben hala erkek diye düşünüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm....ki ultrason gerçekten de yanılabiliyormuş arkadaşlar...
rüyalarımda oğlum oluyo ki 2 güne bir erkek bebek rüyası görüyorum...bu arada bugün de arkadaşım popoma bakıp dedi kiopon çok toplu ve dik duruyo erkek bebekte böle olur..kız bebekte popo yayılır :roflol: siz duydunuz mu bunu daha öncenek :dance:
neyse hayırlısı....
kızlar 13 haftalar cınsıyet ıcın cokmu erken ben 12 haftada gırdım tarama testı ıcın ayrıntılı ultrasona kız dedı ama emın olmak ıstıorum bu hafta gıtsem ogrenırmıyımmm
bencede sen baska bir doktor daha denekendini rahat hissetmen kafani rahatlaman icin ...
bende suan 17 hafta 4 gunlugumbugun ultrasyona girdim erkek dediler sizce erken mi?
evet erkenmis bebegimin pipisinin resmini vermislerdi 17 hafta 4 gunlukkken isteyene yollayabilirim resmisimdi 35 haftaligim ve bugun ogrendim kizim olacakmis ve bende net bicimde gordum kizimi :d:kedi::dance:
canım senin başka yerlerdede yazılarını okumuştum bu cinsiyet olayıyla ilgili.sanırım 2 oğlun vardı bu 3.hamileliğindi.Kız bekliyordunuz bizim gibi.Ama erkek dediler demiştin önceden. Senin adına çok sevindim.Şu anki mutluluğunuz şaşırtıcı ve çok büyüktür herhalde. keşke bizimde öyle olsa.Benimde 31 bitti. demek 34 de bile değişiyormuş.Peki pipi diye gösterdikleri kordonmuymuş?bizede pipi gösterdi 2 doktor. başakası kıza benzetti ama. Senin yerinde olmak isterdim. ama gerçekten çok sevindim. Allah hepimizin muradını versin.
ahmetin burcusu canım senin adına o kadar çok sevindimki antamam..darısı inş benimde başıma..bende bebişinin pipili resmini istiyorumm benimkiyle karşılaştırmak için tabiki mümkünse...
bana mail adresini yollarsan ozelden ben sana resimleri atarim maillea.s.
canım bende 29. haftamdayım 17. haftada kız dendi ama ayrıntılı değil normal ulturason 22. haftada ayrıntılıya girdim erkek dendi daha sonra 2 kez doktora gittim erkek diye devam etti ben zaten hep erkek hissediyodum bilmiyorum sen ne hissediyosun?
canım benim içime hep kız doğuyor...rüyalarımda kız görüyorum ama doktor ısrarla erkek diyor..:çok üzgünüm:ben ayrıntılı ultrasona girmedim hiç normal rütin kontrollerde bakılan ultrasonla bakıldı hep..umarım senin gönlündekii gibi bi oğluşun olur...
canım benim içime hep kız doğuyor...rüyalarımda kız görüyorum ama doktor ısrarla erkek diyor..:çok üzgünüm:ben ayrıntılı ultrasona girmedim hiç normal rütin kontrollerde bakılan ultrasonla bakıldı hep..umarım senin gönlündekii gibi bi oğluşun olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?