Ayşegül`ün çeyizleriiiiiiiiiiiiiiii :):)

Devamı bunlarda :):)

Ay cnm hariika hepsi cicili bicili benlik seyler :)) ya bitane yatak ortusu takimi var bole acik mavi pembe beyaz cicekli bisey gordum.. en sondan 3. Resim. Yastiklsrda hediye paketi gbi de sekil var o nerden ve fiyati ne kdr ona bayildimmmmmm :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim o karaca home nin nevresim takimi bide uzerine iki kisilik çay seti veriyolar tabagini falanda veriyolar :) indirimli almistim ama inan fiyatini hic hatirlamiyorum :)

canimm kahvlti takimi ve bornz takimina ozellikle bayildim nerden ve ne kadara aldin bilgi verebilir misin?

Bide fiyat sormustun yeni fark ettim canım :) kahvalti takimi çeyiz setimin uzerine hediye veriliyodu bende bu modeli sectim ama fiyati 300 civari diyebilirim.bornozun fiyatini hic hatirlamiyorum :)

Hepsi cok guzel canim. Mutlulukla huzurla kullan. Bende surahi ve su takimina bayildim. Nerden ve kaca aldin?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim o karaca home nin nevresim takimi bide uzerine iki kisilik çay seti veriyolar tabagini falanda veriyolar :) indirimli almistim ama inan fiyatini hic hatirlamiyorum :)

Tmm cnm cok tksr ederim gule gule kullan insllah hepsi harika :)

Hepsi birbirinden şık ve güzeller gerçekten bayıldım hepsine.Ağız tadıyla,mutlulukla,sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

Kızlar bende çeyiz alışverişine başladım. çok eksiğim var yine de sizlerle paylaşıp yorum almak istedimmm... Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirimmmmmm :) devamı 4 ve 5. sayfada

Hepsi çok güzel canım.Güzel günlerde kullanırsın inşallah.Bu arada kahvaltı takımımız aynı.Karaca Lilyum.Bu takımı gördüğüm 2. çeyiz seninki.Pek kimsede yok modelden. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…