Ayşenur'un Çeyizcikleri <3

Evlenince bu topiklerinizi unutursanız mahfedicem sizi ona göre :41:

Bu cici çeyizlerimizi evlerimizde kullandığımız günleri görmek için sabırsızlanıyorum :16:

Yok cnm unutur muyuz o zamanda evimize yeni aldığımız cicileri nasıl kullandığımızı bolbol resim ederiz.
Hem evin eksiği bitermi yeni aldıkça ekleriz:34:

ben hem instagramdan hem buradan vakşit buldukça payulaşacam gibi özlemcim o yüzden unutacağımı sanmıyorum unutmam yaa 2 senedir çeyiz topikimdeyim ben vazgeçemiyorum ki ammmada sabırlıymışım 6 sene bitiyor maşallahımız var ve 2 senedir çeyiz yapıyorum yaş 25 :1::1::1::1:

Unutmayız bence Özlemim :16:

Ben kesinlikle unutmam orası kesin daha evimizin fotolarını paylaşıcaz :17: :54:

inşallahh inşallah o günler de gelsin bir an önce :16:

siz gelin ayakkabılarınızın altına benim ismimi yazmayı unutmayın büşüm, şimdiden yerimi rezerve ediyorum bak ona göre :9:

ben hem instagramdan hem buradan vakşit buldukça payulaşacam gibi özlemcim o yüzden unutacağımı sanmıyorum unutmam yaa 2 senedir çeyiz topikimdeyim ben vazgeçemiyorum ki ammmada sabırlıymışım 6 sene bitiyor maşallahımız var ve 2 senedir çeyiz yapıyorum yaş 25 :1::1::1::1:

Maşallah sana gizim ya 6 yıl çok çok uzun bir zaman dilimi sabır sebatınız için takdir ediyorum sizi :16:

Allahım sevdiğin adamla daha nice güzel seneleri birlikte yaşayıp birlikte yaşlanmayı nasip etsin inşallah :17:

Maşallah sana gizim ya 6 yıl çok çok uzun bir zaman dilimi sabır sebatınız için takdir ediyorum sizi :16:

Allahım sevdiğin adamla daha nice güzel seneleri birlikte yaşayıp birlikte yaşlanmayı nasip etsin inşallah :17:

kuzum çok güzel dileklerin var aynı şeyleri senin içinde temenni ediyorum ben biraz fazla sabırlı ve fazla inatçı birisiyim ilk ilişkim ilk elini tuttuğum adam felsefesi ile hareket ettim ve hep affedici oldum belki yıprandım araya kilometreler girdi ama hep dik durdum inat ettim savaşlarda oldu barışlarda nitekim bugüdneyiz inşallah güzel şeyler yaşarız

Bugün evde ve işyerinde yapmış olduğumuz yılbaşı çekişi için alışverişe çıktım.
Ve evimede yılbaşı hediyesi aldım.
Bunları görünce geçenlerde almayı düşündüğüm banyo aksesuarlarından vazgeçip hemen aldım.
Banyo aksesuarlarımın toz pembe olmasını istediğim için ve içinde hafiften kahverengiler var.
Böylece banyomla uyumlu olacağını düşündüm.
$635165054249354425.webp$635165057353447877.webp$635165059642595897.webp$635165061908655878.webp
Geçenlerde aldığım kedili yastıklarımı yanlız bırakamadım köpek arkadaşları yanlarına geldi.
Uzun yastıkları seviyorum:16:
$634831298141537890.webp
Evimin direği ve benim için kafaları güzelleştirmek istediğimiz zamanlarda bize özel rakı bardakları
$pasabahce-latif-demirci-2.webp
Bide kedili askılık aldım(en alttaki resim diğer kapı girişlerini bulamadım ama bir başka paşabahçe çıkarmasında artık)
$images.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün mobilayalarımızı baktık beğendik ama almadık aceleye gelmesin biraz düşünelim dedik ama mağazadan çıkarken hepsi hem nişanlımın hemde bnm içime sinmişti.
Büyük ihtimal dönüp dolaşıp oradan alacağız.
Biran önce alıp burada paylaşmak istiyorum:1:

Bugün evde ve işyerinde yapmış olduğumuz yılbaşı çekişi için alışverişe çıktım.
Ve evimede yılbaşı hediyesi aldım.
Bunları görünce geçenlerde almayı düşündüğüm banyo aksesuarlarından vazgeçip hemen aldım.
Banyo aksesuarlarımın toz pembe olmasını istediğim için ve içinde hafiften kahverengiler var.
Böylece banyomla uyumlu olacağını düşündüm.
Eki Görüntüle 912027 Eki Görüntüle 912028 Eki Görüntüle 912029 Eki Görüntüle 912030
Geçenlerde aldığım kedili yastıklarımı yanlız bırakamadım köpek arkadaşları yanlarına geldi.
Uzun yastıkları seviyorum:16:
Eki Görüntüle 912031
Evimin direği ve benim için kafaları güzelleştirmek istediğimiz zamanlarda bize özel rakı bardakları
Eki Görüntüle 912032
Bide kedili askılık aldım(en alttaki resim diğer kapı girişlerini bulamadım ama bir başka paşabahçe çıkarmasında artık)
Eki Görüntüle 912035

Ayşenurcum ne güzel ciciler almışsın yine bayıldım hepsine :16:

Geçen banyo aksesuarlarını konuşuyorduk, ben sana indirim denk geldi öylece almış bulundum demiştim, aynı şekilde sen de indirimden faydalandın sanırım :31: Demek ki nasibinde bekleyenler bu cicilermiş - hem de çok güzeller bayıldım :16:

unutmicam inşallah Özlemim hemde en çabuk silinecek yere yazıcam :33:

Ahh tamam kuzucum ben sana hatırlatıcam evlenmeden önce yine ve yeniden :9:

Bu arada, yarın seninle özel bir havadis paylaşıcam unutturma bana :31:

Not: Ayşenurum topiğini biraz meşgul ettim kusura bakma kuzum:26:

Banyo setine bayıldım çok güzeller :nazar:
Yılbaşı için sen bildigin kendine almışın kızım digerlerine bişey aldınmı bari:9:

Ayşenurcum ne güzel ciciler almışsın yine bayıldım hepsine :16:

Geçen banyo aksesuarlarını konuşuyorduk, ben sana indirim denk geldi öylece almış bulundum demiştim, aynı şekilde sen de indirimden faydalandın sanırım :31: Demek ki nasibinde bekleyenler bu cicilermiş - hem de çok güzeller bayıldım :16:

Tşkler tatlım beğenmene sevindim çnkü zevkine güveniyorum.
Aynen valla bnmde mudo indirimden baya hesaplıya geldi diğerine göre kıyaslıcak olursak.
Ztn bazı eşyalar plansız gelişiyor ya işte öyle olmasını seviyorum.
Bir bakmışsın senin olmuşlar:32:
Sadece bu takımın fırçası ve çöp kovası yoktu ama uygun bişy ayarlıcam inş

Banyo setine bayıldım çok güzeller :nazar:
Yılbaşı için sen bildigin kendine almışın kızım digerlerine bişey aldınmı bari:9:

Hehehehe valla aldım yaaa ama herkese 1 hediye evime 3 hediye oldu.
Artık o konuda biraz torpilim olsun.
Hemde burada kızların çeyizinde görüp çok beğendiğim birşeyi hediye aldım hani şu mudonun çilekli sos tenceresi var ya ondan
Çk şirin bnce şahsen bana böyle bişy alınsa mutlu olurdum$MUDO-CONCEPT-CILEK-SOS-TENCERESI__95368798_0.webp

Oleyyy oleyyy balayımızı aldık lalala çok mutluyum:9:
Biz Voyage Türkbükünü tercih ettik:16:
Şimdi tatili beklememiz gerek:9:
Hadi hayırlısı bakalım:32:

Back
X