Ayşenur'un Çeyizcikleri <3

Ayşenurcum benim aynı takımı almamın nedeni 12 kişilik misafirim geldiğinde servislikleri kullanabileyim diyeydi ama çok saçma bir tercih sebebi olduğunu maalesef aldıktan sonra farkettim :5: ama dediğim gibi şimdiki aklım olsa kesinlikle farklı iki takım alırdım

Hahaha annemde aynı düşünce ile bana o şekilde aldırmıştı.Neyse cnm eşyalar kırılır yenileri alınır boşverrrrr:34:

Veee bugün yeni yeni şeyler aldım evimiz için o yüzden mutluyum.
Kendimden çok evim için bişeyler almak istiyorum:9:

Gelelim aldıklarıma bakalım beğenecekmisiniz.Ben çok beğendim yaaa

Hele şu tavuklu mutfak setine bittim.Aşık oldum onu görünce.
Resmen bu parça ile hayalimdeki kırmızı mutfakdaha bir canlandı:23:

Bunlarda aldğım diğer parçalar:

Silikon Cupcakeli nihale,cupcakeli maşa,fareli tutacak,Birisi bana birisi sevdiceğime kupa kapağı içecekler soğumasın :7:
Ve küçük ahşı çırpıcak:32:

Morphipodaki 20TL'lik hediye çekimi değerlendirdim ve çok istediğim türk kahvesi makinasını aldım.
Heyecanla gelmesini bekliyorum:34:

$arcelik_k-3200-lal_-cay-makinesi_64346.webp

Herşeyin cok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

can canan almışsın çok güzeller canım güle güle kullan

Aldıkların çok güzel canım, mutlu günlerde kullan inşallah:16::16:

Bugün baya bereketli bir gün oldu çünkü geçenlerde siparişini verdiğim Arçelik Lal serisi türk kahvesi makinem geldi.
İçinden 2 tanede kırmızı türk kahvesi bardağı çıktı ve çok şık kalpli demir bir kutu içerisinde hepsi.

Bu morhipodan ilk alışverişimdi ve çok memnun kaldım.Hem sipariş verdiğimin ertesi günü kargo yaptılar hemde minik bir hediye yollamışlar:32:
7 farklı aramalı kahve :21:
Birde üstüne çeyizle alakalı değil ama bu ayki vanilya kutum gelince değmeyin keyfime:52:

$vanilya-club-2013-nisan-kutusu.webp

$1457532_10201709210946360_1932825181_n.webp

Back
X