Ayşenur'un Çeyizcikleri <3

Banyom için aksesuar seti araştırması içerisindeyken bu tatlı şeye rastladım aşık oldum:16:
Artık bunu gördükten snra başka bir tane beğeneceğime inanmıyorum.
Ocak ayı içerisinde alınacak listesinde

$PRIMANOVA-HEART-7-PARCA-BANYO-SETI__91104345_0.webp

Gitti gidiyorda cnm.
Ama parça parça alamıyorsun takım olarak satılıyor.
Takım oluncada biraz pahalı o yüzden beni düşündürüyor bu durum:26:

Candia|Primanova|Umbra burdan da bakabilirsin canım

primanova'nın ürünleri pahalı ve güzel oluyor

bunları parça parça almak istiyorsan koçtaş tarzı yapı marketlere bakmalısın :)

Candia|Primanova|Umbra burdan da bakabilirsin canım

primanova'nın ürünleri pahalı ve güzel oluyor

bunları parça parça almak istiyorsan koçtaş tarzı yapı marketlere bakmalısın :)

Buradan baktımda cnm bnm beğendiğim modeli göremedim.
Evt bizde annemlerde bu markayı kullanıyoruz fakat çöp kovası ve fırça gereksiz daha farklı birşeyle kombin edilebilir bana kalırsa.
Doğru söylüyorsun oralarada bakmak gerek belki bulurum parça parça:34:

Canım Ayşenurcum markafoni de bi kampanya var suan da La Vita Buone diye tam senin sevdiğin Horoz serisinden ürünler var bi bak istersen bayılcaksın :34: Ben bayıldım şahsen ama alamıyorum daha asli ihtiyaçlara yönelmeye çalışıyorum düğün yaklaştı çünkü :26:

Canım Ayşenurcum markafoni de bi kampanya var suan da La Vita Buone diye tam senin sevdiğin Horoz serisinden ürünler var bi bak istersen bayılcaksın :34: Ben bayıldım şahsen ama alamıyorum daha asli ihtiyaçlara yönelmeye çalışıyorum düğün yaklaştı çünkü :26:

Canımcım tşk ederim yaaa beni düşünüp haber verdiğin için:34:
Gerçektende benim züccaciyecide göremediğim parçalar var:54:
Yüzeysel olarak baktım az önce şimdi daha detaylı bakim içime sinen birşey olursa sipariş ederim artık

Son düzenleyen: Moderatör:
Banyom için aksesuar seti araştırması içerisindeyken bu tatlı şeye rastladım aşık oldum:16:
Artık bunu gördükten snra başka bir tane beğeneceğime inanmıyorum.
Ocak ayı içerisinde alınacak listesinde

Eki Görüntüle 897129

Ayşenurcum çok güzel Primanova'nın bu modeli. Eğer evin belliyse almanda sorun yok ama banyonla uyumlu bir takım almak için biraz daha bekleyebilirsin :31:

Ama desen ki sen naptın diye, benim ilacım yok kelime süremedim arkadaşım :60: Ama hala aklımda soru işaretleri var ya uymazsa banyoma diye :31:

Benimki de Furrow marka;

$furrow pretty.webp

Ayşenurcum çok güzel Primanova'nın bu modeli. Eğer evin belliyse almanda sorun yok ama banyonla uyumlu bir takım almak için biraz daha bekleyebilirsin :31:

Ama desen ki sen naptın diye, benim ilacım yok kelime süremedim arkadaşım :60: Ama hala aklımda soru işaretleri var ya uymazsa banyoma diye :31:

Benimki de Furrow marka;

Eki Görüntüle 899325

Canım evimde banyomda belli aynen şöyle olucak.Bizim sitenin örnek resimlerinden aldım
$216butik_3436.webp
Bu banyoya herşey gider gibi geliyor:34:
Bu arada bu modeli bnde araştırırken görmüştüm hatta bunuda beğenmiştim.
Sende güle güle kullan cnm:32:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım evimde banyomda belli aynen şöyle olucak.Bizim sitenin örnek resimlerinden aldım
Eki Görüntüle 899430
Bu banyoya herşey gider gibi geliyor:34:
Bu arada bu modeli bnde araştırırken görmüştüm hatta bunuda beğenmiştim.
Sende güle güle kullan cnm:32:

Ayşenurcum ev sahibi olacaksınız anladığım kadarıyla, ev değiştirmeyecekseniz bu banyoya aldığın model çok güzel gider sıkıntı olmaz Allahın izniyle :16:

Ayşenurcum ev sahibi olacaksınız anladığım kadarıyla, ev değiştirmeyecekseniz bu banyoya aldığın model çok güzel gider sıkıntı olmaz Allahın izniyle :16:

Evt cnm çk şükür ev sahibi olucaz kısmetse şubatta teslim.
Önerin için tşkler ocakta kendime doğum günü hediyesi olarak alıcam bu takımı bu ay çk şey aldım
Banyo takımlarının fiyatlarının maşallahı var yani küçük ev aleti parası:ssz:

Evt cnm çk şükür ev sahibi olucaz kısmetse şubatta teslim.
Önerin için tşkler ocakta kendime doğum günü hediyesi olarak alıcam bu takımı bu ay çk şey aldım
Banyo takımlarının fiyatlarının maşallahı var yani küçük ev aleti parası:ssz:

Canım benim hayırlı olsun sağlıkla oturun evinize, darısı evi olmayan tüm herkesin başına :16:

Cidden çok pahalılar, ben almadan önce primanovaya niyetlenmiştim ama limango da bir garaga sale indirime denk geldim, eklediğim set 120 küsür liraydı %50 indirime girmişti ben de modeli çok beğenince aldım öylelikle :16:

Canım benim hayırlı olsun sağlıkla oturun evinize, darısı evi olmayan tüm herkesin başına :16:

Cidden çok pahalılar, ben almadan önce primanovaya niyetlenmiştim ama limango da bir garaga sale indirime denk geldim, eklediğim set 120 küsür liraydı %50 indirime girmişti ben de modeli çok beğenince aldım öylelikle :16:

Sağol cnm.Amin Allah herkese içinde huzurla yaşayacağı yuvalar nasip etsin.
Oooo sn baya iyi almışsın.
Kşke bnmde karşıma çıksa böyle bir fırsat:52:

Back
X